Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Fransuxa said:

ha diyosunuz ki premier lig 4. cüsünden 8 tane yedik 1. cisi gelse 17 tane falan yerdik bumu?

hiç EPL takip etmiyorsun dimi ? :D

o ligin 4.sü değil 14.sü gelse bizim ligden her takımı yener öyle bir sıkıntı var ortada.

ayrıca bir önceki senenin CL finalisti bahsettiğin takım..

Mesela suan Dortmund gelse CL eşleşmesinde ama almanya liginde 4. sırada olsa küme düşen takım mı olacak bir önceki senenin finalisti mantık süpermiş lol
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Fransuxa said:

ha diyosunuz ki premier lig 4. cüsünden 8 tane yedik 1. cisi gelse 17 tane falan yerdik bumu?

hiç EPL takip etmiyorsun dimi ? :D

o ligin 4.sü değil 14.sü gelse bizim ligden her takımı yener öyle bir sıkıntı var ortada.

ayrıca bir önceki senenin CL finalisti bahsettiğin takım..

Mesela suan Dortmund gelse CL eşleşmesinde ama almanya liginde 4. sırada olsa küme düşen takım mı olacak bir önceki senenin finalisti mantık süpermiş lol

ben takip ediyorum
epl den 6 takım harici diğerleri eskişehirspor ayarında
hele 4-5 tanesi var konyaspor tier
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

PZero said:

SeaGle said:

PZero said:

piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

unity said:

PZero said:

SeaGle said:

PZero said:

piskolojik üstünlük bizden yana . belki son yıllardaki en rahat derbisine cıkacaz . bizim kaybetmemiz bişey değiştirmez gs 2 puan öne geçer en fazla . ama gs kaybederse bidaha onlar toparlanamaz. benim derbi skor tahminim 0-2 beşiktaş kazanır.

Anadolu takımıyla avrupa takımı arasındaki maça derbi denmiyor. Sadece beşiktaşsporu sahamızda ağırlıyoruz.

hangi avrupa takımı kendi sahasında 6 gol yer ? gsden anca beyblade avrupa takımı olur

ahahah

şu maçı fatih terimin hapisten yönetmesi çok iyi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...