guernica Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 fener olsa, ilk yarı 4 sallamıştı bu posizyonlarla bize. allahtan beşiktaşla oynuyoruz da, üstüne bir de öne geçtik asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 AAH BE ABİ MAÇI 20 DE SANIODUM 1 SAATTİR GEZIORUM SOKAKTA SALAK SALAK UF ZAMAN GEÇMEDI NEYSE EVE GIDEYIM DEDIM ILK YARI BITMIŞ AMK KAÇ KAÇ MAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Mithat said: Ya ciddi ciddi danynin 'galatsaray kendi takımı ya ondan bilerek yaptığğ' diye şu durumunu izah edenler var . Gs da niye surekli boyle seyler yapiyordu , gaziantep icin mi acaba ? Hmm cocukluguna inmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Neyse ikinci yari 6-7 tane atalimda sampiyonlugumuzu ilan edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 DarKRideR said: Şu penaltıdan sonra isterse Dany takımı şampiyon yapsın, kredisi bitti. Öyle aptalca, geri zekalıca bir müdahale yok. Hayır maçta iyiydi, sıçmayacak sanırım diyordum lafı ağza tıktı. abi herif bilerek yaptı ya, aklında hala geri dönecek GSye, b.k döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Tori said: Pzero said: gslilerin gazına gelmeye gerek yok adamlar danyi bizi kaptırdığı için içten içe yanıp tutuşuyor . adam baktı gsden bişey olmayacak kariyerine riske atmak istemedi daha büyük bir takıma transfer oldu. ahahah Zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Bu arada Dany'e kaymayın ya, adamın çıkıp kasti o hareketi yaptığını zerre düşünmüyorum. Dany sadece geri zekalı, freni patlak kamyondu işte bir yerde kaldırıma çıkıp yayaları da ezerek durması gerekiyordu. Onu yaptı. Bu adamı alırken bu özelliğini herkes biliyordu. Eminim Bilic ve ÖÖ de biliyordur da işte GS maçına denk gelmesi işin bonusu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sene 2014 hala futbol hala bir maçtan adam harcamalar her şeyi çözmüş şekilde yorumlar cristiyano ronaldo naptı lan gördünüz mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 zerre düşün derim Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ben sordum bilerek yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 sanki Mancini koydu Dany'i kadroya. tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Beyler, bedava stad 34. dakikada GS'lilerde dil tutulması yapmış. Harbiden tüm gsliler akboy mu? Ciddi merak ediyorum artık. Yazık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 danyi boşuna ucuza vermedik :p Ya gs taraftar profili çok değişti, iyi yönü var kötü yönü de Çoluk çocuklu aile, kadın sayısı fazla. Bir kere akrabımızın kombinesi ile gitmiştim. Kulübenin tam arka tarafında ki bölüm. Yandan bir kişi çıkıp "leyla hanımlar yoklar bugün" diye bana sordu. GS lisesi mezunlarını o bölümü kapatmışlar. Böyle garip bir seyirci var. Böyle olunca takım az ceza alıyor, küfür minimuma iniyor ama ara sırada işte böyle derbi maçta futbolcular taraftarı ayağa kalk diye işaret yapmak zorunda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 antalya maçı gibi olmasın 1-0 yatılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 vaperon said: Beyler, bedava stad 34. dakikada GS'lilerde dil tutulması yapmış. Harbiden tüm gsliler akboy mu? Ciddi merak ediyorum artık. Yazık resmen. Takımımda en sevmediğim olay bu akboylu oluşları zaten ama siyasi değil futbol takımı tuttuğum için karıştırmıyorum. bu konuda başta çarşı grubu sonra fenerbahçeliler olmak üzere çok gerisindeyiz (kafa olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Dakika 34 un olayi bitti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 34. dakika mı kladı gidin kiew e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Yoo, Fener ve BJK hala bağırıyor. Bitmemesi de lazım hani. Üzücü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 dünya üzerinde binlerce futbolcu varken gidip en yakın rakibinin futbolcusunu kiralarsan bunlara razısın demektır. dany nin suçu yok suç bunu alanlarda. he adam bilerek yaptı demiyorum, ama bu adamı gs ın istememesinin nedenide buydu, adam salak kontrolsuz dusunmeden futbol oynayan bi adam gs tam bu maçta yaptığı gibi salaklıklar yüzünden adamı göndermek istedi, bizde göz göre göre gittik aldık. Sonuç normal, gayet güzel oynadığımız maçta 1 - 0 gerideyiz boşu boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ulan bjk kalecisine ne oldu tolga gg oldu, cenk girdi. her giren topu alır lan cenk gg no re :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 tolga nın gozune bisey kacmıs zorunlu degisiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 OOO Cenk'te girdi. Uzaktan her şut potansiyel gol tehlikesi. 2-0 olur biter diyordum da 3'e gider tahminen asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Bu kaçmasın bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ulan ne cenabet takımsınız, Tolga da gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 drogba yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar