Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 22. hafta : Galatasaray - Beşiktaş l 22.02.2014 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Dany'e kaymayın ya, adamın çıkıp kasti o hareketi yaptığını zerre düşünmüyorum.

Dany sadece geri zekalı, freni patlak kamyondu işte bir yerde kaldırıma çıkıp yayaları da ezerek durması gerekiyordu. Onu yaptı. Bu adamı alırken bu özelliğini herkes biliyordu. Eminim Bilic ve ÖÖ de biliyordur da işte GS maçına denk gelmesi işin bonusu oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

danyi boşuna ucuza vermedik :p

Ya gs taraftar profili çok değişti, iyi yönü var kötü yönü de

Çoluk çocuklu aile, kadın sayısı fazla. Bir kere akrabımızın kombinesi ile gitmiştim. Kulübenin tam arka tarafında ki bölüm. Yandan bir kişi çıkıp "leyla hanımlar yoklar bugün" diye bana sordu. GS lisesi mezunlarını o bölümü kapatmışlar. Böyle garip bir seyirci var. Böyle olunca takım az ceza alıyor, küfür minimuma iniyor ama ara sırada işte böyle derbi maçta futbolcular taraftarı ayağa kalk diye işaret yapmak zorunda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Beyler, bedava stad 34. dakikada GS'lilerde dil tutulması yapmış.

Harbiden tüm gsliler akboy mu? Ciddi merak ediyorum artık. Yazık resmen.

Takımımda en sevmediğim olay bu akboylu oluşları zaten ama siyasi değil futbol takımı tuttuğum için karıştırmıyorum. bu konuda başta çarşı grubu sonra fenerbahçeliler olmak üzere çok gerisindeyiz (kafa olarak)
Sosyal ağlarda paylaş

dünya üzerinde binlerce futbolcu varken gidip en yakın rakibinin futbolcusunu kiralarsan bunlara razısın demektır. dany nin suçu yok suç bunu alanlarda.

he adam bilerek yaptı demiyorum, ama bu adamı gs ın istememesinin nedenide buydu, adam salak kontrolsuz dusunmeden futbol oynayan bi adam gs tam bu maçta yaptığı gibi salaklıklar yüzünden adamı göndermek istedi, bizde göz göre göre gittik aldık. Sonuç normal, gayet güzel oynadığımız maçta 1 - 0 gerideyiz boşu boşuna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...