Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 maxi scooteri al abi kis gecince bakarsin digerine. simdi maxilerde bide on cam falan kocaman oluyor, o çok farkettiyor üşüme olayını. Tabi yinede takım elbisenin üstüne kışlık montu çekmen lazım, neticede hava yağışlı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yada bidakka 1 tane normal scooter al büyük camlı pcx falan olur. Camını büyütürsün gerekirse. fıtı fıtı gidersin onla. sonra kalan parayla 2. el eski bi sport touring al. çok farketmio sonuçta yani, eski 600f leri çok övüolar misal. WIN WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Jeeztro said: Takım elbise çantaları falan da var hatta, ayakkabı + takımı monta koyup, işyerinde de giyebilirim. Bu mantıklı olan seçenek. Hem ucuz, hem scooter rahatlığı, hatta SYM de kalorifer bile varmış yani öeh. Şunu yapabileceğinden emin misin? Evde motor kıyafetlerini giyip, iş kıyafetlerini yanına alıp, iş yerinde değitirmek, yazarken üşendim yanlış anlamadıysam. Joymaxte kalorifer var, cayır cayır üflüyor ama anca iki ayak bileğinin arasına azıcık geliyor, örtü kullanıldığında ciddi ısıtıyormuş ama. Bu arada scooter gerçekten de çok daha temiz, pantolonun ciddi temiz kalıyor. Ayrıca 60km üzeri hızlarda çok ciddi yağmur yoksa ıslanmıyorsun joymax ile. Camın aerodinamisini çok iyi yapmışlar, biraz omuzlara yağmur geliyo sadece. Eğer çok aşırı yağmur varsa da kasktan ve omuzdan süzülen sular direk apış arasında birikiyo o kötü sdfafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Onu yapabileceğimden emin değilim. Hali hazırda şu şekilde gidip geliyordum zaten ama takım elbise giymiyordum. O yüzden bi gömlek bi kanvas pantolonu çantaya atıp gelip gidiyorum her gün. Ama takım elbiseli iş olursa (2. görüşmeye çağırdılar hayırlısı diyelim) sıkıntı olacak gibi. Joymax tamamen mantık evliliği tadında, asla sevmeyeceğim, ama çok rahat olacak. Motoru da şimdi verdim yeni sahibine, akşam metroya binip gidicem eve. Allah belasını versin nasıl canım sıkıldı anlatamam. 24-25 aralığına ER6-F buldum bir kaç tane, 4 silindir değil tabi, ama uzun yolda epey idare eder, şehiriçinde de rahat rahat binerim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Uzun yolda idare eder dedigin er6f le iki kere avrupa turu yaptım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 İşte bilenin yorumu olmayınca böyle zannediyorum ben. Netten okuyorum, hep idare eder, götürür ama çok şey bekleme yorumları okudum. Bir anda ufkum açıldı. Şu mesela epey ilgimi çekti. Yalova' daymış hem. Atlar feribota gelirim bir günde. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-er- 6f-abs-2014-model-2015-trafige-cikisli-dusuk-km-321331945/detay Ya da Diversion F https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibin.den-4.600-km-de-hatasiz-boyasiz-2015-xj6-diversion-f-321514324/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 diversionda abs olmayabilir aman ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 diversion abs değil zaten, ama onun dışında biraz da ufak olmasa çok güzel alet. ben 1 sene kozyatağından esentepeye git gel yaptım işe. takım elbiseyle gittim geldim. montu hein gericke aldım, pantolonu da iş pantolonunun üstüne geçirebileceğim fermuarlı bir şey buldum. motor da x-max 250 abs idi. işe gidip gelirken hiç kir pas sorunu çekmedim. yağmurda da kullandım, hatta yerler buzken de kullandım. işe gidip gelmenin peşindeysen git al xmax'ini, çek tulumunu üstüne. çiçek gibi git gel işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-acr-motor-dan-2100-km-sari-renk-iron-883-319968457/detay Şu motor nasıldır bilen eden var mı alınır mı yoksa bizim ülke için fazla mı kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 valla harley davidson diyor hiç duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 fistan boş yapma pls 100 tane modeli var sonuçta hepsi birbirinden farklı emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Suark said: diversionda abs olmayabilir aman ha ABS çok mu önemli ya ? Eskiden yoktu sallamıyorduk, şimdi herkes ABS peşinde. O kadar hayati önem taşıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi benim motor tecrübem az, bi kaç kere kitledim ön tekeri ve absisz almamaya karar verdim. benim yetememezliliğim belki ama bence mutlaka olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 aynısından bir arkadaşım aldı, zaten en ucuz harley galiba. herhangi bir chopperdan daha farklı değil kullanımı. aralara maralara giremezsin onun dışında fazla sıkıntın olmaz. ama ilk motor olarak almayı düşünüyorsan allah akıl fikir versi derim. abs konusu da, çok iyi biniciysen abs gereksiz olabilir. nasıl fren yapacağını, panik fren anında ne yapacağını biliyorsan abs gereksiz olabilir. ama onun dışında abs illaki bir yerde götünü kurtarır. benim kurtarmışlığı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ABS konusuyla fena kafamı karıştırdın şimdi. ER6F ile XJ Diversion F çöp oldu. Aynı standartta CBR 650F e bakaıym diyorum hadi 26k ya zorlarsam diye, onda da titreşim ve zırıltı ses sorunu varmış. Hani pek de çanta takılacak bir sport touring gibi de durmuyor zaten. Ağzına edeyim şeytan diyor al bi MT 07 çak topcase i, ABS si de olsun. Ama artçı için dertmiş epey, Yunanistan' a gidene kadar bizim hanım 3 kere boşar beni herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Artçılı gideceksen hiçbirini alma, ne er6 ne diversion. Direk enduro ya geç, verys olur, nc750x olur vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 er6f de abs var ya bıde aktif enduro dısında cıdden artcı hıkayemı sport tourıngler ıcın? hani izmir civarı artçı alırım sadece diyorm, onun dışında uzun yola artçısız düşünüorm. Abi her yol enduroya çıkıyor eninde sonunda sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Aynen ER6F in varmış ABS lileri. Artçılı gideceğim abi. NC serisi istemiyorum tipini sevmiyorum lanet şeylerin, yoksa süper motor. Önde bagaj, az yakıyor. Soba borusu gibi egzost olmasa bir de (şu kelime de nasıl yazılıyor bi alışamadım). Ama dün de baktık hanımlan, her yolun sonu NC ye çıkıyor (bu fiyat aralığında en azından). Diversion artçılı çok rahat duruyor halbuki ama Suark ABS olayında epey kıllandırdı, ABS olmazsa olmaz diyorum şimdi. Ben neyse de arkada bizimki olacak, riske girmek istemiyorum. Hoş yapacağım uzun yol senede 2 defa olur maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 geçen birader nc kiraladı bitane 2014 model sanırım cbr250r den daha rahatsız dedi. Bide 2 kuruş az yakcak diye hissettirmeyen motora binilmez dedi heheehe. ya şu motorları bi sürebilsek aslında bayilerde çok güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Honda' ya sordum, sitelerinde de test sürüşü için bekliyoruz falan gibi birşey yazıyordu. İlgilenen FBI ajanı egosuna sahip arkadaş, öyle şey mi olur motorun test sürüşünü nasıl yapacaksınız dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Jeeztro said: Aynen ER6F in varmış ABS lileri. Artçılı gideceğim abi. NC serisi istemiyorum tipini sevmiyorum lanet şeylerin, yoksa süper motor. Önde bagaj, az yakıyor. Soba borusu gibi egzost olmasa bir de (şu kelime de nasıl yazılıyor bi alışamadım). Ama dün de baktık hanımlan, her yolun sonu NC ye çıkıyor (bu fiyat aralığında en azından). Diversion artçılı çok rahat duruyor halbuki ama Suark ABS olayında epey kıllandırdı, ABS olmazsa olmaz diyorum şimdi. Ben neyse de arkada bizimki olacak, riske girmek istemiyorum. Hoş yapacağım uzun yol senede 2 defa olur maksimum. Özellikle artçılıda ABS önemli baya, panik halinde artçının ne yapacağını bilmediğin için o kadar verimli ve düşmeden fren yapmak imkansız gibi. NC yere fazla yakın ve motoru çok keyifsiz. Commuter-enduro arası ara form gibi bir alet. Enduro alınacaksa ucuz yollusu Versys 650, pahalısı Avrupa (Ducati-Triumph-Aprilla-BMW tier) olmalı. Integra da değerlendirilebilir bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Integra cok acayip bi makina ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 deseydin 100km ile tek teker denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Suark said: er6f de abs var ya bıde aktif enduro dısında cıdden artcı hıkayemı sport tourıngler ıcın? hani izmir civarı artçı alırım sadece diyorm, onun dışında uzun yola artçısız düşünüorm. Hikaye gibi bişey, şehir içinde falan dolaşırısınız da uzun yolda işkence olur. Çok küçük artçı selesi hepsinde, bi de topcase takınca çirkinleşiyo spor makineler. Artçının rahatlığını çok etkiliyo top case ve dik oturuş. Hem spor hem artçılı konfor olsun istiyorsan orta yerde hondanın cbf600/cbf1000 i var. Bu makineler pek spor değil, sadece touring denebilir, artçı selesi daha geniş, topcase taktığın zaman abuk durmayan büyüklükte makineler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 oha neden bu kadar pahalı bu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sanirim-bir-esi-daha-yoktur-hatasiz-330092059/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar