zipzip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 onun yerine bu var http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/SR400/2014-Yamaha-SR400-EU-Matt-Grey-Studio-002.jpg?width=950&quality=75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Daytona motoru aradım fiyatları teyit aldım mt-07 için evet fiyatlar doğru. Nisanda gelen parti kırmızı ve mor renkler olacakmış. Şu an bir tane satılmış, bit tane de gri renk kalmış satılmayan. Kapora karşılığında ön siparişe kayıt oluyorsunuz. Anadolu ajansı gibi çalışıyorum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Laorx said: mt-09'da 1.4k gibi bir artış olmuş, bence hala iyi fiyatı. Fiyatın çok üstünde bir motor. Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Laorx said: mt07 deep armor rengi mevcut mu trde konusabildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 ben bugün işten çıkamadım, yarın gidicem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 pizzacı motoruyla cafe riderı bir mi tutuyosun =/ zipzip said: onun yerine bu var http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/SR400/2014-Yamaha-SR400-EU-Matt-Grey-Studio-002.jpg?width=950&quality=75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 alakası yok tabi de, burda nerden bulcan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi yalnız çok gzüelmiş o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Fuarda vardi moto guzzi'nin bu modeli. Cbr 500 cidden pahali olmus, 21.000 tl 500 luk bir motora fazla. Yamaha fiyatlar konusunda en uygun markalardan biri olarak duruyor. Mt-07 alirim hevesiyle gittim ama uzun boylu biri olarak hayal kirikligi yasadim, bisiklet gibi durdu anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 test sürüşü nasıl oluyor bayiye para mı veriyoruz ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Law said: Laorx said: mt-09'da 1.4k gibi bir artış olmuş, bence hala iyi fiyatı. Fiyatın çok üstünde bir motor. Kesinlikle. AEA öve öve öve bitiremedi o motoru, ama ondan başka o kadar öven hiçbir dergi vs yok avrupada benim gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Esh said: moto guzzi satılmıyo mu bu ulkede? V7 serisine aşık oldum, motora başlıycam sdfsd korlas satıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 NolaxThensbane said: test sürüşü nasıl oluyor bayiye para mı veriyoruz ne yapıyoruz? Test sürüşü normalde ücretsiz oluyor ama randevu ile çalışıyor sistem. Orada test sürüşünü sormadım ama stok konusunda bilgi aldım. 700 tane gelecek stok sorunu öngörmüyoruz dediler, mt -07 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 700 çok büyük bi rakam, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 700 baya iyi ya Ben de inazuma ya karar verdim derken aklım şaştı valla Kredi ile alacak olmam geriyor beni yoksa mt 07 acayip mantıklı duruyor Bu arada inazuma nın fiyatında resmen sacmalamış suzuki 12800 ne lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Yakından inceledim mt-07 yi beğendim, güzel kompakt. Honda cbr500r da güzel ama işte 2 k daha fazla vermek gerek ve 46 beygir olması eksisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 mt-07'nin gerçekten japonyada yapıldığı belli oluyor, Triumph kalitesi var ama çok alçak, bisiklet gibi kaldı altımda. Tenere'ye gözüm kaydı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 gelecekte çocuk sahibi olmak isteyen varsa MTlere binmesin hiç. Böyle sele olmaz. ayrıce KTM duke 390 7K euroluk fiyatıyla daha iyi bir teercih bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Sele biraz evet tuhaf, şeklide pek güzel değil eski model bisiklet selesi gibi sadece biraz daha büyük :). Ergonomi olarak nasıl pek birşey anlamadım gerçi. mt09 selesi ile ilgili bir kullanıcı yorumu okumuşdum, sürüş anında seleden dolayı tashaklarım donuyor, durunca motor ısısından yanıyor gibi bir yorumu vardı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Sele taş gibi, altında incenik varla yok arası bir sünger var, binene kolaylık diliyorum. Fuarın yıldızı "forumlarda okuduğuma göre çok iyi motormuş" diye bilgilendirici bir yorumla beni aydınlatan Honda görevlisi oldu. Tebrikler kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Hangi model hakkında yaptı o yorumu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bugün gittim nihayet MT 07 çok güzel olmuş, aklımı çeldi feci hem de. Mor rengini begeniyordum fakat sunulan kırmızı da motora çok yakışmış. Sele konusu ggöze çarpan ilk kusur sanırım. Orada otururken sıkıntı olmuyor ama o sertlik uzun yolda ağrı yapabilir gibi Bu arada inazuma nin mavi beyazı leş gibi olmuş, dandik duruyor. Bir de on çamurluğu keşke guncelleselerdi... Son olarak cb500f var. O motorun satılacağını hiç sanmıyorum. Bişiler yanlış sanki tasarımında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Şimdi biraz kafam kaışırık yardıma ihtiyacım var. İki motor arasında kaldım, 2006 model ducati 620 ie 29,000 km de, arkadaşın motoru, motorun kazası yok, motorunda, şasinde bir sorun yok. Mt-07 alacak aynı motoryn sahibi dolayısı satıyor sana 8000 tl (11,000 piyasası şu an) ye bırakırım diyor 10 küsür yıllık arkadaşım zaten sürekli beraber sürüyoruz, motrun bir tek selesinde çok hafif yıpranma var ebaydan bakdık sele fiyatlarıan 200 dolar civarı. Paslanma falan yok egsoz lar temiz. Tekerler en az 1 sezon daha gider m3 metzeler falan var. Diğer yanda mt-07. Zaten toplam 4000 km bir tecrübem var, dolayısı iki motorda bana fazlasıyla yetecek. Ducati aklımı çeliyor şahsen, ama diğer yanda sıfır motor hiç bir problem yaşatmaz. Fikirlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 abi tamamen duygusal olarak cevap veriyorum, hatta görmezden gel direk benim cevabımı, bence ducati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Hiç bu kadar eski bir model kullanmadım fakat bana 8 yaşında motosiklet almak pek mantıklı gelmiyor eğer özel bir durum yoksa Senin durum biraz karışık gibi motor yaşlı ama tanıdık. Ben olsaydım eğer maddi durum sıkıntı değilse mt 07 tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar