Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağ Yakma -Kilo verme - Kardiyo - Göbek eritme - Diet - beginner/ Başlangıç seviyesi


jagd

Öne çıkan mesajlar

Kas konusu kesinlikle doğru katabolik bir süreç bu süreler uzadıkça sonucları daha kötü olur minik kalınır bu süreci bitirdikten sonra normal ağırlığa başlayacağım ve mikro takılıcam acıkcası tombiş olmak yerine az kaslı minik bi adam olarak başlayıp sonra üstüne eklemeyi planlıyorum motivasyonu daha kolay gibi geliyor
birde bunu yapanların bir kısmı otofaj denilen hadise için yapıyor sağlık kısmı da var yani
besinleri alıyorum yeşillikten o konuda sıkıntı yok bi kaç belgesel kitap bişiler okudum yani dümdüz girmedim
270 gün water fast yapıp 0 medical kompliksyonla bitirmiş bi abi var literatürde

eskiden avlanıyoduk süper bilgisi baya yalan bu arada kalorinin cogu toplayıcılıktan geliyordu

ben sadece yapabilecegimi görmek için yapıyorum yoksa 6 ayla da zayıflanır tabi ama kafası ilginç bunun da vücudu tanımak açısından
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şekilde günde 2 biram vardı benim de onu bıraktım şimdi ama Cuma Cumartesi 3er tane içerim diye düşünüyorum.. böyle böyle verebilir miyim acaba kilo. Protein ağırlıklı besleniyorum şu an + sebze 1 haftadır.. ama bira sıkıntıya sokuyor =/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Soruma gelirsek bunlar placebo mu yoksa gerçekten işe yarıyor mu bunlar?

- düzenli beslenen bireylerde karnitin eksikliği diye bişi görmedim ben.
- Yağ yakıcı, performans arttırıcı olduğunu kanıtlayan adam akıllı bi araştırma okumadım.

damar genişletici bir etkisi olabilir, çünkü oral yolla alınan karnitin kana karışacaktır. Ama asıl karnitinin yeri kaslardır. Zaten fazlası atılıyor o da bir süre sonra gidecektir. Yalnız kişisel görüşüm şu yönde: Eğer damar genişletiyorsa, kan daha hızlı geçiş sağlar, daha hızlı oksijen taşır vs vs belki bu şekilde bi artısı vardır. Aspirinle eş değer.

ps: uzman falan değilim ama postmodernim ve bilginin satış yapmak için üretildiğini düşünüyorum. Bilginin doğruluğuna, abuk subuk bilimsel araştırmalara da güvenmiyorum.

ödev olarak ise şu yazdıklarımı okuyun:


Meta anlatılar, bir bilgi otoritesine işaret ederler ve buna göre bilginin doğruluğu, doğru olduğu kabul edilen, meta anlatıya uygunluğunu ile ölçülür. Bütün bilimsel, metafizik, teolojik, ideolojik söylemler meta anlatıdır.

Daha doğrusu bütün söylemlerin amacı meşrulaştırılmaktır ve meşrulaştırılmak için kullanılan bütün söylemler aynı zamanda meta anlatı oluşturur.

Bilim güçtür ve Bilimin amacı da diğer söylemleri dışta bırakacak bir dil oyununa ihtiyacı olmasıdır. Örneğin, bilim bir devletin kendi gücünü koruması için kullanılabilir, ya da bir şirketin çıkarları doğrultusunda pazarlama söylemi olarak da kullanılabilir ve bunun için toplumla sıkı ilişki kurmaya çalışır ve üniversiteler gibi araçlarla kurumsallaşır.

Bu bağlamda Lyotard şöyle der : bilgi satılmak için üretiliyor ve satılmak için üretilecek, yeni bir üretimde kıymetlendirilmek üzere tüketiliyor ve tüketilecek.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...