Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome Total War - tüm ırkları açan dosya

Gaming

Öne çıkan mesajlar

oh be nihayet.. çok iyi oldu bu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

açtığı ırklar: romans_julii, romans_brutii, romans_scipii, egypt, seleucid, carthage, parthia, gauls, germans, greek_cities, romans_senate, macedon, pontus, armenia, dacia, scythia, spain, thrace, numidia, britons.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

gavurdan öğrenceğinize sorsaydınız söylerdik ;p

bi kaç gündür Program FilesActivisionRome - Total WarDataworldmapscampaignimperial_campaign deki descr_strat üzerinde dün az çalışmıştım
city pop değiştirirseniz oyun açılmıyor karakterlere başlarken xp verirseniz açılmıyor
ama başlangıç ordularını binaları fln değiştirebilirsiniz

bi de hatırladığım kadarıyla unplayable olanların bazılarında oyun göçüyor bazen (mesela senatoyu alıp senato kısmına tıklayınca göçüyor hemen)

bi de back up almayı unutmayın değişikliklerden önce

bi de aynı folderda descr_mercenaries var burda da hangi zoneda hangi merc birimlerinin çıkcağını gösteriyor abartıp war elephant fln ekleyebilirsiniz ;p

Program FilesActivisionRome - Total WarData burdaki

export_descr_unit dosyasında karakterler var filler az abartı onu biraz düşürebilirsiniz isterseniz ayrıca burda birimlerin upkeep hp dmg cart curtlarının tümü var

export_descr_character_traits burda da işte kazanılabilen traitler ve ne eklediği ne kadar eklediği var hani az hile yapmak isteyen olursa diye

export_descr_ancillaries anlayan anlamıştır zaten nelerin olduğunu içinde

export_descr_buildings binaların kaç para olduğu kaç turnde yapıldığı binanın ne işler yapabildiği

descr_names doğan çocukların isimleri var yani kendinizi oyunda görüp piskopat bi kral olmak isterseniz benim gibi yararı olabilir

descr_senate senato görevleri senatoda ödülleri ve yönetim kademesinde bulunmakla ilgili ayarlar

descr_disasters etnanın patlaması fln gibi olaylar ekleyebilirsiniz

neyse aklıma gelen ve benim değişiklik yaptığım dosyalar bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...