Gaming Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=39 buyrun.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oh be nihayet.. çok iyi oldu bu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Cidden süper oldu bekliyodum ne zamandır. Seluacidlerle oynayabilecem sonunda :) [signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa [Bu mesaj McFrenzy tarafından 14 Ekim 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 açtığı ırklar: romans_julii, romans_brutii, romans_scipii, egypt, seleucid, carthage, parthia, gauls, germans, greek_cities, romans_senate, macedon, pontus, armenia, dacia, scythia, spain, thrace, numidia, britons.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Vay anasını süper Romalılar baymaya başlamıştı artık :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 gavurdan öğrenceğinize sorsaydınız söylerdik ;p bi kaç gündür Program FilesActivisionRome - Total WarDataworldmapscampaignimperial_campaign deki descr_strat üzerinde dün az çalışmıştım city pop değiştirirseniz oyun açılmıyor karakterlere başlarken xp verirseniz açılmıyor ama başlangıç ordularını binaları fln değiştirebilirsiniz bi de hatırladığım kadarıyla unplayable olanların bazılarında oyun göçüyor bazen (mesela senatoyu alıp senato kısmına tıklayınca göçüyor hemen) bi de back up almayı unutmayın değişikliklerden önce bi de aynı folderda descr_mercenaries var burda da hangi zoneda hangi merc birimlerinin çıkcağını gösteriyor abartıp war elephant fln ekleyebilirsiniz ;p Program FilesActivisionRome - Total WarData burdaki export_descr_unit dosyasında karakterler var filler az abartı onu biraz düşürebilirsiniz isterseniz ayrıca burda birimlerin upkeep hp dmg cart curtlarının tümü var export_descr_character_traits burda da işte kazanılabilen traitler ve ne eklediği ne kadar eklediği var hani az hile yapmak isteyen olursa diye export_descr_ancillaries anlayan anlamıştır zaten nelerin olduğunu içinde export_descr_buildings binaların kaç para olduğu kaç turnde yapıldığı binanın ne işler yapabildiği descr_names doğan çocukların isimleri var yani kendinizi oyunda görüp piskopat bi kral olmak isterseniz benim gibi yararı olabilir descr_senate senato görevleri senatoda ödülleri ve yönetim kademesinde bulunmakla ilgili ayarlar descr_disasters etnanın patlaması fln gibi olaylar ekleyebilirsiniz neyse aklıma gelen ve benim değişiklik yaptığım dosyalar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yaşasın hoplite! :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostarrow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ohhooooo abi dediinizi çektim dediğiniz yere kopyaladım kartacayı açtım savaşa girerken attı ya hep böle oluyo yedek de almamışım lütfen biri o dosyayı (normal)gönderebilir mi yada çözüme çare bulabilir mi tabi benim salaklıım 13 yaşımdan beri hile kullanmam off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 eyw.[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 duyduğum kadarıyla non-playable factionlarda sorun oluyormuş genelde o dosya ile. kartaca'da neden olur bilemicem :) adam gibi açın bence 15 dakka falan alıyor,hiçte anormal şeyler olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Irk seçme ekranında tıkladığınızda haritası ve hikayesi çıkan ırkları seçin sorun yaşamazsınız heralde[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya beyler iyide oyunu bitirince de diger ırklarla oynanabılıyor ki.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hersey degistiriebiliyor ama isimler değiştirilmiyorlar.değistirince oyuna girmiyor atıyor.arkadas nasil değiştirmiş anlamadım. bu arada rebel lerle oynamak çok zevkli[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar