aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 oh be haksiz puan kaybetmisiz, korktum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Theridone said: jacabo said: aquila said: drogba hakemin kolunu kopartip, rakip kalecinin gotune soktu, sari kart bile vermediler. oha ligtv bağlatıyorum yarın Bu cocugu niye kimse takmiyor :( hep dışlıyorlar beni rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 OF ŞİMDİ ELTON JOHN ŞÜKRÜ ÇITIR ÇITIR YAZI YAZIYODUR HARARETLİ HARARETLİ ARKASINDA SEDAT DOĞANLA SDLFŞKMVDSVSKLDVMBSDL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 futboldan pek anlamiyor gibi bi havasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Cons said: OF ŞİMDİ ELTON JOHN ŞÜKRÜ ÇITIR ÇITIR YAZI YAZIYODUR HARARETLİ HARARETLİ ARKASINDA SEDAT DOĞANLA SDLFŞKMVDSVSKLDVMBSDL bak dedim dedim ne oldu simdi, gordunuz mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 aquila said: futboldan pek anlamiyor gibi bi havasi var. Cani sikilmis belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 beşiktaş 2. sırada. puan farkı az. şampiyonuz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 tura çıkarmıyız gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Burdan bjk şampiyon olup fb 2. olursa beşiktaşı ciddi ciddi tebrik edip fenerle ölümüne testis geçerim adhnfdghjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 trafik olur ya gerek yok. yayan gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 biz şampiyon olamayız ya. çok çok çok zor ama fb şampiyon olup biz 2. olarak direk CL'ye gidersek şampiyon olmuş gibi sevinirim, hele stadımız olmayan şu senede bir bruma parasına takım kurmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 SeaGle said: Burdan bjk şampiyon olup fb 2. olursa beşiktaşı ciddi ciddi tebrik edip fenerle ölümüne testis geçerim adhnfdghjf http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hayır şampiyon biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi ahah sene 2014 hala bjk sampiyonluk ihtimalinden bahsediliyor sdf. gecen sene 5 puan fark oldugunda bu haftalarda yine ayni muhabbet donmustu. sene sonunda fark 14 puan miydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 43tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Gokalp hic level kasamadik iyi mi gs maci ayagina. Hakem hakkimizi yedi diye puan kaybedecegimizi bilsem kalkar gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 jacabo said: aquila said: drogba hakemin kolunu kopartip, rakip kalecinin gotune soktu, sari kart bile vermediler. oha ligtv bağlatıyorum yarın ooooooo hayırlı olsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Theridone said: SeaGle said: Burdan bjk şampiyon olup fb 2. olursa beşiktaşı ciddi ciddi tebrik edip fenerle ölümüne testis geçerim adhnfdghjf http://inciswf.com/1287946508.swf Bi de gerçek olsun sjkgfyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hırsız ünal aysaldan buragın pozisyonu ve kufurleri icin resmi siteden acıklama bekliyoruz. alvese zırlayanlarda gokhan gonul dısında tum futbolcuların pic oldugunu anlamıştır umarım, daha bu kufurlerin hareketlerin kameraya yansımayanları da vardır. kutur kutur antalya ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 son ağlama da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hırsız niye abi şampiyonlar ligi paranızı cukkaladı diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ağlama formatımız nasıl öğrenebilir miyim bundan sonra bende takılcam futbol bölümünde öğrenmek istiyorum kuralları kim kimlere laf sokuyor vs kısaca bölümün dinamiğini anlatırmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 unity said: abi ahah sene 2014 hala bjk sampiyonluk ihtimalinden bahsediliyor sdf. gecen sene 5 puan fark oldugunda bu haftalarda yine ayni muhabbet donmustu. sene sonunda fark 14 puan miydi neydi. dostum sezon sonu buralarda ol. 9 puan fark ile şampiyonuz. galibiyet serisine başladık. madcow said: Gokalp hic level kasamadik iyi mi gs maci ayagina. Hakem hakkimizi yedi diye puan kaybedecegimizi bilsem kalkar gelirdim abi zaten halısaha maçına gittim ben sakatlandım asdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 gene neyin levelini kasiyosunz lan yetolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 wow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar