reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Burak sadece küfür etse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Çaylar 2 oldu diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak'ın pozisyonunda, koşarkeken engelleme amaçlı kolu açık koşuyor. bu sırada arkadan koşan adamın yüzüne çarpıyor. adam da abartıyor yere atıyor kendını, topu almak ıcın yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hayali kufur var sahada galiba. hala izliyorum bulamadım. has.. mi dedi acaba? ne diyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 küfür etti çünkü ağzı oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Ya ben anlamadım etmiş de olabilir. Herifin dudakları da ayakları gibi yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ananas benim diyo, meyve tabagi istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ki hala hadi lan diye okuyorum dudaklarını 25. de sıkıldım kapattım. hayali kufur lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 applevodka forumun kadrolu haksızı ya adam futbol bilim oyun her konuda sınır tanımadan saçmalamayı başarıyor dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hakeme ana avrat küfür etti ve yanındaki rakip takım oyuncusu hiç oralı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 dudaklarını okudum jamiryo demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 salak misiniz abi, sanki dudak okuma uzmanisiniz da oyel goruyorum boyle okuyorum diye yorum yapiyosunuz asfasdf. http://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 o dirsege normal kosarken olan bi dirsek diyorsaniz size balon'un paragrafini kosmak nedir bilmezsiniz hayatinizda hic hali sahada ikili mucadelede kosmadiniz diye kopyalasin biri. ilkinde anani sikecem senin hassiktir be diyo. ikincide orospu cocugu ya diyo. acik acik yazdim oldu mu simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Koala diyo. Lemur demiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Senin gözler bozuk. Alakası yok hele 2. söylediğinin. Hadi ilkini benzettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: o dirsege normal kosarken olan bi dirsek diyorsaniz size balon'un paragrafini kosmak nedir bilmezsiniz hayatinizda hic hali sahada ikili mucadelede kosmadiniz diye kopyalasin biri. ilkinde anani sikecem senin hassiktir be diyo. ikincide orospu cocugu ya diyo. acik acik yazdim oldu mu simdi :) ahahahahahahahahahah evet kesin öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 burak ha*s*ir diyo, bişey demiyoki. maç içinde o şiddette herkes herkese küfür ediyodur. hepsi arkadaş ya da abi kardeş o oyuncuların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 neyse hadi ben kactim gencler, besiktasin hakkini bir kez daha yediniz aciklamanizla, haftaya bi daha yersiniz, anca yeter gs'ye, ama napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: o dirsege normal kosarken olan bi dirsek diyorsaniz size balon'un paragrafini kosmak nedir bilmezsiniz hayatinizda hic hali sahada ikili mucadelede kosmadiniz diye kopyalasin biri. ilkinde anani sikecem senin hassiktir be diyo. ikincide orospu cocugu ya diyo. acik acik yazdim oldu mu simdi :)hakeme dedigini ne biliyosun belki ortaya söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 fizban said: ilkinde anani sikecem senin hassiktir be diyo. ikincide orospu cocugu ya diyo. acik acik yazdim oldu mu simdi :) SOKOYOT OTTOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 annesine selam söylüyo ilkinde çok net. ama bitiriş sırasında birşey ekliyor onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 cok ugrastım has. ı gorur gibi oldum. hadi hepsini anladım o.c. yi nası gordun adamın arkasına geciyo herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hayır ikincisini sallarsın neysede ilkinde herifin cümlesinin son hecesi var en fazla PUÇ falan diyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 http://eswalls.com/wp-content/uploads/2013/12/crying-baby.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 nası cok net soyluyomus merak ettim burda kac tane adam bakıyo herkes soruyo ne diyo anlayamıyorum diye? Varsa dudak okuma lisansınız cıkartın ortaya koyun bari de bilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar