Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gatherer boostlamana gerek yok yani 1, max 2 günde 600 oluyor zaten. alchemy öneririm ben tam bir üretken meslek. şu an öyle çok para getirmiyor ama kolay getiriyor bir çaba harcamıyorsun. wodda yükselişe geçme ihtimali çok yüksek özellikle healerların mana sıkıntısı çekeceği ve potların rotasyona gireceği söyleniyor. kolay kasılıyor aslında da yanında bir herbalism olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yukarıda belittim alchemy var hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 ahaha var derken aklında var yapmayı düşünüyorum anladım ben :) bazı glyphler free olcak wodda inscription tavsiye etmem o yüzden. skinning ve mining varsa farketmez lw vey bs seçebilirsin çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Char hunter o yüzden LW seçmek mantıklı geliyor ama adam gibi devam edeceğim char DK olur tank avantajı sayesinde. pffff kafayı yicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bende bilemiyorum neyle oynayım kafamı meşgul ediyor sürekli. blood dk veya resto shaman'dan birisini oynayacağım ama sürekli fikrim değişiyor. Birden fazla charla oynayamam zaten zaman yok o kadar, bir tane char seçip o charla ilerlemek lazım. wod gelsede rahatlasak şu an gold farmdan başka yapcak birşey yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Blood DK candır kandır ama seni raide alan bir guild in yok ise Tanklık yapılacak iş değil. WOD öncesi son zamanlar ve ortalık yeniden dönenler ile kaynıyor !pug falan girersen işkence yani insanı tanklıktan sogutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bu ne ya anında para ile bıyık+90 level chr insanlarla dalgamı geciyorlar. Umarım daha beter (kesinlikle kelimenin Türk ce anlamı kullanılmıştır ) olurlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bence guzel birsey 90 boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar