Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Sir malcolm ve ethan'sız da olmaz ya. Eğer yeni kadro olucaksa heyecanlandırmadı hiç.
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ilk diziyle arasinda 40+ sene falan olacak timeline olarak.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 eva yoksa olmaz zaten o karakter tasiyordu diziyi
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 2. sezon 3. bölüm muhtemelen hayatımda izlediğim en iyi dizi bölümüydü. Eski dizinin yerini tutabileceğine ihtimal bile vermiyorum.
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Ilk bolumu begenmedim, nereye gidecek ki bu hikaye?
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 ben de biraz baktım baydı ileri aldım hala aynı monotonluk kapadım gitti, hata ettiğimi sanmıyorum.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 e01, CGI'dan gozum kanadi. kapatmam gerekti. vasat alti.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 dün uyuyana kadar yarısını izledim. bu akşam izlerim kalanını. konu ilginç ama eskisiyle alakasız gibi. eski mitosları ww dönemiyle harmanlayalım demişler galiba. bana sanki seriyi uzatabilmek için alan açmaya çalışmışlar gibi geldi. mesela bu düşünceyle diziyi günümüze de ayarlayabilirler. oradan da 1-2 sezon isteseler çekerler filan. en son bi dracula dizi vardı mini. onda da böyle yapmışlardı.
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 İlk bölümü izledim korkunc kötü. Alakası yok penny dreadful ile. Sacma sapan bir siyah-beyaz savasinin icine evil nazi plotu serpistirmisler. Konu baştan bayık zaten. Production da cok kalitesiz. İlk 5 dk daki fx i gorunce 80 ler teknolojisi zannediyorsun. Atmosferi falan karanlık da degil keske adını degistirselermis ip ye hakaret olmus bu.
Öne çıkan mesajlar