Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 eva green önemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Sir malcolm ve ethan'sız da olmaz ya. Eğer yeni kadro olucaksa heyecanlandırmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ilk diziyle arasinda 40+ sene falan olacak timeline olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 evanın yaşlısına da razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 eva yoksa olmaz zaten o karakter tasiyordu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 2. sezon 3. bölüm muhtemelen hayatımda izlediğim en iyi dizi bölümüydü. Eski dizinin yerini tutabileceğine ihtimal bile vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 evanın sol meme ucu olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 oha ama evasız olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Pazar gunu basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Ilk bolumu begenmedim, nereye gidecek ki bu hikaye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2020 ben de biraz baktım baydı ileri aldım hala aynı monotonluk kapadım gitti, hata ettiğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 e01, CGI'dan gozum kanadi. kapatmam gerekti. vasat alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 dün uyuyana kadar yarısını izledim. bu akşam izlerim kalanını. konu ilginç ama eskisiyle alakasız gibi. eski mitosları ww dönemiyle harmanlayalım demişler galiba. bana sanki seriyi uzatabilmek için alan açmaya çalışmışlar gibi geldi. mesela bu düşünceyle diziyi günümüze de ayarlayabilirler. oradan da 1-2 sezon isteseler çekerler filan. en son bi dracula dizi vardı mini. onda da böyle yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2020 İlk bölümü izledim korkunc kötü. Alakası yok penny dreadful ile. Sacma sapan bir siyah-beyaz savasinin icine evil nazi plotu serpistirmisler. Konu baştan bayık zaten. Production da cok kalitesiz. İlk 5 dk daki fx i gorunce 80 ler teknolojisi zannediyorsun. Atmosferi falan karanlık da degil keske adını degistirselermis ip ye hakaret olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar