Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51dSF32VkgL..jpg lüks bir seyahat gemisi ters dönüp batmaya başlamışken, içinde mahsur kalan öğrencilerin dışarıya çıkma çabalarının önünde bir engel vardır: zombiler. mangaka sanbe kei. 3 yıldır takip ediyorum, hotd ertesi onun gibi birşey ararken rast gelmiştim. scanlation neredeyse tamamlanmak üzereyken yazayım dedim. son 1-2 chapter kaldı sanırım. gemiden kaçma çabaları ve resident evil ile 28 days later arası zombiler ve bir taraftan diğer kurtulmaya çalışan gruplarla mücadele. gerilim, twist, hardcore karakterler ve hayatta kalma atmosferi de mevcut. http://www.mangareader.net/cradle-of-monsters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hotd farklı olarak, zombiler arka planda kalıyorlar. insanlar arasındaki gerilim daha önplandaydı. mangadan bir kare hakkinda en güzel karelerinden birisi,bir enkazın baş kahramanın elinden kayıp, yaralı kadını öldürmesiydi. o anda gerçekten kazamıydı, yoksa gerçekten elinden bıraktığı anlaşılmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 evet, zaten dediğin gibi bir noktadan sonra o hale geliyor de spoiler olmasın diye o kadar anlatmak istemedim, insan kendi ilk görünce etkiliyor çünkü. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Baya beğendim bunu, teşekkür ederim Sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 favorilere ekledim thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İyi ki yazmışım o halde, keyifli okumalar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bu tarzda ya da başka önerebileceğin mangalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 aynı mangakanın hohzuki island isimli bir mangası daha varmış bundan önce, henüz okumadım ama benzer demişler. buradaki yumi onda da varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Teşekkürler Sam bende bitirdim :) Surviver tadında benzer Cage of Eden okumuştum(zaman zaman baya lost dizisini andırıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 mangaupdates son çıkan bölüm için epilogue demiş ama bir taraftan completely scanlated için no diyor, tam anlamadım bitti mi bitmedi mi doğrusu. iyi bari virüs de beğenmiş, beklediğimden olumlu çıktı yorumlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 iizo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Sürükleyici baya karakterler arasında superhuman yok yaratıklı, psikolojik su altı korkusu :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Dropmu acaba? Bitip bitmediği belli değil. Kim yaptı? Neden yaptı? Chairmane ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yok drop değil, bu grup subladı en başından beri, hatta en son 1 yıl ara vermişlerdi ama yine devam ettiler sonra. bitirdiler mi tam emin değilim ama epilogue denmiş son chapter için, bitmiş olabilir. chairman? o kimdi ya hatırlayamadım, ilk kısımları okuyalı 2-3 fazla oldu çünkü. olayı kesin çıkış nedeni vs açıklanmadı ama işte teorileri gördük karakterlerin konuştuğu. sanırım o kadarıyla yetinilmesini istemiş mangaka, gemi dışında devam ettirmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 chairman Chairman işte öğretmen ve öğrencileri geziye yollayan kadın. Bunun birde oğlu var ama hangisi olduğunu anlayamadım. Gemi ekibide komple işin içinde hepsi kaçmış belki parazit çoktan gemiden çıktı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 chairman kasuga'nın annesi değil miydi o halde? gemi ekibi işin içinde mi kaçtı mı işte aralarında konuştular ama çözümlenmedi, mangaka olayı gemide geçirtmek istemiş, sonrasında atmosfer kaybolurdu diye devam etmemiş herhalde. yalnız o kasuga'nın gerçek niyetini belli ettiği yerler çok iyiydi, bayağı kandırdı beni başlarda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Yok kasuganın annesi küçükken ölmüş babası o yüzden katı davranıyordu. Chairmanin çocuğu kim bilemedim ya baktım yine ama anlamadım. Belki scanlation saçmalamıştır. Güzel gerilim dönmüştü o sahnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Kasuga'nın Gothloli kızı patlattığı yerden ölümüne kadar her sahnesi çok iyiydi gerçekten. Magnificent Bastard at his finest. Mangaların ortaları en iyi yerleriydi Serizawa, Takiagawa ve Kasuga'nın üçünün de aktif olduğu yerler. Güzel mangaydı bir oturuşta bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar