Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cradle of Monsters

Sam

Öne çıkan mesajlar

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51dSF32VkgL..jpg
lüks bir seyahat gemisi ters dönüp batmaya başlamışken, içinde mahsur kalan öğrencilerin dışarıya çıkma çabalarının önünde bir engel vardır: zombiler.

mangaka sanbe kei. 3 yıldır takip ediyorum, hotd ertesi onun gibi birşey ararken rast gelmiştim. scanlation neredeyse tamamlanmak üzereyken yazayım dedim. son 1-2 chapter kaldı sanırım.

gemiden kaçma çabaları ve resident evil ile 28 days later arası zombiler ve bir taraftan diğer kurtulmaya çalışan gruplarla mücadele. gerilim, twist, hardcore karakterler ve hayatta kalma atmosferi de mevcut.

http://www.mangareader.net/cradle-of-monsters
Sosyal ağlarda paylaş

hotd farklı olarak, zombiler arka planda kalıyorlar. insanlar arasındaki gerilim daha önplandaydı.

mangadan bir kare hakkinda

en güzel karelerinden birisi,bir enkazın baş kahramanın elinden kayıp, yaralı kadını öldürmesiydi. o anda gerçekten kazamıydı, yoksa gerçekten elinden bıraktığı anlaşılmıyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

yok drop değil, bu grup subladı en başından beri, hatta en son 1 yıl ara vermişlerdi ama yine devam ettiler sonra. bitirdiler mi tam emin değilim ama epilogue denmiş son chapter için, bitmiş olabilir.

chairman?

o kimdi ya hatırlayamadım, ilk kısımları okuyalı 2-3 fazla oldu çünkü. olayı kesin çıkış nedeni vs açıklanmadı ama işte teorileri gördük karakterlerin konuştuğu. sanırım o kadarıyla yetinilmesini istemiş mangaka, gemi dışında devam ettirmemiş.

Sosyal ağlarda paylaş

chairman

kasuga'nın annesi değil miydi o halde? gemi ekibi işin içinde mi kaçtı mı işte aralarında konuştular ama çözümlenmedi, mangaka olayı gemide geçirtmek istemiş, sonrasında atmosfer kaybolurdu diye devam etmemiş herhalde.

yalnız o kasuga'nın gerçek niyetini belli ettiği yerler çok iyiydi, bayağı kandırdı beni başlarda heh.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...