Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-posta engelleme

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

hocam bi tane sacma sapan bi siteye uye oldum bu grupon tarzi gibi bi siteye. 912371236 kere mail attim silin benim mail adresimi vs diye cunku hem sifremi unuttum. sifremi geri almak icin bize mail atin diyorlar cevap yok. haberlerden sile tikliyorum illa ki sifreyi istiyor ama adamlardan tik yok.

abi bu adamlarin bu spam olmayan maillerini nasil engellerim ?

gmail kullaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

filter yapmayı deneyebilirsin, ben genellikle filterlarda bana gelen e-mailleri adamların en spesifik destek e-maillerine forward edicek şekilde ayarlıyorum, admin@ support@, satis@, destek@ gibi tek tek giriyorum. Sonra trash'e attırıyorum.
Adamları arayabilirsin, ben arayıp baya sıkıştırıyorum, kişisel bilgilerimi nereden aldıklarını soruyorum itiraf falan ediyorlar liste aldık diye lol.
Domain aldıkları yerlere bakıyorum mesela, go-daddy ise direk report.
E-mail atmak için mad mimi gibi şirketler kullanıyorlar, girip bakıyorum şirketin kullanım şartlarına, spam abuse report etme yerini bulup report ediyorum. Daha 1 hafta önce birinin accountunu kapattırdım mad mimi'de, spam atıyorlardı baktım bilinen şirket, abuse diye mail attım, 5 dakikada geri döndü herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...