xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hocam bi tane sacma sapan bi siteye uye oldum bu grupon tarzi gibi bi siteye. 912371236 kere mail attim silin benim mail adresimi vs diye cunku hem sifremi unuttum. sifremi geri almak icin bize mail atin diyorlar cevap yok. haberlerden sile tikliyorum illa ki sifreyi istiyor ama adamlardan tik yok. abi bu adamlarin bu spam olmayan maillerini nasil engellerim ? gmail kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Gmail ile bu spam demen yetmiyorsa (sorduguna gore yetmiyor), filtre yaratman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Abi gmail'de bir kere spam deyince direk hallediyor. Hatta o dediğin site bende öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 filter yapmayı deneyebilirsin, ben genellikle filterlarda bana gelen e-mailleri adamların en spesifik destek e-maillerine forward edicek şekilde ayarlıyorum, admin@ support@, satis@, destek@ gibi tek tek giriyorum. Sonra trash'e attırıyorum. Adamları arayabilirsin, ben arayıp baya sıkıştırıyorum, kişisel bilgilerimi nereden aldıklarını soruyorum itiraf falan ediyorlar liste aldık diye lol. Domain aldıkları yerlere bakıyorum mesela, go-daddy ise direk report. E-mail atmak için mad mimi gibi şirketler kullanıyorlar, girip bakıyorum şirketin kullanım şartlarına, spam abuse report etme yerini bulup report ediyorum. Daha 1 hafta önce birinin accountunu kapattırdım mad mimi'de, spam atıyorlardı baktım bilinen şirket, abuse diye mail attım, 5 dakikada geri döndü herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bir klasör oluştur ve gelen mailleri oraya yönlendir ve bakma eğer oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 pislik mail yine geldi! :( filtreleme yapcam bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 sunu bi uplayim 2 gundur lawyerusazartzurt die mail gelio mynetteki hesabima dunkini spama attim bugun baska bi adresten gene gelmis sunun kokunu kazımanın bi yolu var mi mail de su : mahkeme evraklari ektedir acele donus yapin vsvss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar