Feamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ya kaç tane var bu akrepten vur kafasına ölsün, sonra ilaçlat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 monoscope said: kaliteli elektrik süpürgen varsa böyle çektiği şeyleri gösteren falan onlardan kullan bak bakalım neler varmış yatağın altında. tabi makinayı tıkayacak şeyler de çekebilirsin dikkatli ol kullanırken. bu nası bi post ya. ne gereksiz yazmışsın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sanane kardeş sana mı yazdık o postu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 1-2 cm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Wolas said: Churel said: Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go… Caps :( bu akrep değil yani o sülaleye benziyor olabilir ama değil inşaat böceği derler buna yeni inşaat oldumu bunlar türer bu yüzden bu adı vermişlerdir panik yapacak bişi yok gebertmez sokarsa ha tipten kaybediyor hayvan evet huylanıyorsanız ilaçlatın evi. ve evet kayışdağı kadıköy 45dk bağdat caddesi 30dk taksim-kayışdağı 1.5saat Nasıl akrep değil ya, bildiğin akrep şu fotoğraftaki işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 akrep kral o hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Evet akrep o akrep ! mahalleyi boşaltın hardal gazı atıcaz oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mulgear6 said: enteresan hala yazılmamış bari ben yazıyım akrepler çiftler halinde dolaşır bi tanesini görürseniz bilin ki bi tane daha vardır etrafta şu da tuhafmış. çift olarak mı doğuyor bunlar acep. hani doğduğu an çiftini bulmuosa tek gezdiği zamana hiç mi denk gelemiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Esh said: keske benim evden de akrep kızı çıksa lan ara sıra. hayır demem kdlasjkljasd konu anca böyle kız olayına bağlanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 YA KIL MISIN SANANE YA doğuyo sonra bi yere yuva yapıcagı zaman iki tanesi birden yapıyo demekki allam yarappim GREENPEACE MISIN HAYVANAT BAHÇESİ MİSİN ZOOLOG MUSUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Oha ya, konu nerelere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 liseli sacmalamis. delikanli akrep tek gezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mulgear6 said: YA KIL MISIN SANANE YA doğuyo sonra bi yere yuva yapıcagı zaman iki tanesi birden yapıyo demekki allam yarappim GREENPEACE MISIN HAYVANAT BAHÇESİ MİSİN ZOOLOG MUSUN? ben değilim hiçbiri. sen öyle bi havadasın ondan sordum lkajdasklj çift gezermiş bababab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 mesaj atan herkes haksız ben haklıyım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 el ele tutuşup geziyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 85 e kadar cift takılıyorlar triple xp için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 google da aratayım dedim olayları neymiş diye, hep fal çıkıyor arkadaş. yok akrep kadını erkeği bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 neutrino said: Wolas said: Churel said: Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go… Caps :( bu akrep değil yani o sülaleye benziyor olabilir ama değil inşaat böceği derler buna yeni inşaat oldumu bunlar türer bu yüzden bu adı vermişlerdir panik yapacak bişi yok gebertmez sokarsa ha tipten kaybediyor hayvan evet huylanıyorsanız ilaçlatın evi. ve evet kayışdağı kadıköy 45dk bağdat caddesi 30dk taksim-kayışdağı 1.5saat Nasıl akrep değil ya, bildiğin akrep şu fotoğraftaki işte. bu nası akrep diil lan. yuh :D inşaat böceği diye de bakındım hiç öle bir şey çıkmadı mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 construction insect diye arattım gene çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 scorpion couple google görseller sonuç: dasjkdhask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Churel said: Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go… Caps :( 2 sene önce bunun gibi bi şey mecidiyeköydeki evde çıkmıştı oturduğum. baktım kedim top gibi oynuyo bi oraya savuruyo bi buraya. ev 2. kattaydı arkasında pek güneş görmeyen bi bahçe vardı. ordan tırmandı muhtemelen. 3-4 sene önce arkadaşın çapadaki evinde çıktı. ev 5. katta. ilaçlattılar falan bi daha göstermedi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Senin yine kedi bulmuş. Benim kardeşim var, küçük 12 yaşında (kendisi 18 yaş küçüktür benden :) ) baktım top gibi oynuyo bunla. Bu arada akrep bu ya, değil diyenler olmuş. Onun öyle ezik durduğuna bakmayın, tuvalet fırçasını 7-8 kere kafasına yemiş hali bu foto yoksa kuyruk falan dim dik fena bişeydi :) İstanbul'da var bi sıkıntı deniz kenarına yakın yerlerde, akrep hamam böceği vs... uff hiç çekemem direk kaçarım heuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 küçükken 30 yıl önce filan tabi ki. istanbulda çapa hastanesinin yokuşunda bir apartmanda 15 gün kalmıştık. apartmanda kırmızı küçük akrep doluydu. hayatımda bir daha da, başka bir yerde o kadar akrebi bir arada görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 akrep degildir o, mercimektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hmm. 14 yaşında akrep ile mercimek arasında farkı biliyordum. hatta mercimeği fırına istanbula gitmeden ingilterede vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar