Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşunamı gitti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mahuahuaoa Süper ya
bayıldım :-)

Ya ordaki adamın sesi Looney Toonsdaki Duff Duck'ı seslendiren kişinin sesine çok benziyor. Sanırım o olabilir hatta evet evet o galiba :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

• 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lol
geçen gün paticik fm de dinledim. cok komik ve keyifli bi sarkıymıs
"hosuna mı gitti" :)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Mesaj tarihi:
www.sezyum.com o şarkı buraya aittir daha boyle saçma bir suru şarkı var.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Ekim 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha neler

sarkı sadece sezyumda da bulunuyor. patide çalan da benim. zaten sezyumda da şarkı modern sabahlar jingle olarak geciyo. sufer ama di mi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 24 Aralık 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
lol
tabi siz istanbullu olduğunuz için modern sabahlardan mahrumsunuz.

çok şey kaçırıyorsunuz.
kalk kalk diye bi şarkıları olcak.bi ara sürekli onla uyanırıdım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim

Bundan bahsediyorsun galiba : Buyrun[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mesaj tarihi:
bu ne ya bu şarkıyla uynamaktansa uyanmamak yeğdir çok berbat bişey. kalkmak için sabahları

System of A Down* - Boom![signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
ya hayır bu kadar dandik bişey duymadım muah ona gülüom :D hoşunamı gitti ? merhabaaaaaaaaaaaa konuşaaaaaaaaaan cüceyim bennnnnnnnn çıharııııım cüceyim ben sahlanırım yine beeen :P

ALLAH ALLAH !
NE ENTERESAN ![signature][hline]Çıtır Çıtır İnsanı Çıldırtır !!! Nasıl birşeysin sen,için kıpppır kıpppır mauaha la havle..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Radyo ODTU nün modern sabahları bi ara harbiden deli gibi arabada dinleyerek gidiyodum fln alışkanlık yapıyo cunku muhabbetler fln da kesinlikle cok komik oluyo bi nevi cenk erdem gibi ama bende bunlar daha başarılı[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Mesaj tarihi:
adresini verebilir misiniz peki?
odturadyonun sitesinde gezindim ama bulamadım yani üstteki radyo sütunu gibi tıklayınca acılacak sekilde bir link biliyor musunuz?[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
hehueh ben de okula ilk geldiimde system of a down'a klip çekmiş ebi yurdundakiler onu gösterdiler soora da bu şarkıyı dinnedim delilerin arasına düştüümü o gün anladım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
eskiden sabahları dinlerdim

yapanlardan biri ankara da bar açtı random die[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
  • Yeni Oluştur...