BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 kızın yanına at gibi kokarak gitmek çok iyi fikir lan gitmeden bide pastırmalı yumurta ye ki kız iyice çeksin içine anadolu kokusunu fakirlik ne pis bişiymiş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Klube hosgeldin Berkay. Koseden bir kadeh dom perignon al, partiye katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 sevişilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 12.5 km gayet basit ya. kendini yormadan hızlı bir şekilde kullanırsan max 45 dakka falan sürer. edit: geç kalmışım lan. olay bitmiş. sevişilmiş mi diye soriim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 en kötü bu kadar yol için öpüşülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bence dönüşte queen elizabeth'e uğramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hayır almanyada nasıl bir yokluktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 senko said: 12 km nasi 60dak suruyor ya incdarkness said: egimli karanlik yollardan sonra basari ile bulustum 1 saat 20dakka once 60 dakka surdu 2 km daha gittim 12 milmis bu arada ordan sictik neyse yarin detaylara cok girmeden anlatirim saglicakla kalin patidaslar 19km yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çüksel seferberlik ilan edilmiş başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Durex reklami gibi, hep beraber yuruyelim kiza. Yuruyelim derken, gercek anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 efsane bi aksamdi ayrintilara girmicem beyler bugun yine gidiyorum bisikleti almaya taksi ile dondum taksicide turk cikti 20 euro da taksimetreyi kapatti 32 euroluk yolu 20 euroya geldim gece arkadaslarina gittik ben durgundum 20 dakka sonra acildim millete icme oyunu falan ogrettim abi burda turklerin adi oyle bi cikmis ki inanmiyolar turk olduguma istanbulluyum ben diyorum hep artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 gidince direk zaten ustumu degistirdim deo falanda yanimda idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 türkün gücünü gösterdin mi kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ağlatmıştır japonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ney japonmuymuş omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hemde dans hocasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 incdarkness said: abi burda turklerin adi oyle bi cikmis ki inanmiyolar turk olduguma istanbulluyum ben diyorum hep artik ben de istanbul diyorum sorana. Holanda kadar şehir zaten, ülkeden sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 moriarty said: ağlatmıştır japonu hayvanlık yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 moriarty said: ağlatmıştır japonu oha bu harbiden agir kacti :( hic beklemezdim senden mori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yazıklar olsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yoldayim yine patidaslar bakalim bugun nasil olucaz zaten aksamda bulusucaz barda ama bakalim simdiki surati onemli yani (bisikleti iyiki birakmisim lan geri donsem olurmusum o alkol seviyesi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Moriary seri banlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 al kemik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 sevgili gibiyiz ama degiliz asigiz cok sacma sdfgh (hayir dunle alakali degil sadece daha onceden hergun 2 saat skypeda idik falan filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 hadi bakalım olmuş bu iş daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar