Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev ağı için kablolama önerileri

barbu

Öne çıkan mesajlar

Nereye açsam karar veremedim. burası en doğru yer sanırım.

Seneler önce sadece bir odaya gelecek şekilde kablolama yapmıştık ama artık hem eskidi, çıkmaya başladı kablolar hem de cat 6 mı cat 5 miydi emin değilim. cat 6 döşeyeyim diyorum şimdi.

eski printerı da ağa bağlamak gibi bir niyetim var. Bu yüzden de kablo çeksem daha iyi. ekstradan bir switch koymak istemedim, şimdi adapter, fiş vs pek düzgün bir çözüm değil.

siz nasıl hallediyorsunuz kablolamayı? şık çözümler var mı kabloları saklamak için. kapı etrafından dolaştırırım uzun kablo alıp ama gene de direk kablo gözüksün istemiyorum.

var mı trickler saklamak için kabloları?
Sosyal ağlarda paylaş

O şekil bir transfer yönteminde evin kabloları eski ise zarar görebilirler ve ciddi veri kaybına yol açabilir bu şekilde bir transfere girişmeden önce bu transfer yöntemine uyumlu olan alt yapı öncesinde sağlanmış olması gereklidir.

Bu yazdıklarım tamamen varsayım
Sosyal ağlarda paylaş

Kabloluklardan bu kadar huy kapmayın bu arada ya, süpürgeliğe yakın geçirin duvardan, bir süre sonra unutuyorsunuz zaten orada olduğunu. Gizlemeniz gerekmiyo göz seviyesinde olmasın, ayağa dolanmasın temizlik yaparken ortaya çıkmasın yeter unutucaksınız zaten bi süre sonra.
Süpürgelik arkasına saklayın denmiş ama sorun çıkınca çok efor oluyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ne istiyorsun tam olarak ?

Bende eski beyaz at kadar kanallardan var. Belki yakın zamnda benzeri bir ise girişmiş biri varsa daha sık bir kanal veya başka bir çözüm bulmuştur. Tavsiye istiyorum bu konuda. Teknik, teknolojik bisi varsa prizden bağlanma gibi o tür tavsiyelere de açığım.

Chemical switch istemiyorum. 1000 likler pahalı ve ekstra onu da bir yere koy, fişe bağla filan istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

neden kablo?
yapıştır hepsinin orta noktasına bi wireless access point, tak hepsine birer usb wireless adapter, kablo olayından tamamen kurtul.

1x = 110tl
http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/asus-rt-n12e-rt-n12e-300mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=65361

4x 50tl = 200tl

http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/airties-air-2310-air-2310-150mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=35447

300tl'ye 4 bilgisayarlı mis gibi kablo mablo pisliği olmayan netwörk sana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...