barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Nereye açsam karar veremedim. burası en doğru yer sanırım. Seneler önce sadece bir odaya gelecek şekilde kablolama yapmıştık ama artık hem eskidi, çıkmaya başladı kablolar hem de cat 6 mı cat 5 miydi emin değilim. cat 6 döşeyeyim diyorum şimdi. eski printerı da ağa bağlamak gibi bir niyetim var. Bu yüzden de kablo çeksem daha iyi. ekstradan bir switch koymak istemedim, şimdi adapter, fiş vs pek düzgün bir çözüm değil. siz nasıl hallediyorsunuz kablolamayı? şık çözümler var mı kabloları saklamak için. kapı etrafından dolaştırırım uzun kablo alıp ama gene de direk kablo gözüksün istemiyorum. var mı trickler saklamak için kabloları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Abi şey denedin mi bu biraz tuzlu ama elektrik hattı üzerinden data yollayan eklipmanlar var. Kablolamayı ortadan kaldıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hmm. link filan verebilir misin? o iş çok kırıp dökme gerektirebilir belki. ama bir bakayım link filan verebilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://www.dlink.com.tr/tr/products/16/ şöle şeler abi bişi kırıp dökme yok networkün olduğu yere prize bunu takıyosun network giriyosun bilgisayarın bağlanacağı yerde de diğer aparatı takıyosun network çıkısını yaptırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 teşekkürler bir bakayım. gigabit ağ kuracağım. bunda da varmış sanırım ama benim ev hattı nasıl tepki verir bu teknolojiye onu bilmem :D gene de başkaları güzel kablo saklama aparatları, teknikleri söyleyecekse yazsın buraya lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ama bu powerlink işi biraz performans düşüklüğü yaratıyor en güzeli görünmeycek şekilde kablo kanalı(yatağı) falan kullanarak daha mantıklı bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Süpürgelikleri çıkarıp arkasından götürmüştüm ben. Kapı köşelerinde ise süpürgelik altından duvarda kablo geçecek kadar matkapla delmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 önce kabloyu döşüyorum kapı kenarlarından falan sonra kabloya görünmezlik büyüsü atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kablo kanalları var 2 network kablosu sığıyor içine ve herhalde 1x1cm falan boyutu. Süpürgeliğine uygun renk bulursan harika oluyor kendin bile unutuyorsun bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Selam, TPlink'in powerline ürünlerini kullanıyorum. Gayet memnunum. Arka odalara da sisteme ekleyeceğim wifi transmitter'ı takacağım. Modem TV sehpasının içinde; TV, digitürk, HTPC ona bağlı. Benim desktop da powerline ile bağlı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 O şekil bir transfer yönteminde evin kabloları eski ise zarar görebilirler ve ciddi veri kaybına yol açabilir bu şekilde bir transfere girişmeden önce bu transfer yöntemine uyumlu olan alt yapı öncesinde sağlanmış olması gereklidir. Bu yazdıklarım tamamen varsayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 kablo kanalları bizde de var şuanda. eskiden yapmışız ama işte beyaz kocaman plastik şeyler. böyle daha şık bir yolu yok mu? varsa nereden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 süpürgeligi sok arkasından geçir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ya ben mesela salona, ablamın odasına benim odaya çok rahat çekmiştim ethernet, duvarları dele dele gittik işte ucu var uzun. İstemiyorsan elektrik hattının yanından duvardan geçirmeyi deneyebilirsin ama interference yapıyo mu başkası sölesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Esh said: süpürgeligi sok arkasından geçir abi? abi sığmaz ki cat 6 kablo 3 tane geçecek ilk modemin olduğu odadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ne istiyorsun tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Switch de takabilirsin gigabit, yan yana kablo fazla gidiyorsa, sonra dağıtmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Kabloluklardan bu kadar huy kapmayın bu arada ya, süpürgeliğe yakın geçirin duvardan, bir süre sonra unutuyorsunuz zaten orada olduğunu. Gizlemeniz gerekmiyo göz seviyesinde olmasın, ayağa dolanmasın temizlik yaparken ortaya çıkmasın yeter unutucaksınız zaten bi süre sonra. Süpürgelik arkasına saklayın denmiş ama sorun çıkınca çok efor oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bu arada şey var bide bi yerde gördüm ama bulamadım koli bantı şeklinde network kablosu direk duvara süpürgelik üğstüğne yapıştıtıp gidiyosun gerekirse boyanıyo felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Fistan said: ne istiyorsun tam olarak ? Bende eski beyaz at kadar kanallardan var. Belki yakın zamnda benzeri bir ise girişmiş biri varsa daha sık bir kanal veya başka bir çözüm bulmuştur. Tavsiye istiyorum bu konuda. Teknik, teknolojik bisi varsa prizden bağlanma gibi o tür tavsiyelere de açığım. Chemical switch istemiyorum. 1000 likler pahalı ve ekstra onu da bir yere koy, fişe bağla filan istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 http://eldecoshop.com/index.php?dispatch=news.list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 neden kablo? yapıştır hepsinin orta noktasına bi wireless access point, tak hepsine birer usb wireless adapter, kablo olayından tamamen kurtul. 1x = 110tl http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/asus-rt-n12e-rt-n12e-300mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=65361 4x 50tl = 200tl http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/airties-air-2310-air-2310-150mbps-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=35447 300tl'ye 4 bilgisayarlı mis gibi kablo mablo pisliği olmayan netwörk sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Printer bağlanacak bir tanesine. Wireless adaptor takılmıyor. Mecbur kablo çekmem lazım. Masaüstü Pc de de wireless istemem. Oyun filan oynuyorum. Sorun çıkartmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 printer icinde kücük wireless alet war. printeri direkt ona takiyorsun oda aga baglaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar