Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 emre'ye yeni takımında başarılar [blaq sanırım son sözü söyleme takıntısı olanlardansın ? neyse uzatmaya gerek yok, sen şimdik bir mesaj daha atarsın refleks ;)][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sende de bi zeytinyağlık seziyorum, 3-5 kelime oyunuyla laga luga fln.. Futbolcu Beşiktaş'a transfer oluyo, GS'lilerden kurulu diyosun. Sanki GS'nin bi kârı var.. Elinizden aldık eğer öyleyse diyoruz, zaten istemiyoduk diyosun. Sanki alt yapınızdan yetiştirdiniz. Sizinki transfer ise bu da transfer. [Bu arada kimse aman Emre Aşık gelsin de sokaklara dökülelim demiyo, iyi bi yedek olucak 3 kulvarda mücadele eden bi takım için o kdr..][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Emre iyi çocuktur tamamda. Arif gelirse ÜMRANİYEYİ BASIP O ŞEREFSİZİ DÖVMEYEN EN ADİ ....... OLSUN! Çarşı da arife karşı yönetime olan desteği çekeriz diyorlar.İsterse Şampiyonlar Liginde final oynatsın Değerlere önem veren(!) Bilgili ama arif gelirse istifaya hazırlansın.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 simdide 3 haber bülteni birden soledi 3 yillik anlasmaya warilmis emre asikla diye :D neyse hayirli olsun bjk maclarin 3/1 ini 11 kisi biteremez :)[hline][b]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 O kadro sizi ezerek şampiyon oldu sayın gs liler...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ya nukem bırısını daha almıstınız 6s den sezon basından o kımdı?[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yahu ben oldukça iyi niyetle yazmıştım ama pek bir ofensif cevaplar atmışınız lucescu ile beraber kadronuzda 4 tane galatasaraydan gelme şahsiyet oldu, 1 tanede geldi gitti e isteyipte sinan engin'in karşı çıktıkları da var e haksız mıyım ben şimdi ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Olsa ne olur olmasa ne olurki? sizdede ayhan var. neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Y APARAMIZ WAR BATIO ALYORUZ AAAA ahuahua sizin yok alamıorz die üzülmeyn abicim sizinde paranız olsa sizde alırsnz ahmet yıldırım + ali cansuna ayhanı verdik aloo karlı çıkan kim? tabiki bjk gelecein golcüsü olabilcek biri ali ahmet de 11 in deişilmesi ama ayhan ahaha yazık walla sizin die söleniosnzda zamanında fb oyuncusydu bunu unutmayn kimden alındıı önemli deildr ii iş yapan adama kapımız açıktr... ayrıca arif yalan biri harbi alınırsa basalm klübü ahaha hakanıda alcakmşz du bakalm :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ya emre ıcınde aynı seylerı dedınız,sımdı arıf ımza atar bjk ye bu seferde turkıyenın en ıyı forvetını aldık dersınız.sızde bır garıpsınız ya :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Emre'ye kimse süper futbolcu demiyor zaten ama beleşe rakipten alınmış bir milli takım oyuncusu her zmn iyidir ( oynamasa da) GS de artık defansını Suat Usta, Mehmet Polat'la kurar da galiba Mehmet Polat da kiralıkmış, tam bilmiyorum :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 6s de transferde bos durcaktı dıymı lol emre transferı fecı gereksızdı bjk ıcın,ustelık cırkef bır futbolcu.kesın fener-6s maclarında kırmızısı var onun[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 GS kimi alcak? Bonservisi elinde iyi defans mı var? Xavier gibi klubünden kovulan bonservisi eline verilen birini bulurlar ancak. Daha stad yaptırcaklar, paraları yok. En kısa zamanda klübünüze yardım için arayın GS'li dostlar 0900 900 90 90 diye bi hat açarlar yine haha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Anlamadığın nokta = Emre kim Fb-GS derbilerinde oynamak kim şu anki haliyle. Beşiktaş'ın defansı zaten çok iyi, Türkiyenin ve avrupanın en az gol yiyen defanslarından. Emre Aşık gelcek Ronaldo'yu mu kesicek Zago'yu mu kesicek? Tabi hazırlık kamplarında üstün bi performans sergilemezse..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yahu bunun sakatlıgı var,cezalı duruma dusmesı var,ozaman ne aldın emreyı ?[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 emreye kimse süper demedi ayrıca arifi istemio kimse nesine en ii dicez pancu gibi ilhan gibi oyuncular wwarken ama orta sahaya adam alınıcak sanrm bide forvet cordoba işi olmicak gibi ztn bide ii kaleci bakarlar bizimkiler göksel le pek yürümez bu iş :/[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sakatlığı var cezası var emreyi o yüzden aldık zaten ama bunların gs fb maçına düşeceği ne malum? Bu arada Ronaldo için sakatlık ve ceza pek yok. 45 resmi maçın 44'ünde oynamış adam hoho.. Bu arada Cordoba işi olmazsa Beşiktaş Asper'le de görüşüyomuş. Bence Asper çok iyiydi, eğer Cordoba kalmaz ve daha iyi bi kaleci bulunamazsa Asper en iyi tercih.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Dusmeyecegı ne malum? Bu arada emre su an ıcın derbılerde oynayamayacak kapasıtede bır futbolcu ıse,sampıyon olmus bır takım nasıl olurda bu adamı alır hıc anlamıs degılım.ha luce ona futbol ogretır o ayrı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 2004 de borçlar duruyor olursa küme düşcek bazı takımlar hatırlatim :) monacoyu küme düşürüyorlar sanırım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Darksun, 02 June 2003 21:30 tarihinde demiş ki: 2004 de borçlar duruyor olursa küme düşcek bazı takımlar hatırlatim :) monacoyu küme düşürüyorlar sanırım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' düşmüş olması lazm gazetede düştü dioyordu... hasanda monacoya gitçek sanrm ahaha[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 'olsa ne olur olmasa ne olur' diyen arkadaşa ben galatasaraylaşıo demişim beşiktaş doğruda demişim, ha 'galatasaraylalışsa ne olur ?' demek istiyorsan bu ligde 3 istanbul takımı arasında bir takımdan diğer takıma bukadar çok oyuncu gitmesi[diğer takımın alması] normal birşey değildir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 luce ahmet y. emre beşiktaşa geldi ayhan revivo baliç sergen gs ye fatih daum alpay oktay sergen fb ye daha hatırlamadıklarım vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 02 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: said: Darksun, 02 June 2003 21:30 tarihinde demiş ki: 2004 de borçlar duruyor olursa küme düşcek bazı takımlar hatırlatim :) monacoyu küme düşürüyorlar sanırım...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' düşmüş olması lazm gazetede düştü dioyordu... hasanda monacoya gitçek sanrm ahaha[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... bi patron 100 milyon dolar verip tekrar 1.lige çıkartçakmış hasan da o şartla imza atacak yoksa 2.ligde oynamayacak tabi bana kalırsa keşke oynasa şerreefssiiiz :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bu arada emre seozun boyu toplam 5-6 maç oynar ya da oynamaz kırk yılda bir biri cezalı duruma düşerse diye alındığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bence çok ofansif olmuşsunuz , Galatasaray'a benziyor derken bir art niyet yok bizde fenere benzicez biraz daha kassak allahtan daha fazla kasamayız :=) Adamlarda futbolcu kalmadı Yani 3 büyükler arası transfer oldumu bu konu hep böledir neden hemen ters anlıyorsunuz ki durumu ? Ben şahsen emre'nin oynadığı yerde başarılı olmasını isterim , ama olmadık zamanlarda olmadık hatalarla yaktı GSyi umarım sizide yakmaz... Arifi alırsanızda hayırlı olsunda o yaştaki adamı almak akıl karı değil bence ama bizde yapıyoruz aynı tip hataları... Ayrıca bir futbolcu aldı diye takıma desteği keseriz demekde bence yanlış , tabi takım sizin takımınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar