Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bir kaç post daha atar mısın daha ne kadar itici olabileceksin merak ediyorum bi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Senin gerçekten tedaviye ihtiyacın var. Obsesyon diyorlar buna. Biraz daha bana bu şekilde yazmaya devam edersen seni şikayet edeceğim. Seni ignore ediyorum. Lütfen bundan sonra bana bu şekilde yazı yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bi sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Birbirinize laf atmayin lutfen cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kavga yok/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 valla ben kendi tütünümü yetiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yeter abi ya. Ne yazsam adam kisisel hakarete basliyor. Sabır da bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adamların defans mekanizması saldırmak işte boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 obsesyon değil. bütün gün ara ara paticikte takılan bir adamım ve heryerde lağımdan çıkmış postların maalesef karşıma çıktığından bu durumdan rahatsızım ve tepki veriyorum. ya özel bir kesime: Exodous said: Çünkü sigara içenlerin, daha nekadar geri zekalı olabileceğini merak ediyorlar. ya durup dururken insanlara hakaret ediyorsun Exodous said: Hayır biliyorum anlama özürlüsünüz de, şuncacık cümleyi de okuyamamak gerçekten büyük başarı. Alkışı hakettiniz. ya da insanlara falan liseli diyorsun Exodous said: Kermit bunu yaz tatilinde çektirmiş. Yoksa lisede sakal yasak. Bunu forumun heryerinde yapıyorsun. Ben de tepki veriyorum. Başkaları da veriyor, çok üstüne gelinince de zekam ve kafa yapımı paticik kaldıramıyor diye sinirlenip küfür ediyor ve banlanıyorsun. Ben senin hiçbirşeyinle ilgilenmiyorum sadece tavırlarınla ilgileniyorum. Uzunca düşünülmüş imla kurallarına uygun paragraflı postlar atıp dolu gözüküyorsun ama tek yapabildiğin çelik aynadan öteye gidemiyor. İnsan gibi postlar at. Kimseden üstün değilsin, kimse de senden değil. Burada hepberaber bi muhabbet ediyor 2 geyik çeviriyoruz. İçine sıçmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 monoscope said: adamların defans mekanizması saldırmak işte boşver ben sigarayı 4 sene önce bıraktım. içmeyi de çok saçma buluyorum. ama sigara içenlerin değil esas gelip sigara içenler gerizekalıdır diyebilen insanların ziklon gazını daha çok hakettiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 topik böyle yerlere kayınca vicdan azabı duyuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Zehirini bosalttiysan ben artik sana cevap vermeyecegim. Çünkü ne desem senin için farketmiyor. Alan yetkilisi arkadaşlardan rica ediyorum. Flame yapmanin suc olduğu soylendi bana. Bu arkadaş bariz bir şekilde flame yapiyor. Baskasi aq yazarken uyari alirken bu arkadaş bugün bir sürü küfür etti ve onlar hala duruyor. Umarım gereğini yaparsiniz. Ben bundan sonra bu adamı muhatap almiyorum. Kendisinden de bir kez daha beni muhatap almamasini rica ediyorum. Saygilarimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Tamam, birbirinizde laf dalasina girmeyin, banlanmayin. Oraya gidiyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Adamdan 2 alıntı yaptım, birinde gerizekalı birinde anlama özürlü yazıyor. Gelmiş bana küfür ediyorlar diyor şimdi. Forumda insanlar birbirine gerizekalı, anlama özürlü demesin diye uğraşıyorum. Ama şikayet edilen ben oluyorum lel edit: Tamam sustum. Banlanmak istemiyorum. Son postum olsun bu sen yazarken yazıyordum attıktan sonra gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sgara içmeyenlerin hespi nasada calısıp atom parcalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 20 yil sigara içtim. 10 yil oldu bırakalı. Çok zararını gördüm. Hala da görüyorum. Sigara içmenin gerizekalica bir davranış olduğunu düşünüyorum. Sigarayla ilgili her konu açıldığında da bunları dile getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 20 yıl su içsem onu bile bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kimin hakli ya da haksiz oldugu onemli degil, ikili kavga olunca ve etmeyin uyarilari dinlenmeyince iki taraf da ceza aliyor, yillardir boyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kavgaya bırı daha gırerse 3 olacağından herşey serbest beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 aquila said: tad versin diye. Moderasyon hayırlı olsu n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 sigara içen adamlar daha bi kafa dengi oluyor, belki rastlantıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 O şeyden kaynaklanıyor. Hani ölüm yakın ya, dervisler gibi böyle hayata bir bosvermislik falan oluyor. Ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 dış güçlerin oyunu biz bu katranı ve zifiri iyi biliriz ... zifir ve katran lobisinin işi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mawiman said: dış güçlerin oyunu biz bu katranı ve zifiri iyi biliriz ... zifir ve katran lobisinin işi bunlar Zifir ve katran sigara lobisinin ardında oluşan paralel yapılardır.Neyin ne olduğunu en iyi biz biliriz eğer onlar açıklamazsa cumaya kadar açıklayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gül gül öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar