Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Selam, Aranızda kaç kişi bu servisleri Türkiye'den kullanıyor bilmiyorum ama yine de bir sorumu sorayım, belki birileri çıkar. Cihaz olarak Apple TV kullanıyorum, jailbreakli değil, direk içinde unblock.us'dan DNS yüklü, itunes store'u US yaptım bangır bangır giriyorum Netflix'e de Hulu'ya da. Hulu müthiş bir kalite sağlıyor, gerçekten full hd televizyonda inanılmaz bir görüntü kalitesiyle takılmadan izleyebiliyorum günün her saati. Televizyonda da böyle, PC'de de, tablette de. Gel gelelim netflix 240p'yi henüz geçebilmiş değil. Gerçekten TİKSİNÇ bir görüntü kalitesi var kullanmaya başladığımdan beri. Account settingsden kaliteyi hep HD ver dememe rağmen ne bilgisayarda ne televizyonda yakınından bile geçmiyor. Hulu content eklemek konusunda inanılmaz bir servis ama dizilerin eski sezonlarını izlemek ya da film qheyfi yapmak için Netflix şart. Aramızda var mı bu hizmetlerin ikisini de kullanıp görüntü kalitesi konusunda sıkıntı yaşamayan? Ya da yaşayıp düzeltmiş olan ve nasıl düzelttiğini ben aklımı kaybetmeden paylaşabilecek? Öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 İnternete mi açsaydım lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Oraya da açtım zua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar