yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 https://www.lensculture.com/articles/richard-tuschman-hopper-meditations şu linkteki 16 numaralı fotoğrafın resim url'sini bana verebilecek birisi var mıdır? sağ tık resim url kopyalama olayı yaramadı ben de rastgele diğer fotoğrafların url'sini verip duruyor. aranızda sayfa kaynağından linki sıyırıp kolayca alabilecek birileri vardır eminim, böylece yav'ın sevgisini kazanma şansınız olmuş olcak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 https://dd978y4vwod92.cloudfront.net/uploads/photos/images/54319/6cde8f96f64ab13d50028481f21be37e-large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 eyvallah <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 alt + f4 e bas bak neler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 gerge said: Insanlar cahil, bir sayfa elementlerine bakamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Karı poposu var ban abdestim kaçtı ban plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 eger firefox kullanıyosan view page info dan media tabından tek tek butun resimlere bakıp hic bi şekilde bulamıyosan bile resmin direk linkini bulabilisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yannıs yer mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 inspect elementi kullanmayı öğrenin. laf sokmak amaçlı demiyorum. bi kurcalayın çözersiniz zaten. orda var bütün resimlerin linkleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 nerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 teşekkürler arkadaşlar çok tatlısınız lan şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Chrome için; Resim üzerinde mouse sağ tık, çıkan menüde öğe denetle. Direk önünde link. Böyle mavi mavi işaretlenmiş şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Fistan said: nerde lan chrome yada firefoxta o sliderın üzerine gelip, öğeyi denetle dediğinde resimdeki pencere gelecek. niye böyle uzun uzadıya anlattım bilmiyom artisliğinden değil lan valla billa asfkshd http://i.imgur.com/H2AmvfM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kermit ilerleme görüyorum sende bebegim. go on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 cssi htmli bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ne ögreniyorsun bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 8'e bakıyorum bu aralar. geçenlerde 3'e baktım ekmek çıkmadı. 8 baya önemliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ya da chrome için foxda da mevcut f12 ye basıp sayfayı refresh edin network kısmına gelip filter seçip images e tıklayın tüm medialar dökülür önünüze listeden bakarsınız vs. Bu tüm akışı gösterir bu arada çok fazla item varsa kermitin önerisi üzerinden devam edin. Öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://i.imgur.com/sKcDFhF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar