diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Ya ulan bi bayan üye yok ki gelsin birda uzman görüşü versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ben hiç sabah isteksiz olan kadın görmedim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 diaboliq said: Ya ulan bi bayan üye yok ki gelsin birda uzman görüşü versin. bayana ne gerek var abi işte anlatıyoruz sana uzaman görüş benim benim görüşüme güven.. bornova da kız kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 BabacumMostors said: Theridone said: ANLATSANA NASIL BİR DUYGU ÇOGZEL LAN!! CANLI NEFES ALIYOR FALAN!! +10 http://i.imgur.com/GvhRs3A.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bornova mı? Bebeğim izmire geldiğim zaman seni arıyorum. Senin sağlam bi kanat adamına ihtiyacın var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Llama söylüyorsa doğrudur. Bornova'nın darbeli matkapı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 diaboliq said: Bornova mı? Bebeğim izmire geldiğim zaman seni arıyorum. Senin sağlam bi kanat adamına ihtiyacın var bence. http://humordistrict.com/wp-content/uploads/2010/01/darkwing-duck-brooding.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Llama said: diaboliq said: Uyuyan kadına nasıl istek vericen olum. Erekte olmuş cinsel organını bayan arkadaşın mabadına "günaydıııın" diyerek yaslamaktan başka çok şanşın yok. dayarsan vermez tabi ince ince sokulcan en son şey küçük diaboliq i deydirmek olcak önce bi inceden sarıl kadına kokla hafifi saçlarıyla oyna sonra söyle sarılırken elini birini bacaklara at hafifi dokun sonra bir öpücük kondur bebeim günaydın de falan bende hafif bi hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 diaboliq said: Bornova mı? Bebeğim izmire geldiğim zaman seni arıyorum. Senin sağlam bi kanat adamına ihtiyacın var bence. aramaman hata şu sıra ev sıkıntısı yaşıyorum tek derdim o boş ev yok lan böyle çile mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Karşıyaka da boş evim var. Hagshsjsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 balçova'da da benim boş ev var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 insan anahtarını gönderir hiç yoktan. burda afedersiniz sevişemiyorlar efendim. Kasık ağrısına son! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bornovadan oralara pek kız gitmiyor ünili tayfa çok yaşları küçük böbrek gider diye korkuyorlar.. anca biz deplasmana gideriz ama alsancaktan her yere servis var abi ava orada çıkmak lazım o zaman evler oradaysa o zamanda taksi ile gidicen oralarada 30 40 ile gidiyon taksi çok para arkadaş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Sevimc pastanesi önünden benim karsıyakadaki eve 35 yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 işte 3 dklık zevk için 35 taksiye bayılmak bana saçma geliyor : ) gider 4 5 bira daha içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 3 dk mı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 uzuldum lan 3dkyi okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 3 dakka mı? ohoo bende öyle atıp tutunca birşey var sandım. o zaman eve gerek yok ki senin. köşe başına gitsen tamamdır. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 olum gece 2de eve gittin bira içtin hadi kurlaştın ön sevişmeye geçtin oldu saat 3 - 3.5 hani kızı kıvama getirdin falan derken hop git gel met cezirler yaşandı diyelim ayın etkisi ile... oda bir yarım saat sürse sonra sırt üstü uzandın sıgarayı yaktın işte ben bu keyiften bahsediyorum 3 dk diye öncesi zaten alışıla gelmiş hep aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Hıhı inandık şimdi panpa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 allahsızlar sizin ne kadar sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yav he he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Llama said: allahsızlar sizin ne kadar sürüyor min 45 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 rahat 5 dakka giderim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 iyisiyle kötüsüyle deli dolu bir 30 saniyem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar