souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/922117-yine-emre-yine-kufur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mendilleri dagitalim mac bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Of yine göz yaşları sel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mendilini alan basliktan ciksin beyler kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Lİ-DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kMieln5DMws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 beyler pedini mendilini alan sıradakilere yer versin sel basıcak yoksa buralari. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hala çalışmıyo avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alves'in pozisyon kirmiziymis hakkaten. kuyt'in golunde ofsayt varsa 3 cm, onu goren hakeme helal. gokhanin pozisyonunda kirmizi verilmez cunku adam son adam ama top ayagindan acmis, volkan in alabilecegi yerde. bariz gol sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 madcow, atlarafisildayan, pattisli borek. her mac ayni film . historyden mesajlarini kopyalayip kopyalaip yapistiriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 fenerin 2. gol ofsayt gibi ama tam göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ofsayt yok orda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abi adamlar C gibi bir şekil almiş tam belli degil yani tekrar izlemek gerek :D faul atılırken ilk başta önde gibi fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bana da yok gibi geldi, tekrar izledim var gibi geldi, tekrar izledim yine yok gibi geldi. son kez izledigimde aha var dedim heralde vardir dedim kapattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 besiktasin bile parcaladigi kasimpasayi son dakikalarda oyuncu degisiklikleriyle zaman gecirerek zar zor yendi fener dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ve bu fener hakemlere ragmen size 7 puan fark atmis durumda. dusun ne kadar kotu bi takim gs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Çok ince ofsaytlar kaçabilir, her takıma oluyor. Biz tv den 50 kere izleyip karar veremiyoruz adam napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Alves i gördüm ben sadece o dikkatimi çekti alves ofsayttaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 fizban said: ve bu fener hakemlere ragmen size 7 puan fark atmis durumda. dusun ne kadar kotu bi takim gs :(gs ile ilgili bir sey soyleyen olmadi ki kazandiginiz mactan sonra bile gs ye salliyorsunuz nasil bir kompleks ise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alvesin kırmızılarının verilmemesi çok ilginç ama adama bi sempati duyuluyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DoruK said: besiktasin bile parcaladigi kasimpasayi son dakikalarda oyuncu degisiklikleriyle zaman gecirerek zar zor yendi fener dsfsd Cunku forvetsiz oynadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://www.gazete5.com/resimler/haber/2013/hd_52a06dccb0cf9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 emenikeyi forvetten saymiyorsaniz bizim cocuklardan birini kiralasaydik size hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 fizban said: ve bu fener hakemlere ragmen tisisisis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DoruK said: besiktasin bile parcaladigi kasimpasayi son dakikalarda oyuncu degisiklikleriyle zaman gecirerek zar zor yendi fener dsfsd bu nasıl mantık lan... ''Besiktasın bile'' burası dahada vahim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar