micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Selamlar, Mekanik Guild için hazırlayacağınız logo sayesinde sizde Prepaid kazanabilirsiniz. Internet sayfamız enjin desteği ile hazırlandı ve tamamlandı. www.mekanikwow.com adresimiz için ve genel lansman için bu logoya yer vereceğiz. Çalışmayı bitiren ve paylaşmak isteyen arkadaşlar. [email protected] adresine mail atabilir veya bana özel mesaj atabilir.Veya buradan paylaşabilir... Seçilen logo sonucunu 28 Şubat tarihinde son duyuracağız... Bizler hep beraber değerlendirip sonucu açıklayacağız. Hadi elinize emeğinize kuvvet. Az çene çok iş,işine gelen yapsın 30 gün prepaid kapsın ! Takip Et: https://twitter.com/mekanikguild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 micha said: Selamlar, Az çene çok iş he ya tam sana göreymiş şu laf gerçekten bire bir seni yansıtıyor normal modu bitir 1 2 tane de heroic kestikten sonra mmoya offical forumlara falan da yazarsın buralar kesmez seni edit: al bu da logo, biraz maliyetli oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Offf ne koydu lafi be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Realm Rank 30 Region Rank 1393 World Rank 3348 statlar baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 micha said: Selamlar, Çok çene az iş Takip Et: https://twitter.com/mekanikguild düzelttim senin için kardeş teraziye tıklatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 adam adam gibi sormus. bu sirada hic mi tanidik dizayner falan yok? forumlarda bide prepaidle olmasi zor ama 100 tl bir tasarimciya yaptirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kardeş düzgün bi tasarımcıya öyle bir prepaidle yaptıramazsın bu işi guild içinden yada arkadaş tayfandan fotoşok kullanmasını bilen yapsın işte. Öyle az laf çok iş falanla olmuyor bu işler konfeksiyon atölyesinde ustabaşı tribi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ulan prepaid e logo, is bilmez adamlara guvenip guilde recruit etme. her turlu yanlama mevcut. neresinden tutsan elinde kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 scorch said: Kardeş düzgün bi tasarımcıya öyle bir prepaidle yaptıramazsın bu işi guild içinden yada arkadaş tayfandan fotoşok kullanmasını bilen yapsın işte. Öyle az laf çok iş falanla olmuyor bu işler konfeksiyon atölyesinde ustabaşı tribi olmamış Türkçe işte dostum her yöne çekersin haklısın .:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 guilde bi tane tasarımcı alıcan en iyisi o. daha bunun bannerı forum imzası falan da var. illaki lazım olur uzun soluklu guild ise. o zaman mektepteyiz, wow da yeni. oturup uğraşmışım. http://i.imgur.com/7iJ6jgR.jpg rogue http://i.imgur.com/9WMfY6d.jpg druid http://i.imgur.com/Hz8MxfI.jpg neyse ki üşenip burada bırakmışım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Eline sağlık . Uzun soluklu olmasını umuyoruz. Bir çok siteye göre internet sayfamız güzel. ventrilomuz var. umarım karşılığını bu patch olmasa bile wod'da bulur. İsim yazması şart değil. Mesela iki karalama bir şey olcak abartısız. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 google'da logo maker diye aratınca çıkan siteler de iş görür çok abartı bişi aramıyosunuz anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 /w atarsan ücret karşılığı sağlam bir şey çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 catas kadar iyi oyunculardan oluşan bi guildiniz yok ise bu oyunu oynama hakkınız veya buraya gelip mantıklı bi forum postu atma hakkınız yok arkadaşlar sonra catas elemanları gelip böyle çok manalı ve çok olgun postlar atıyolar. adamların değerlşi vakitlerinden çalıyosunuz bir de. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 catas ı tanımam etmem de bu eleman da aklı başında mantıklı postlar atan birisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 o zaman neden her postune cevap vermek için paticik başında bekliyorlar ben de onu anlamıyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben de anlamıyorum ama noyan/seqo gibi adamların konuları neden bu kadar hit alıyorduysa aynı sebepten eleman bu tavirları konu dışında falan sergileseydi şimdiye banlanmış bile olabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ne demek istiyosun buranın mod'ları işini yapamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 modla alakası yok olayın forumun daha cok hit alan bölümünde bu tarz ukalalıklar sergileseydi azına vuran cok olacagından rage acıp banlanırdı niceleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 olorin84 said: catas ı tanımam etmem de bu eleman da aklı başında mantıklı postlar atan birisi değil. this. Ne gibi şahsi veya guildce bir münasebet olabilir ki guildini de adamı da tanımam etmem, guildin de ne adı geçti ne ima edildi. Guild flaming'i de gördügüm kadarı ile tunçh dan başkası yapmadı. Neyse konu biz degiliz ama haters gonna hate yapacak birşey yok. Adam dengesiz bir noob belli ki, topluca dalga geçildi, o da ui üzerinde 3kağıt yapıp üste çıkmaya çalışınca ben de yüzüne vurdum, bundan daha fazlasını istiyorsunuz drama istiyorsunuz biliyorum ama bu adamla bu kadar :( Ben de sequoyahı özledim hiç olmazsa onu kızdırıp karşılık alabiliyorduk. Karşılaştırmak anlamsız bir sequoyah degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 hepimiz noobuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar