Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Avustralyali MMORPG oyuncusu geçen hafta açık arttırmayla Project Entropia adli oyunda bir ada satın aldı. Project Entropia hakkında bilgi vermek gerekirse oyun gerçek parayla dönüyor.Oyunun aylik ücreti olmamakla beraber oyunda aldığınız/sattığınız herşey PED denilen oyun parasiyla gerçekleşiyor.Aynı zamanda 10 PED 1 Amerikan dolarina eşit.Oyuna 10 dolar yatirirsaniz 100 PED lik harcama şansınız var.Aynı şekilde sattığınız eşya vs de size para olarak dönüyor. İnsanlar artik MMORPG leri meslek olarak gormeye başladılar.eBay gibi açık arttırma sitelerinde donen paralar dudak uçuklatıcı.Şimdi bu adam salak mı derseniz,onu bilemem fakat aldığı adanın tüm gelirleri bu oyuncuya gidecek.Maden gelirleri,hunting gelirleri,oyunculari vergiye baglama arazi satma gibi getirisi var.Kimbilir belki kara geçer. Kaynak:http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4104731.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Çok akıllıca bir yatırım :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ohassektör adamlara bak[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ultima serılerının yapımcısı Richard Garriotun 300 bin dolar verıp ruslardan ayda bulunan bır arastırma robotunu satın almasını gecemıycek bır hıkaye adam omrunde elını suremeyecegı bır araca 300k $ verdı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 paintle bende ada yaptim onuda alsin agacida var ustunde[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers [Bu mesaj Apache tarafından 25 Aralık 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O_o[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 [signature][hline]shinsetsu desu..Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Büyüyünce ben de alcam bi tane.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 :-o zengin olsam bile oyunlara para yatırır mıyım bilmiyorum.. ters geliyor bana oynayarak yapmak yerine hakiki para ile satın almak.hadi adamın işi gücü vardır, karakter kasacak vakiti yoktur karakter satın alır anlarım da ada almak? ehue.entropia başlı başına ayrı bir tartışma başlığı zaten..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben kara geçip geçemeyeceğini merak ediyorum.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 iyi işte adam sanal lord olmuş[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O oyunu oynadım geçen kış, silaha kurşun için para, hava paralı su paralı. 10$veriyorsun, onu geri alman tek başına mümkün değil, öyle kazık bir oyun. Grafikler güzel olsa da...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu konuda halen sağlam bir fikre ulaşabilmiş değilim doğrusu, öyle ilginç bir konu.. :) ama şu ana kadarki düşüncem oyunların ana maksadı olan eğlence faktörünü alıp götürdüğü yönünde ki neyime napayım o zaman.. diablo 2 de oyun oynamaktan çıkıp eşya aramak adeta iş haline dönüştüğünde baymıştım.. bazı oyunların oyuncuyu sıkboğaz edip "ille bunu yapacaksın keyif almak istiyorsan" demeye başlamasını da olumsuz bir gelişme olarak görüyorum her ne kadar bu konuyla ilgisi yokmuş gibi görünse de..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oha nası yanı ben simdi 10 $ a oyuna kaydolsam süper bi item bulsam adam 5 PED verse , ben onu benım kredi kartıma 0.5 $ olarak aktarabiliyomuyum ??!![signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu adama heralde para batıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Param olsa bende alırdım.Hatta 2 tane alırdım =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yazılana bakılırsa adam bence bayağı bir kara geçecek.. tabi ki kendi verdiği gibi kısa bir sürede olmayacak bu ama..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oyunun göçtüünü düşünsenize..off off..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bana bu Osmanlı nın gerileme devrinde toprakların vergisini açık arttırma ile kiraya vermesi gibi geldi...hmm kesin ordan esinlendi bunlarda :)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Kimbilir...[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oyunda karakter kasmayı düşünsenize uoda 100k harcıyodun mage ghmlemek için burda en aşaa 1000 dolar falan olur o rakam yanlız dilenci olmaz oyunda ehu yada olursade ben olurum direk beleşe para saate 10 dolar kazansam e baya iyi bi iş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dilenci olsanda sallamıyorlar, ben birkaç kuruş kazanmak için tek başlangıç mesleği olan koşuculuğu seçtim, o ne dersen, yaratığa doğru koşuyorsun, silahın zırhın yok. Paran yok çünkü. Yemsin sen, ne kadar çok kovalatırsan kendini arkadan gelen av partisi o kadar rahat avlıyor yaratıkları. Ama o kadar uğraşıyorsun gıdım gıdım para alıyorsun. Zor yani. Ona kasacağına mantıklı başka şeylere zaman harca daha iyi[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 para akışını nasıl sağlıyolar acaba? direk karta mı yatırıyolar parayı, havale, komisyon, vs alıyolar mı acaba? vs vs...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Tam anlamıyla bir kumar, parası olanlar giriyor daha cok kazanmanın yolu cok paradan gectigi icin kazanıp cıkıyorlar.Parası olmayanlar da zenginlerin av partisinde yem olarak kullanılıyor, ne kadar hazin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bunu kumar olarak görmüyorum ben ama eylencenin sınır ve şekil tanımadığı ortada. bakalım sonu nereye varıcak.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar