hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 biraz önce izledim , şu anda herşey boş geliyor. özeneerek döşediğim odam , gözüm gibi baktiğim kütüphanem , 2 de bir upgrade ettiğim bilgisayarim , biraz önce yediğim yemek , zırt pırt kullandiğim cep telefonum (gereksiz ve utanç duyulasi liste uzar gider).... hepsine gözümü kırpmadan arkami dönerim setsuko için hotaru no haka[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 02 July 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ya ben halen daha bu animenin sonunu getiremedim. İnanılmaz bunalım. Ödül falan aldı, ama bana mısın demiyor beynim. İzleyemiyorum.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 İkinizin yorumun üstüne Ekşi' de de okuduktan sonra gerçekten çok merak ettim açıkcası. Şu son downloadlarımı bitirdikten sonra hemen indirmeyi de düşünüyorum. Peki bunun türkçe altyazısı bir yerlerden temin edilebiliyor mu? [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Seita! diyişini yerim o kızın ben. En rahatsız animelerden biri bence de. Sonlarına doğru artık boğazımda bi demir parçası taşıyodum...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Japonlarin Cinlilere yaptiklarini bildigimden dolayi bana o kadar etki etmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben de biliyor olmama rağmen etki etmişti. Ne de olsa savaşın herhangi bir tarafında yer almayan iki çocuğun büyükleri yüzünden çektiklerinin hikayesi bu. İsrail'den ne kadar nefret etsem de, her çocuk ölümünde içim parçalanır. Neyse artık senin duyguların bunlar ben naapabilirim ki..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Burada var türkçe altyazısı; DivxAltyazı [Bu mesaj Loras tarafından 03 July 2003 09:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya, ben de abime çok bağlı olduğumdan mıdır nedir, filmi her izleyişimde etkisinden hiçbirşey kaybetmez.. bilmiyorum ne kadar doğru, ama filmin "eğer film boyunca ağlamazsanız, paranızı geri iade ederiz" filan gibi bir sloganı var diye duymuştum... ağır bi dram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 çek çek bitmiyor daha izlemeden ağlamaya başladım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 setsuko ile seita nın teyzelerine kıl oldum güzel bi anime ama üzüyo baya pis koyuyo deyim yerindeyse..[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: horacegoesskiing, 02 July 2003 10:52 tarihinde demiş ki: ben de biliyor olmama rağmen etki etmişti. Ne de olsa savaşın herhangi bir tarafında yer almayan iki çocuğun büyükleri yüzünden çektiklerinin hikayesi bu. İsrail'den ne kadar nefret etsem de, her çocuk ölümünde içim parçalanır. Neyse artık senin duyguların bunlar ben naapabilirim ki..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Bu bizim insanimizin Israile olan nefretini hic anlamiyorum. Sebebi be orada muslumanlari katlediyorlar diye mi? O zaman Musluman dunyasinin yuzde 90 nindan nefret etmeniz lazim cunku sirplar bosnalilari temizlerken bizim disimizda kimse gostermeligin disinda bir girisimde bulunmadi. Lutfen cikartin su at gozluklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 mt.dew yeri diil... neyse. baya bi rahatsız etti benide. bikaç kere ağlicam sandım hatta :([hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 birisi yardım edebilirmi download linki nerde bunun :)[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 download linki yok kazaa isimli program ile çekeceksin[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ok ok kazaa'dan buldum peki cd1 cd2 ve bir de normal var hepsi600-700 mb civarı hangisini cekmem lazım[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki: YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 cd1-2 sanirim yüksek kalitedir ... tek cdlik versiyonu işini görür... ayrica ..... YA DÜN ŞEKER YİYİYORDUM... hani meyveli olanlarindan ... erimiş bayaa dişlerime yapişti. 1 bardak su içtim ..su şeker gibi tatli geldi ... sonra aklima filimdeki kiza abisinin şekerler bitince kurusunu çalkalayip içirmesi geldi... ne şeker yeme şevki kaldi bende ne bilgisayara dokunma...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tek cd de iyidir setsukooo[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Nanking olayları mı konu alınıyor?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 alak belasını versin bu odunların! (bkz: daha izlemedne gaza gelmek)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 'hersey bos'... film demin bitti icim bosaLdı be.. saat 1.48.. sırıLsıkLam gözLerim.. ben hayatImda en acıklı filmde agLadıgımı hatırlamıorum ...yapILmaski beh.. :) bilmiorum belkide biraz sinirlerim gergindi biraz ama.. koydu be.. "why do fireflies have to die so soon?"...ühühüh... setsuko.... [Bu mesaj BlueStar tarafından 23 October 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Filmin en sevdiğim kısmı zaten bombayı başlangıçta patlatması ama ne diyeyim birde anime olmasa film olsa izlerken millet ağlamaktan geberir. İzlerken boğazıma birşeyler takılan filmlerden biridir (birde Kimi ga Nozomu Eien var oda manyaktır)[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Eğer elinizde DİV-x i varsa bana kargoyla yollayabilir misiniz? Gerçekten çok minnettar olurum. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ilk 10 dksini izleyip bunaldigim sonrada izlemek nasip olmayan bi anim izlemek lazimda... bu arada no spoiler pls izlerim filan sam'in bi yerlerde dedigi gibi spoiler kodu kullanalim, kullandiralim..[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tarihlere bi göz ativer istersen konunun konuşulduğu . ozamanlar sanki spoiler vardi da biz kullanmadik ... alan yetkilisine msg ativer , editlesin tüm spoilerleri okdar rahatsiz oldu isen...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 döferim?[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar