Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hotaru no haka a.k.a grave of the fireflies

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

biraz önce izledim , şu anda herşey boş geliyor. özeneerek döşediğim odam , gözüm gibi baktiğim kütüphanem , 2 de bir upgrade ettiğim bilgisayarim , biraz önce yediğim yemek , zırt pırt kullandiğim cep telefonum (gereksiz ve utanç duyulasi liste uzar gider).... hepsine gözümü kırpmadan arkami dönerim setsuko için

hotaru no haka[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır

[Bu mesaj hired_gun tarafından 02 July 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de biliyor olmama rağmen etki etmişti.
Ne de olsa savaşın herhangi bir tarafında yer almayan iki çocuğun büyükleri yüzünden çektiklerinin hikayesi bu. İsrail'den ne kadar nefret etsem de, her çocuk ölümünde içim parçalanır.

Neyse artık senin duyguların bunlar ben naapabilirim ki..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 02 July 2003 10:52 tarihinde demiş ki:
ben de biliyor olmama rağmen etki etmişti.
Ne de olsa savaşın herhangi bir tarafında yer almayan iki çocuğun büyükleri yüzünden çektiklerinin hikayesi bu. İsrail'den ne kadar nefret etsem de, her çocuk ölümünde içim parçalanır.

Neyse artık senin duyguların bunlar ben naapabilirim ki..[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.

Bu bizim insanimizin Israile olan nefretini hic anlamiyorum.

Sebebi be orada muslumanlari katlediyorlar diye mi?

O zaman Musluman dunyasinin yuzde 90 nindan nefret etmeniz lazim cunku sirplar bosnalilari temizlerken bizim disimizda kimse gostermeligin disinda bir girisimde bulunmadi.

Lutfen cikartin su at gozluklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
download linki yok kazaa isimli program ile çekeceksin[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

cd1-2 sanirim yüksek kalitedir ...
tek cdlik versiyonu işini görür...
ayrica .....
YA DÜN ŞEKER YİYİYORDUM... hani meyveli olanlarindan ... erimiş bayaa dişlerime yapişti. 1 bardak su içtim ..su şeker gibi tatli geldi ... sonra aklima filimdeki kiza abisinin şekerler bitince kurusunu çalkalayip içirmesi geldi... ne şeker yeme şevki kaldi bende ne bilgisayara dokunma...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
'hersey bos'... film demin bitti icim bosaLdı be.. saat 1.48.. sırıLsıkLam gözLerim.. ben hayatImda en acıklı filmde agLadıgımı hatırlamıorum ...yapILmaski beh.. :) bilmiorum belkide biraz sinirlerim gergindi biraz ama.. koydu be.. "why do fireflies have to die so soon?"...ühühüh... setsuko....

[Bu mesaj BlueStar tarafından 23 October 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Filmin en sevdiğim kısmı zaten bombayı başlangıçta patlatması ama ne diyeyim birde anime olmasa film olsa izlerken millet ağlamaktan geberir. İzlerken boğazıma birşeyler takılan filmlerden biridir (birde Kimi ga Nozomu Eien var oda manyaktır)[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 10 dksini izleyip bunaldigim sonrada izlemek nasip olmayan bi anim
izlemek lazimda...
bu arada
no spoiler pls izlerim filan
sam'in bi yerlerde dedigi gibi
spoiler kodu kullanalim, kullandiralim..[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

tarihlere bi göz ativer istersen konunun konuşulduğu . ozamanlar sanki spoiler vardi da biz kullanmadik ...
alan yetkilisine msg ativer , editlesin tüm spoilerleri okdar rahatsiz oldu isen...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...