Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Abi bu ligde devre arası transferi önemli, eksik kapatmaktan öte getirdiği bir hava oluyor

Ernst
Yusuf
Nobre
Sneijder
Drogba
Sow
Webo
Necati

Say say bitmez, puan farkına çok aldandılar. Bu orta saha ile devam etmek resmen ikram bize

Olay budur. Çok aldandılar ekstra son dakikalarda toplanan puanlara, üstüne klasik Ersun takımlarının fiziksel düşüşü ve sakatlıklar da gelince gel beni yakala GS dedi Fener takımı.

Bu arada Azizi ne zaman alıyorlar mapusa?
Mesaj tarihi:
Ntvspor u kaçıran varsa tekrarını kesin izlesin. Kramp girdi gülmekten.

Rıdvan; Güntekin sen playstation oynuyor musun
+ Evet
- Güzel, oyna

Rıdvan: ben objektifim tarafsız değilim
+hocam aynı şey
-sana göre aynı şey

http://s14.directupload.net/images/131231/jhpenvx9.swf
Mesaj tarihi:
Abi Aziz'in tek haklı olduğu şey var. Beşiktaş şike, Trabzon teşvik hakkında ağzını açmıyor. Muhtemelen eski yönetim kaynaklı olduğu için her zaman ellerinde koz olacak ama Aziz yüzsüz de olsa çıkıyor kamera karşısına. Ha saçmalıyor orası ayrı ahfhsdfsdf
Mesaj tarihi:

6. hafta gençlerbiriği fenerbahçe maçında gençlerbiriğinin %100 penaltısı verilmedi bu maçı 1-0 kazandı fener o zaman iyidi şimdimi kötü oldu ??
Mesaj tarihi:
PZero said:

6. hafta gençlerbiriği fenerbahçe maçında gençlerbiriğinin %100 penaltısı verilmedi bu maçı 1-0 kazandı fener o zaman iyidi şimdimi kötü oldu ??

yazan pzero olabilir ama kırk yılda bir de olsa doğru söylüyor. penaltı diyenlere karşı selpak koyuyordu millet o zaman buraya

canlarım benim. nasıl da ağlıyorlar şu anda.
  • Yeni Oluştur...