arcatera Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ne oldu arkadaşlar bir ara pokemon yazdığımıda arama motorlarında üç yüzbin tane site çıkan her yerde pokemon saatleri t-shirtleri kolyeleri v.b ürünleri olan 7 den 70 e her kezin ağzında ciklet olan pokemon fırtınasına ne oldu artık kimse anmıyor bile ama bakarsanız şunun şurasında 2 yıl öncesine kadar 40 yaşındaki adamın bile ağzında pokemon lafı gezerdi o kadar yaygın dı. en son filmi çıkmışdı vizyona girdi sonra unutulup gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Merchandise tabanlı anlık populer yapıtlar oldukları için doğal , yoksa ne animasyon ne çizim ne de konu açısından bi efsaneliği yok pokemon'un ..şimdi onun yerini Beyblade aldi 40 yıllık topaça beyblade diolar ya dellenip duruyom .... neyse işte budur olan[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: hired_gun, 09 February 2004 13:20 tarihinde demiş ki: 40 yıllık topaça beyblade diolar ya dellenip duruyom ehehehe lem nerden bulun bu lafları ya :lol:[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ya en son Ash Charizarda söz geçirmeyi başarmıştı ondan sonrasında kestiler heralde tamda en heyecanlı yerinde kestiler ehue[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yeni bir sürü, hem de çok ilginç pokemonlar çıkarttılar ama ne oldu ben de bilmiyorum[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 rex burdan buldum ... yazın ufak bi veled var , arkadaşimin kuzeni ama benimde kuzenim sayilir elimde buyudu şimdi 6 yaşinda .. bigun biz pişiyoruz güneşin altında , velet geldi elinde bir alet... çekti birakti ..baktim bildiğimiz topaç ... bu ne dedim ??? Bayblade dedi , eşşeğin yükü ile para vermişler allahin Topacına ...o lafta ordan kalma :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 yaw pkemon turkıyede bıttı Beynı Durmuş Osman Durmuş abımız yasakladı ve guıness rekorlar kıtabına gırdık Dunyada cızgıfılm yuzunden kanal kapatılan tek ulke olaraktan :D Satr devam ettırdı ama bıttı japonyada cılgınlık suruyor en son 6. fılm cıktı japonyada ve nıntendo yenı Pokemon Advance oyununu pıyasaya surdu Bızde saglık bakanı yasaklaya dursun benım anlamadıgım 4 yaşındakı cocuk camdan atladı pokemon a mal ettıler bence cuneyt arkın fılmlerınde daha cok tahrık edıcı sahne var o zaman boyle ayrım yaparsak televızyondakı dızılerın yuzde 90 ının yasaklamak gerek ama yoook japonlar yaptıya o yuzden yasakladı osman abı depremde amerıkalıların yolladıgı 4000 yatak kapasıtelı hastane gemıyı Ihtıyacımız yok dıye gerı gonderen basına da bızım kanımızı arastırıp Turkluk genımızı bulucaklar Turklerın guclerını bulmak kendılerıde sahıp olmak ıstıyorkı bızım kadar guclu olabılsınler dıye acıklama yaptı adam kendını nızam ul mulk sanıyor ehue :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: flameeye, 09 February 2004 13:52 tarihinde demiş ki: Ya en son Ash Charizarda söz geçirmeyi başarmıştı ondan sonrasında kestiler heralde tamda en heyecanlı yerinde kestiler ehue evet ya kahretsin !!!!!![signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ya işte Ash Charizarda söz geçirdi,ben ağladım:) Ertesi gün televizyonun başına geçtim bi baktım pokemon yok..Neden?? Çünkü kendini bi pokemon sanan salağın biri caman aşşağı atlamış nasılolsa uçarım diye sonra da yasakladılar..ya bi hıyarın yüzünden Ash ve Charizardın maceralarını kaçırmıştık..Ne üzülmüştüm be!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Dizi devam etti fakat Türkiye'ye getirmediler.. Bi yaz tatilinde Almanya'da yaşayan bir gurbetçi çocukla tanıştım, eleman açtı ağzını susmadı, 1 dolu bölümü varmış o charizard'ı eğitim blöümünden sonra, hatta asıl ordan sonra çok güzel demişti..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 eheh nerden bulcaz abi pokemoon dizilerini? ya şu yeni pokemooooonları meraaaaak ediyoruuuum[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sağlık bakanlığı falan diildi ya.Sezon olayıydı.O güdük dragonu da tame edince bi sezon bitti.O sıralarda Amerikadada anca oraya kadar izlenmişti.Tabii bizde haftanın her günü verdiklerinden onnarın bimmemkaç yılda izlediini biz 6-7 ayda izlemiştik.O sırada diğer bölümleri sadece japonyada vardı.Bizdede eski bölümler tekrar gösteriliyodu.Sonra oldu o kapatılma olayı.Yaklaşık 2 sene öncede amerikada artık japon bölümleri tercüme ettiler.Onlar hala yeni bölüm izliyolar bizdede artık geçti pokemon falan dolayısıyla hiçbi kanal yeni sezon almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: hired_gun, 09 February 2004 13:20 tarihinde demiş ki: 40 yıllık topaça beyblade diolar ya dellenip duruyom .... neyse işte budur olan Bu laf eskiden topac oynayan herkez tarafından söyleniyor.Örn:Kuzenlerim baktım bişiler oynuyorlar bende; -Topac mı oynuyorsunuz nerden buldunuz? -Ne topacı bunun adı bayblade.. Haa oldum ondan sonra 1 kerede çizgifilmini izledim ama beğenmedim.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bayblade, japonyanın 60 larda ürettiği üretim fazlası topaçları satabilmek için yarattığı bir pazarlama safsatasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 helal olsun ya şerefsizler bi çizgi film yapıyo ordan çizdiği her çizginin parasını çıkartıyo ha![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bir ara episode guide larını okuyordum da hoşuma gitmedi sonraki bölümler. squirtle i tekrar çetenin yanına bırakıyor charizard ı charizard's valley diye bir yerde bırakıyor vs vs o pikachu o kadar maç kazandı nasıl raichu olmadı onu anlamadım. bir de snorlax ı doğru düzgün kullanamadı bence en güzel bölmüleri volcano badge i aldığı 2 bölümdü. magnar ile charizard ın kapışması[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Yeni bölümünlerini(gerçi onlarda eski ama olsun heh) izleyebileceğimiz web adresi fln yokmu?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 delikanlı pokemon toptan çıkmaz[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 *Freya Casts Level 12 Hortlatma* Cidden şimdi forumları geziyordum,pokemon diye bişi hatırladım,peki şimdi nerede bokemonlar?[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ash'i en son lalelide görmüşler[signature][hline]İnatla Hala Zenciyiz[/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: hired_gun, 09 Şubat 2004 10:20 tarihinde demiş ki: "40 yıllık topaça beyblade diolar ya dellenip duruyom ...." ahahahhaha[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 pokemon yalan oldu ya.giysisinden yiyecegine kadar herseyi vardı. beni de gameboy oyunları sarmıstı.Ahh pokumon ahh[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 pozahaha...ash ve pıkacuyu ben en son su ımamın yanında gordum ..kodumun sıcanı dıyııp pompalıyla kafasını ucuuruodu:D abi ne pokemonu yaaa..bura anime bolumu dıılmı??(1 dk kontrol edem..)ewt bura e ozaman??abi nezamandan beri pokemon animeye giriyor..POKEMON ANİME D-E-Ğ-İ-L-D-İ-R.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 burası anime değil çizgi dünyası. ayrıca pokemon bir animedir. bilgisayar animasyonu = anime değildir. anime = japon çizgi filmidir. yani ghost in the shell de animedir, pokemon da animedir hatta sailormoon da animedir.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 aklım karıstı :D ben animemiyim?[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar