Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben de bi ara csde quad kill yaptigim zaman zevk almiyodum. Sonra geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 topic'i cok dikkatli okumadim ama gecen ay basimdan gecen ufak bir muhabbeti anlatayim. normalde neseli ve gulmeyi seven bir insanimdir, enerjigimdir ama gecen aydan itibaren inanilmaz bir degisiklik icine girdim. hayatimda hic yasamadigim panik ve anksiyete hissiyati sardi icimi.nadirde olsa ufak kalp carpintisi vs.. yaptigim hicbirseyden keyif alamiyordum, sacma sapan kasilmalar yasiyordum random bir sekilde falan. hay s..m noluyor bana acaba diye dolanirken yakin bir arkadasim check-up yaptirmami onerdi. neyse girdim checkupa kan-idrar testi, ciger rontgeni, kalp ultrasonu falan. cikti test sonuclari gittim doktora gosterdim, bakti uzun uzun inceledi, hersey ok kalp ciger falan. sonra kan'i inceledi, bi elindeki kagida bakti bi bana bakti, "sen son zamanlarda anksiyete yasiyormusun" dedi. bende atladim evet falan. megersem D Vitamini seviyem absurd derecede dusmus, tam olarak birimi hatirlamiyorum ama standart bi insanda 30 'X' olmasi gereken d vitamini bende 6.6 'X' cikti. bu derece dramatik dusuk d vitamini seviyelerinde sinir sisteminde cok etkisi varmis, anksiyete, panik ve istemsiz kasilmalar yaratiyormus. Neyse diyecegim o ki size tavsiyem bir kan/idrar testine girmeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Peki iyileştin mi? Bu arada, adamın dedikleri doğru, özellikle B ve D vitaminlerinin eksiklikleri ciddi depresyona sokabilir. Demir eksikliği, halsizlik bununla beraber uykusuzluğa neden olabilir. Valla adam gibi beslenmek lazım. Fastfooddan uzak duracaksınız, meyveyi sebzeyi eksik etmeyeceksiniz. Ama tüm bunların yanı sıra, topiki açan arkadaşın derdi vitamine bağlı da olmayabilir. Hayatta karşılaştığımız ufak tefek de olsa zorluklar, üzüntüler; eğer çözüme kavuşturulmamışsa, halledilmeden içe atılmışsa, zamanla birikip ağır bir depresyona neden olabiliyor. Kısacası; paticik'ten çare aramak yerine, önce bir dahiliye doktoruna, ardından da bir psikoloğa gitmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben koşunca çok rahatlıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 valla acikcasi su cam tuplerde D vitamini var ondan verdi caktim su anda eser kalmadi rahatsizliktan.. duzenli kullanicam 2 ay falan kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 placebo olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 plasebo olması mümkün değil. adamın kan değerleri ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 İşe güce giden adamlar genel olarak evde vakit geçirebildiği süreler az olduğundan naparlarsa yapsınlar zevkli geliyor gibi düşünüyodum. Bir manyak benmişim. Zaten elimde az buz zaman var az bile geliyor sıkılmaya vakit kalmıyor , sıkılmayı işe ayırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 evet abi kan testi sonuclari elimde belgeli yani sdfdsjfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bunun farkındaysan tam bir çöküş olmamış git spor yap hobilerine vakit ayır içinden gelmesede arkadaşlarınla buluş bunları yapmak istemeyeceksin ama 21 gün dişimi sıkacağım de saymaya başla 1 ay sonra çok daha iyi hissetmeye başlayacaksın yapmazsan herşeyin daha kötüye gideceğini düşün sonra toparlanman çok daha zor olacak yazmışlar zaten hedef koy kendine kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi, zamana bırakmak pek iyi bir çözüm değil bence. Çünkü, bu gerizekalı hastalık (depresyon) gitgide daha da derinleşiyor zamanla. Hatta, tedavi edilmediği taktirde, daha ağır psikolojik rahatsızlıklara (şizofreni gibi) neden olabiliyor. Atıyorum, Lustral ve benzeri ilaçlarla 2-3 ayda kurtulabaliceğin bir depresyon, daha uzun zamanda tedavi edilir hale gelebiliyor. Zaman kaybetmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 depresyon icin ilaclara bel baglamayin abi sizde bitiyor olay kullanilmamali demiyorum bu arada yanlis anlasilmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kesinlikle haklısın. Ama ilaçların kesinlikle yardımı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 "roket adam" said: Şu sıra ben de öyleyim. Çok az paraya, çok çalıştığımı, bu iş için tam olarak uygun olmadığımı, meziyetlerimi patron şirketi organizasyonunun bozuklukları ve oturmamış süreçler sebebiyle kullanamadığımı, ve düşük performans ve motivasyonumun bende güç geçtikçe 'düzelemez' sorunlara yol açtığını düşünüyorum. 1 sene önceki roket adam, 2 sene önceki roket adam ile şu ankinin hiç bir alakası yok. Herkes 'amaan abi olacak kadar çalış işte' dediği için o kadar çalışmaya başladım ve beni bu noktalara getiren, beni ben yapan tüm yaratıcı özelliklerimi kaybettim gibi. Bi yandan da sosyal hayatım sıfıra indiği için o taraf da yürümüyor. E para da yok. Sıfıra sıfır, elde var sıfır, üstüne sinirim bozuluyor, fiziksel ve ruhsal olarak harap oluyorum. Bu da böyle bi not düşülsün tarihe, içimi dökmüş oldum :) Her yıl şu sıralar böyle olduğum için herhalde geçicidir diyorum, umarım geçicidir, yoksa işi bırakmak üzereyim ve bu benim için hiç iyi olmayacak, comfort zone'dan epey uzaklaşacağım, o da daha büyük bir stres malum :( Is seni strese sokuyorsa degistirmek en iyisi kendimden biliyorum. Organizasyon eksikli, isin yaratamadigi haz ve yonetimin kafasina gore kararlar almasi seni sadece daha cok gerer. Isteyken baska is bulmak en guzeli. Kendimi gecen sene ile karsilastiramiyorum zira gecen sene askerdeydim bu donemde. Ama bir sosyalligin eksikligini yasiyorum. Bunun icin istanbuldan ev bakiyorum. Birde mesgale lazim, bu cok onemli. Spor yapan, duzgun beslenen, duzenli olarak bir fiziksel efor gerektiren hobilerle ugrasanlarda daha az goruluyor bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bisiklete binmeyi, trekking yapmayı bir de seyahat etmeyi öneriririm bu duruma gelenlere. Artık hayatınıza hangisi daha uygunsa. En iyi antidepresan bunlar dünyada. Hareketsizlik veya sürekli tekrarlanan aynı haraket (e.g: iş(okul)-market-ev gibisinden) de en net depresifleştirici şeyler. 23buçuk yıllık tecrübeme göre böyle yani sdfdg. Seks kısmı da var tabi ama o da fazlaca sevgi beslediğiniz bir hatunla olmadıkça sonunda gene kötü hissettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hissettirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ilk postu bile okumadım başlığa +1 der kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 intihar et baktin olmedin daha guclenirsin coz fuck logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Marty said: hissettirmez öyleyse en iyisi ama seks yaptım geçti insanlarına hayat zaten kolay. işe yerleş, evlen, bitti gitti, her gece koşu bandındaki muz seni beklesin oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 koşu bandıkdaki muz ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 gidip 5 para etmez karilarla yaparsan kotu hissettirir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 "roket adam" said: Şu sıra ben de öyleyim. Çok az paraya, çok çalıştığımı, bu iş için tam olarak uygun olmadığımı, meziyetlerimi patron şirketi organizasyonunun bozuklukları ve oturmamış süreçler sebebiyle kullanamadığımı, ve düşük performans ve motivasyonumun bende güç geçtikçe 'düzelemez' sorunlara yol açtığını düşünüyorum. 1 sene önceki roket adam, 2 sene önceki roket adam ile şu ankinin hiç bir alakası yok. Herkes 'amaan abi olacak kadar çalış işte' dediği için o kadar çalışmaya başladım ve beni bu noktalara getiren, beni ben yapan tüm yaratıcı özelliklerimi kaybettim gibi. Bi yandan da sosyal hayatım sıfıra indiği için o taraf da yürümüyor. E para da yok. Sıfıra sıfır, elde var sıfır, üstüne sinirim bozuluyor, fiziksel ve ruhsal olarak harap oluyorum. Bu da böyle bi not düşülsün tarihe, içimi dökmüş oldum :) Her yıl şu sıralar böyle olduğum için herhalde geçicidir diyorum, umarım geçicidir, yoksa işi bırakmak üzereyim ve bu benim için hiç iyi olmayacak, comfort zone'dan epey uzaklaşacağım, o da daha büyük bir stres malum :( kesinlikle ayni durumdayim. Bide daha kotusu mobil uygulama yapiyorum ama dizaynlar cok kotu kimseye anlatamiyorum. ciddi anlamda kotu dizaynlari yapinca isimden zevk almiyorum hic. Sosyal hayat 0 bambaska bir ulkedeyim sonucta ve mesai saatleri turkiyeye gore cok daha uzun. Para konusunda ortalama diyelim. Nerdeyse her istedigimi aldigimdan baska bir sey istemiyorum. Spora gidiyordum o baya rahatlatiyordu ama bu aralar gidesim hic gelmiyor. Gobekte aldi bsini gitti gene. Evde arada farkli seyler yazmaya basladim o baya rahatlatti aslinda. Kitap falan okuyorum guzel oluyor. Oynancak MMORPG olsa sukela olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hepiniz süpersiniz de işte diğerleri salak şartlar bi uysa hepiniz efsanesiniz zaten yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Dün istemeden yolum Kurtköy ardından Ümraniye ve Esenyurtta düştü, oh man. Mutlu olmaya çalışın olmamak için çok sebep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Fistan said: hepiniz süpersiniz de işte diğerleri salak şartlar bi uysa hepiniz efsanesiniz zaten yaaa Adam ya. Moral vermeyi bilmek de meziyet. We <3 Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar