bayat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 6 cocugu toplayip, '80'lerin oyunlarini oynatip yorumlarini almislar, baya eglenceli. http://www.1up.com/do/feature?cId=3137498 Adventure'daki ejderhaya ordek demelerine guldum.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ahahahahaahahaha :lol: said: EGM: Addictive? Why? Bobby: You want to beat the level and find out what this nonsense means. muhabbet süper ya said: EGM: Knowing this is a Zelda game, what do you think the goal is? Parker: Save the fairy, or save Zelda. It has something to do with the Tri-Force. Dillon: It always does. Bobby: If you get the Tri-Force, you get the girl. said: EGM: Are the TIE fighters scary? Anthony: No. It feels like they're trying to give me flowers. Dillon: But flowers that you're allergic to, so you're trying to blow them up. said: Parker: You wasted quarters on this? EGM: Yeah. Parker: That's so sad. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Aralık 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hehe güzelmiş[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 çoğu saygısız bücürler ya.. çocukken de pataklayasım gelirdi böylelerini.. onların çocukları da gta3'e horibıl desin de tutsun ahım.. :horace: bu yazıdaki oyunların çoğunu oynamadım ama benzer oyunları oynadım ya gördüm oynanırken, hiç öyle dayanılmaz edilmez değil bazıları.. tetris'e boring diyen varsa zaten oksijen tüketmesi günah.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 haehahe çok sevdim bu çocukları ben çok iyi fikir ha yaptıkları. güzelmiş :) cidden ha.. 20 yıl sonra HL2'yle de dalga geçicekler. bu oyunların çoğu çıktığında ben henüz imal edilmemiştim ama ilk çıktıklarında nası olay yarattıklarını tahmin edebiliyorum. "Garret: [After dying] Aww.... EGM: Now imagine you just paid a quarter for that. Garret: Oh, that's lame. EGM: And you're going to pay another quarter to do this again. Garret: Oh, that's weak. " :) [Bu mesaj mayfer tarafından 27 Aralık 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 retro değil de abandonware denetmek lazım daha sağlıklı bi araştırma olur bence.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mike Tyson's Punch-Out!! (NES * 1987) Anthony: Why is Mario in this game [as the ref]? What does he have to do with anything? But it'd be cool if you can become Mario and jump on the guy's head and he dies. Anthony: He kinda looks like Barbie's Ken. anthony nin hastasiyim[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Sam, 27 Aralık 2004 00:03 tarihinde demiş ki: çoğu saygısız bücürler ya.. çocukken de pataklayasım gelirdi böylelerini. aynen hiç sevmiyorum öyle tipleri. gördükçe kan revan içinde yerde bırakasım gelir. Bu arada konuşma da iyiymiş. Adventure özellikle hehe.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Abus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 süper[signature][hline]Love is Divine
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dunya nasıl bir yıkıma gidiyor böyle...[signature][hline]Beş Hececiler
Öne çıkan mesajlar