Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aradıklarım: bol şampiyon (80+) bol rün sayfalı (10+) bol rünlü skin olsun olmasın np mümkünse çok fazla chat ban, başka ban yememiş olsun tr server tercihim ama, west olursa da olur tr ye geçiririm ^^ ps: elohell bronze 5 dışındaki her lig ok benim için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Sen de mi be Sleeep -.-" . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tam tersi var :P vi lee ezreal yi bilmemne bikaç tane daha champ var pulsefire ezreal skin var. maliyetine vericem işte 35-40 euro gibi bir rakam oldu, 25 level 5 level kasıp placementa girersin, 550 rp mevcut :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 rün mü? askffskfask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ürün yerleştirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Fiyat ne veriyosun merak ettim, bayadır oynamadığım bi hesabım var işini görebilecek içerikte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 100 civarı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 adam turushan çıktı ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 topic benim için bitmiştir beyler, bugün facebookta kontaktlardan birinin bu aralar starcrafta sardım ancak hots almam lazım expansion, o yüzden lol hesabımı satıyorum demesi üzerine, turnuvalarda kullandığım smurf wol+hots kombolu hesabı önerdim bi güzel anlaştık... sc2 wol+hots vs lol 100 champ / plat 4 / 3 runepage / orta halli rune sayısı / 40 skin 65 liraya rp mi çekip, +7 runepage, +namechange yapıp, 2700 civarı rp kaldı, bi 7li runepage daha alabilirim durum budur, mutlu son ^^ GONDARCENGIZ said: adam turushan çıktı ahahaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar