SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 31 yasinda Roboski'de yasiyor. 11 yasindan beri siir yaziyor. Karalama defterinden banliymisim lan ben. Bi insan karalama defterinden nasil banlanir aklim almadi naptim acaba. Siirin cok guzelmis kardesim kurdistan seninle gurur duyuyor.
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sende benim gibi edebiyat düşmanıysan banlanırsın bozo. bak ben hiç uğramıyorum bile oralara. hiç bakmıyorum bile aıjdf kimbilir şurda ne trollük yapan adamlar orda neler parçalıyodur ebru bir su tanesi kadar özeldi benim için pıtırcık kadar narin kurbağa böceği kadar sevimli falan. hassekter lan dememek için zor tutarım kendimi. neyse cons ahoy ahoy koptein
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 edebiyatı anlamak için edebli olmak gerekir. ve sen edebli değilsin Cons nickli amerikan mandacısı
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu arada aradım şimdi, coco bi şiir atmış ben de arabada beş evde onbeşin liriklerini atmışım dghnfd http://forum.paticik.com/read.php?15,6675141,6675311#msg-6675311 Cons kardeş Roboski diye biliyorum ama Amed mi Wan mı Dersim mi neresi, doğru mu Roboski? Doğum yeri Roboski olması lazım.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Cons'un asıl nikinin kısaltması olduğunu, asıl nikin aslında ay yazamayacağım.
Somon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 orçun 23 yaşında viyanada yaşıyordu en son sonra bursaya dönmüş olabilir
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Theridone said: Cons nickli amerikan mandacısı cons = conspirator = komplocu. paralel forum.
Öne çıkan mesajlar