Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Normalde yukarıda video bölümü var ama sırf bu videonun üzerinde konuşulacak bir şeyler var diye düşündüğümden bu başlığı açıyorum. İçinde küfür var ama tartışılacak konu bunun çok ötesinde. Bir Galatasaray taraftarı olarak hangi takımın taraftar grubu olursa olsun, toplum içinde bu tarz davranışlardan hiç hoşlanmıyorum. Beşiktaşlılar da Beşiktaş'ta İnönü'ye 300 kişi falan yürürlerken "Beşiktaşlı olmayan ...... çocuğudur." diye bağırarak gidiyorlardı. Bazılarınıza göre kadının vermiş olduğu tepki antipatik veya fazla olabilir, bazılarınız bu tepkiyi çok yerinde bulabilirsiniz ama burada olay; insanlıktan nasibini alamamış bu hayvan heriflerin bütün insanların içinde şu malum kelimeyi bağıra bağıra söyleme cüretine sahip olması. Hani bunlar gelir-geçer şeyler, çok mühim bir konu değil de, insanların ne kadar kaypak olduklarını bana hatırlatıyor ve ben yine türümden soğuyorum. video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 beşiktaş taraftarını niye karıştıryosun ? konuşcaksan bu videoyu konuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Allah o kadından razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gayet gülmelik video ya çok düşünme böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 buna gülen embesildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 azıcık relax ya. yarrak denince kadında daha ilk surat gidiyor. git seviş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dreagloth said: buna gülen embesildir bence ööööüüüüüüüü üööööööö embesilim böeenn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 otobüste iyi bok yemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bir vagon dolusu oç metroyu raydan çıkartacak, kadın çok iyi yapmış ama ayı da onu anlayacak beyin yok devam ediyor baka baka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kadın da 10 kilo taşşak varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yani küfürü filan edersin de, metro da ne gerek var şöyle bir işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bunun galatasaraylısı, beşiktaşlısı, fenerlisi yok bu ayılığı kim yaparsa yapsın doğru değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 akşam taksim karısıcak diye konu açtım 10 günde 2 kişi yazdı şu konu 10 sayfa olacak ya ona yanıyorum ben sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 karının biri bana tokat atsa bende atarım böyle mal mal bağırıp küfür etmediğim için öyle bir olay yaşanmıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dreagloth said: buna gülen embesildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sırf gslı dolu olsa tamam yapta,insan içinde malum türk kezboş halkının arasında daha hazır değiller "penis" kelimesini duymaya,aslında amaç eğlenmek ama bu ülkede zor be paşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sanssizsansli said: gayet gülmelik video ya çok düşünme böyle. Bir üstündeki yorumu atan arkadaşın ilk paragrafta söylediği şeyler beni esas sıkan abi. Kendimizi dominant hissetmeye öyle ihtiyacımız var ki. Ben o vagonda annemle, eşimle olacağım, yanımda 10-15 dangoz etrafı umursamazca avaz avaz küfredecek.. Aynı konunun farklı şekillerine farklı tepkiler veriyorsunuz, bunu normalleştirmeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 liverpool,real,barça,manu hepsinin metro içinde bağıran zıplayan taraftar videoları var. onlar küfür edip zıplayınca medeni biz yapınca hayvansdfs tamam fuck kelimesi bi yarrak gibi değil ama olay aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 la yok videodaki trajikomiklik gülünç. drama yaptınız hemen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 futbol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Hayır işin garibi tezahuratıda yanlış söylüyor salaklar :) yani olması gerektiği gibi başlasa tezahurata.. opera kısmı " biz delikanlıyız, küfür karşıyız , futbol dostluk futbol kardeşliktir, herşeyin üstüne çekeriz bir sünger ama son kez ..ağımı ye fener" seklinde olsaydı ve toplu halde başlansaydı küfüre kadında tepki vermezdi bence :) öyle heceleye heceleye söylenmiyor o malum erkeklik uzvu normalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tiLi said: futbol lol vicit lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Red said: liverpool,real,barça,manu hepsinin metro içinde bağıran zıplayan taraftar videoları var. onlar küfür edip zıplayınca medeni biz yapınca hayvansdfs tamam fuck kelimesi bi yarrak gibi değil ama olay aynı yoo onlar da hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 keşke vagon raydan çıksaydı herkes haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Red said: liverpool,real,barça,manu hepsinin metro içinde bağıran zıplayan taraftar videoları var. onlar küfür edip zıplayınca medeni biz yapınca hayvansdfs tamam fuck kelimesi bi yarrak gibi değil ama olay aynı ahah sen neden normalleştirmeye çalışyosun abi bunu teyzen mi bağıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar