Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Dikkat:Küfür içerir] Video: Opera Yapan Galatasaraylıya Tokat Atan Kadın

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

Normalde yukarıda video bölümü var ama sırf bu videonun üzerinde konuşulacak bir şeyler var diye düşündüğümden bu başlığı açıyorum. İçinde küfür var ama tartışılacak konu bunun çok ötesinde.

Bir Galatasaray taraftarı olarak hangi takımın taraftar grubu olursa olsun, toplum içinde bu tarz davranışlardan hiç hoşlanmıyorum. Beşiktaşlılar da Beşiktaş'ta İnönü'ye 300 kişi falan yürürlerken "Beşiktaşlı olmayan ...... çocuğudur." diye bağırarak gidiyorlardı.

Bazılarınıza göre kadının vermiş olduğu tepki antipatik veya fazla olabilir, bazılarınız bu tepkiyi çok yerinde bulabilirsiniz ama burada olay; insanlıktan nasibini alamamış bu hayvan heriflerin bütün insanların içinde şu malum kelimeyi bağıra bağıra söyleme cüretine sahip olması. Hani bunlar gelir-geçer şeyler, çok mühim bir konu değil de, insanların ne kadar kaypak olduklarını bana hatırlatıyor ve ben yine türümden soğuyorum.

video

Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

gayet gülmelik video ya çok düşünme böyle.

Bir üstündeki yorumu atan arkadaşın ilk paragrafta söylediği şeyler beni esas sıkan abi. Kendimizi dominant hissetmeye öyle ihtiyacımız var ki. Ben o vagonda annemle, eşimle olacağım, yanımda 10-15 dangoz etrafı umursamazca avaz avaz küfredecek.. Aynı konunun farklı şekillerine farklı tepkiler veriyorsunuz, bunu normalleştirmeyin bi zahmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır işin garibi tezahuratıda yanlış söylüyor salaklar :) yani olması gerektiği gibi başlasa tezahurata.. opera kısmı " biz delikanlıyız, küfür karşıyız , futbol dostluk futbol kardeşliktir, herşeyin üstüne çekeriz bir sünger ama son kez ..ağımı ye fener" seklinde olsaydı ve toplu halde başlansaydı küfüre kadında tepki vermezdi bence :) öyle heceleye heceleye söylenmiyor o malum erkeklik uzvu normalde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...