Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kahve içelim bi ara biryerlerde dedim, ve o ''arkadaş olarak buluşup kahve içebiliriz'' dedi. ama şöyle factler var. - hatun la şimdiye kadar 1 kez görüştüm o da ilk tanısmamızdı ve şans eseriydi biraz. (tanısmamızdan sonra hiçbir şekilde sanal yada real görüşülmedi, 2.diyalogumuz benim kahve içmeye davet etmem) - erkek arkadaşı var zanlediyorum 99.9% - niyetimin pek arkadaşçıl olmadıgını söyledim. - yine de ''bulusalım'' diyor. - dedim '' eminmisin, problem olmasın?'' (erkek arkadaşı açısından) ''olmaz'' dedi. - boş oldugu bir gün söyledi falan. Kendimle ilgili bir sıkıntım, kaygım yada şüphem yok. Sunun cevabını sizden de duymak istiyorum sadece; Hatun kişisinin, gerçekten ''arkadaş olalım'' kafasında olma ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ona küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ayrılmayı düşünüyordur, arası iyi değildir. yan cebe seni eklemek istiyordur, gerekli gördüğünde değerlendirmek için. kadın mantığı 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 %62.71 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 daha dakka 1 gol 1 arkadaşça kahve içelim ama... diyen kız hmmmm. KEZ BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 erkek arkadaşına dövdürtecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben seviserek kahve icemedim lan hayatimda. Negzel seyler soyluyo kadinlar bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 resmen firma kafasında bu karılar ya daha sonra değerlendirmek üzere havuza cv topluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 teşekkürler fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bize neden teşekkür yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben net yanıt verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 belkide sadece ilgi seviyodur. var öyle karılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 boşver abi sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Esh said: Ben seviserek kahve icemedim lan hayatimda. Negzel seyler soyluyo kadinlar bazen Challenge accepted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 karı demeyin ayıp oluyor anamız bacımızda mı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bingildak said: ayrılmayı düşünüyordur, arası iyi değildir. yan cebe seni eklemek istiyordur, gerekli gördüğünde değerlendirmek için. kadın mantığı 101. Aynen bu, bir kez düştüm bu duruma ve çok üzüldüm. Daha da artık komple kaçıyorum. Gerçi o yüzden 1.5 yıldır ilişki girişimim bile yok, bekar takılıyorum. İbne olacağım galiba bu kezbanlar yüzünden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 @Anelor ilgi sevici oldugunu pek zanletmiyorum. dansçı falan zaten, ilginin allahını gömüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 foto var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Belki de sıradan bir arkadaşlık istemiyordur. Nasıl bir arkadaşlık dilediğini belirtmemiş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ha bu arada, kiz yerli yedek icin kulübede rotasyona gidecek belli ki, ona göre hamle yap, Semih Şentürk gibi kaliteli yedek ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 iyi orta gol getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 friends with benefits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Fistan said: foto var mı mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 fotolloh golon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aynısını senin kız arkadaşına yapsalar hoşuan gider miydi öte yandan kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın diğer yandan madem kız yollu ama yine de böbreğine sahip çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar