Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bizim kediler pert etti. alalı 2-3 sene olduydu zaten. türkiye fiyatları inanılmaz pahalı. boktan boktan şeylere 200 lira istiyorlar. amazonda 100 dolara satılan şey burda 1000 tl falan sdfs amazon'dan 50-60 dolarlığı da alsan shipping 200 dolarlara falan çıkıyor. o da gereksiz. yok mu ya şöyle güzelinden ucuza alak büyük bi tane kedi tırmalama şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi git 2. el koltuk al bi tane koy evin köşesine tırmalasın askfoasfko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bizim kediler köylü değil abi koltuk halı tırmalamıyorlar. alıştılar sadece bunu tırmalıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kediniz çok elit keşke daha elit olsa askfoakso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ingiliz kardeşlerimin sitelerine bakıyorum ama türkiye shipment yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Onun ipinden bulup bir şeylerin üzerine sarsan daha ucuz ve güzel olur. Düz yüzeye sararsın, doya doya tırmalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tırmalamanın yanı sıra üstünde uyuyorlar, oynuyorlar falan baya vakit harcıyorlar orda. hani ben şöyle bir şey istiyorum. 100 dolara falan var ama işte kargo margo 600-700 e geliyor böyle bir şey. lanet ülkemizde de 900 falan. yazık verilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 git marangoza resmnini ver yapsın sana 100 liraya, ipini mipini kendin al. tertemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sdghf güzelmiş bu bayağı, yer varsa koyacak alınır 100$'a. Ama türkiye dediğin gibi çok pahalı, 2$'lık uyduruk kedi oyuncakları bile 30-40tl. Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dolar 1600-1800 falan olaydı iyidi 300 dolar da kargo alıyor ayılar. oldu mu sana 400 dolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ankara Cepa pet shopunda boyle 3 katli sey 550TL den 350 ye dusmustu alacaktim araba yoktu o yuzden vazgecmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Takip. Benimde şöyle bir kedi ev-tırmalama setine ihtiyacım var. Yazık garibanın tek zaman geçirmeyi sevdiği şey money card ve kırmızı kurdela. Başka oyuncaklarla oynamayı sevmiyor :) Belki şunda hoplar zıplar aktivite olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kendiniz yapsanıza bunları mukavvalardan o borularıda kargoculardan alın afiş göndercem diyin yapıştırın zamkla falan bizim arkadaşlar yapıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 llama el becerisi olmayan adam ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 el becerisi olmayan insan varmıymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 valla ben çöp adam bile çizemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi kendi yaptığımız boktan şey başka, şöyle hazır uzun ömürlü bişi başka sdfs yani sadece kedinin tırmalaması için alıcak olsam zaten o konuda ucuz şeyler var. ama katlı matlı bişi lazım. bendeki şuan 2 katlı. kedi hep üstünde uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar