Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Key: LAGKCP447P5DWKLK4WNJ CRD6HPTAPJRRAWTT93XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 önceki betalarda aldıysanız bunda da otomatik devam ediyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 iki tane extra gelmis bana greenmangaming den. yoksa evet eski beta gecerli bundada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 impreialda açıkmış bu hafta fakirlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 zaten sirf zenginler aldi bunu o yuzden herkes cikinca imperial olacak. fakirler oyunu almadi o yuzden baska race yok. orc falan. elite bir sekilde takiliciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Oyunu alanlar olarak sizler nerden satin aldiniz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://www.getgamesgo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 greenmanden aldim ben ama bitti oradaki indirim sanirim. birde doviz kurunu sacma sapan bir hale getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Sanirim en uygun fiyat Getgamesgo, arti dolar bazinda vermis fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben getgamesgo'dan aldım keyi hemen veriyorlar ve hesaba ekliyorsun. önceden gmg iyiydi ama euro ya geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ok sagolun ordan aliyorum ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 aynen bende kapıyom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ohh ya sonunda Efe, takım tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://www.kinguin.net/catalogsearch/result/?q=elder+scroll+online The Elder Scrolls Online + Headstart + Explorer Pack Digital Download + 30 Day45 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 şuan açlık yapıp daha ucuzunu arıyorum imperialın almadım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 meh gene yedi bitirdi kotayı ya, ne değiştirmişler ki şu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 3gb dan sonra bidamı geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 a1 ay onceleri ilk beta da fail nagraları atarken, simdi nasıl oluyorda oyunu almak icin yarıs icindesiniz anlamoyorum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 az serin gelin abi, oyun bi release olsun 1 ay sonra bakalım nedir ne degildir, sonra forum aglama duvarına donuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Begenmeyenler almiyorki zaten ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 isim vermicem de var arada hem sovup hem alanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 susma sustukça sıra sana gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu sefer betada megaserver kullanılacağı söylenmiş. bundan öncekiler megaserver değil miydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Avrupa usa ayri diyor bir degil iki mega server, mega server dedigide aslinda mega server odasi.. Instanced oyun grup uyeleri bile farkli bolgede cikiyor nasi mega server yemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 mega server yapacak bir teknolojinin olduğuna inanmıyorum. şöyle olabilir chat kısmını serverlar arası bağlantı kurulacak şekilde ayarlamışlardır fakat şehir içi şehir dışı değişen farklı serverlar vardır hangi bölgeye geçersen o bölgenin serverına transfer oluyordur bilgilerin falan filan fişmekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar