Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 oyunun içinde de yazıyor hepsinin nerelerde olduğu ve kaçtane olduğu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Bölge ve sayı olarak veriyor tabi ama kordinat istiyoruz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Farklı bilgi içerikli siteleride paylaşırım, oynamayı düşünen arkadaşlar için ihtiyaç duyduklarında göz atabilecekleri güzel kaynaklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 BlackRose said: Bunun sitesini de verebilirsen süper olur :) BlackRose said: Bölge ve sayı olarak veriyor tabi ama kordinat istiyoruz lel Skyshard Locations (%90 üzerinde tamamlanmış durumda) Sadece bölge ve sayı olarak değil map point ve hatta betada oynanabilen bölgelerdeki her bir shard için fotoğraflı anlatımları bile var. Baya emek harcamış birileri Lorebook Locations (Bu henüz yeni ama tamamlandığında releasede çok işinize yarayacaktır) Yine aynı sitede özellikle yeni oyuncuların çok işine yarayacak guidelar da mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Oyunla ilgili bir bölüm açılmazsa yeni bir konu açıp ilk mesajında toplamak lazım bu tür yararlı siteleri. Teşekkürler bu arada ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Teso Beta Patch Notları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 işte beklediğim update artık alabilirim More orchestral music across all zones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Hahaha Adamlar kan,vahşet ama (misal)mozart eşliğinde yap diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Wolas said: More orchestral music across all zones. lel bu nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 epic müzik ile gazlayacağız sizi demişler, bazı insanlarda işe yarıyor cidden daha fazla adam kesebiliyorlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 müzik benim konsantrasyonumu çok değiştiriyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Oyun releaseden önce patchli haliyle bir beta yapsalarda, şu son buildımı denesem :P DK Zerker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 8 bit music 8 bit grafik basacaklardi bi indie bide ks yapistirsalardi 2 kat fazla satardi eso.. Hic bi sey bilmeyen mallar yonetiyor su sirketleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bu cahiller beni çok eğlendiriyor. Muzik ile ilgilenen bölüm işini bitirmiştir eklenmiştir ne olacak. Öte yandan büyük eksiklikti, hafta sonu ekranda 500 kişi bir birine hunharca vururken fonda son derece sakin bir asansör müziği çalmaktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 beklenen an, açılmadan son bi beta daha yapacaklarmış mail geldi 28 şubatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 maili beklemene gerek yoktu, clientte yazıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bilemiycem :D 1 saat oynadım çıktım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Betaya gireyim dedim key aktif oldu clientıda indirdim ama Error 103 alıyor bağlanırken, loginde Beta aktif değil yazıyor Beta bittimi? Bittiyse bana niye 23 GB beta indirtiyorsun arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gelen maili okuma zahmetine girdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Success! Thank you for your purchase of The Elder Scrolls® Online, your code is being redeemed. Okuyuver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu son beta release sürümünü içerir herhalde. benim merak ettiğim beta clientını update edip girebilecek miyim, yoksa sıfırdan mı çekeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 En son cikan 3 gb patch le beraber final RC ye gecti sanirim adamlar. Bir kez daha indirtmezler diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Yok abi patchler gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 en azından son bir beta yapmayacaksa son patch i niye indirttiğini sorasım gelmişti ki closed beta acc larını hatırladım. büyük ihtimalle gold copy çoktan hazırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 var bi beta daha clientte yazıyor ayrıca clienti silmeyin beta olacak die twit attılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar