Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bu da patlayacak ama bunu da oynayacak iste bizle Hayat bole bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 her oyun, oyunu biraktigimizda patlamistir birakan icin, oynanmadan oyunmu patlar abi ya. boyle acaip bir cikarim yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 E ne oldu oyun betadakiler desin bi hele. Patlayacak mı patlamayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bir gün patlayacak ama release olmadan patlamayacağını garanti ediyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 konuyu başka bir yöne çekelim. RvRvR'yi gözlemlediğim kadarıyla en az oyuncu Aldmeri Dominion tarafında. Seçilen ırklar pek sarmadı insanları galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ben en son baktığımda üç factionun da popülasyon barı kilitliydi. release olduğunda en az 20-25 tane farklı campaign olacağı için bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. betada sadece 2 tane campaign açıktı, ona rağmen neredeyse 24 saat dolu idi ve girmekte zorlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 O güzelim Woodlfleri görüp de acmayanin aklı yoktur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 son dönemde Norn'ların popülerliğinin yanına Dark Elf'leri de koyunca oyuncuların nereye kayacağı belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 fin kankam var bitane sırf onla akmak için 30€'ya pre-order'ı bastım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 vay helal http://www.elderscrollsturk.com/viki/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Güzel lore yapmış adamlar tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi cok tesekkur ediyorum boyle adamlara. http://www.youtube.com/watch?v=aON1NGyByM0 videonun altinda diger videolara linkler mevcut. evrenin yaratilisindan basladi arkadas. baya baya kasmis.. benim gibi yabancisina ilac. 8-9 video var tarihce yaratilis oyunlar vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 derken sonuna kadar izledim. sonunu getirememis ama gene nefis oldu. keske devam etseydi ama ilgi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oyunda imparator olma ?? http://www.elderscrollsturk.com/elder-scrolls-online-imparatorluk/ kurtadam olma http://www.elderscrollsturk.com/elder-scrolls-online-kurtadamlar/ genel bigliler http://www.elderscrollsturk.com/elder-scrolls-online-bilgi-arsivi/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Çaban takdire şayan Kanuni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 guzel yapmislar valla paylasayim dedim. bi nane bildigim yok hikaye ile ilgili ogreniyorum iste. dalmayalim basi kesik tavuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi güzel bulmussun siteyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bir yerlerden çalıp çırpıp yazı yazıp üstüne yazıyı kopyalanamaz yapan türk mmo siteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 calip cirpma ne abi simdi ? wikisinden turkceye cevirmisler iste. kopyalamaya izin verse daha guzel tabii ona lafim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 işte orjinal içerik hazırlamış gibi copy paste e izin vermemek çalıp çırpma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 KingV said: konuyu başka bir yöne çekelim. RvRvR'yi gözlemlediğim kadarıyla en az oyuncu Aldmeri Dominion tarafında. Seçilen ırklar pek sarmadı insanları galiba. Irk etkisi olduğunu sanmıyorum açıkçası zira ırk bakımından HighElf ve Khajiit en çok tercih edilen ırklardan olacaktır diye tahmin ediyorum ki Aldmeri ırkları bunlar Muhtemelen ben de Highelf açıp Daggerfall veya Ebonheart oynayacağım "arkadaşlara göre" orası ayrı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JC4GVM1kCnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 highelf acip nasil daggerfall oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bu kötü oyunun topiğine post atmayın gündemde gözükmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 faction ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar