Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yapmaBunuYapma.jpeg , ipotek kotu olmus nunu Edit: 2001 den beri bir gunde en fazla post atma rekorumu bugun kirmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben de arabamı satacaktım, iyi oldu uyardığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hadi be glad olmamismi... oyun acik hala ne is. kapayamiyorlar ilgiden :P bu arada rekor denemesi basarisiz olmus sanirim. ayni anda 2.439.712 kisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 imperial racial op olmaz, tes oyuncuları bilir şunu zaten heh. breton'un op racial bile nerflenmiş mmo diye. Mina said: GW2 'de Red Guard olarak oynadık, Sacrx'i daha fazla bünye kaldırmadı:) Red Guard GW2 ben de sacrx'i düşünüyordum dün eso'da pvp yaparken ne oldu red guard diye. :) gw2'den sonra başka bir oyuna geçtiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sacrx nedir sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mina said: GW2 'de Red Guard olarak oynadık, Sacrx'i daha fazla bünye kaldırmadı:) Red Guard GW2 Bunu izleyince ne kadar iyi ne kadar güzel bir guildmasterım olduğunun farkına vardım. Bu nedir ya? Çekilecek çile değil girip tsye bu herifin anırmalarını dinleyeceğime direkt oyuna uninstall ederim daha iyi. Katlanılır mı buna ya. Adil Mert Korkusuz'umun nördleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 GokTuRK said: SenariouS said: of oyun bildigin kotuymus ya... neyse artik yeni mmo umutlari baska bahara. Benim bi gw2 accountim vardi onu indirem bari senarious harbi ya bak ben indirdim dün oynuyorum gel de yardım et kasalım ya. o kadar forumda GW2 konusuna yazıyorum cevap veren yok. Hocam bu forumda aktif Gw2 oynayan kişi sayısı çok az. Oyunla ilgili yardım almak istiyorsan, birşeyler öğrenmek istiyorsan gir kendi forumu var. Ordan sor istediğin soruyu. http://www.guildwars2tr.com/forum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Qyzen Fess sesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 tmm 1 2 sayfa bende güzelce tartıştım ama bi müşteriye gittim geldim, 13 sayfa tartışmışsınız ne işsiz güçsüz adamlarsınız, hayatta okumam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 gerek varmi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kufurlu kisaltmalari sikayet ettim ama bi sey olmadi :( iki gundur takipcisiyim. olm nasil garbage oldu ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 JestersTear said: Mina said: GW2 'de Red Guard olarak oynadık, Sacrx'i daha fazla bünye kaldırmadı:) Red Guard GW2 Bunu izleyince ne kadar iyi ne kadar güzel bir guildmasterım olduğunun farkına vardım. Bu nedir ya? Çekilecek çile değil girip tsye bu herifin anırmalarını dinleyeceğime direkt oyuna uninstall ederim daha iyi. Katlanılır mı buna ya. Adil Mert Korkusuz'umun nördleri adam çok iyi olunca böyle sürekli sövmesi rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 çok iyi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sonuç ne kanuni ce siprişi veren bizler kerzo nun yanında sığ yeto adamlarmıymışız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bi fikrim yok abi. yetemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Benim yolumu kestiler tek yakalayınca, alamadım yetodaşlarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hehe ben buraya pvp videolarını koyunca, bir çok insanın içini bir hüzün kaplayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 koy koy suyundan da koy ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 şu hypeları gördükten sonra kararımı verdim. satın alacağım anasını satayım. hemide imperial edition alacağım. benim gibi imperial playerları bulup guild kurucam. adı da çulsuzlar giremez olacak :P wildstar çıksın onu da satın alacağım. para var huzur var. bu ne yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hangi hypelari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ters hype.. reklamin iyisi kotusu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bıngıl yine haypladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 beta hala acik ne is degisiklik mi var nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: kufurlu kisaltmalari sikayet ettim ama bi sey olmadi :( iki gundur takipcisiyim. olm nasil garbage oldu ortam. romslayer said: bu basligi garbage da gorucez gibi geliyor der ve kacarim. fena sisirildi ya swtor gibi patlamasinda hype a yazik yani size uzulurum firma zaten kazanicagini retaili satarak kazanicak zaten subs olmadan. Demisim "07 Feb 2014, 15:22" sayfa 20 de beta henuz baslamamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: sacrx nedir sam ? red guard'ın gm'i, warhammer'da onun yönettiği raid'lerde 30 kişiyle 300 kişi dövüyorduk. :) JestersTear said: Bunu izleyince ne kadar iyi ne kadar güzel bir guildmasterım olduğunun farkına vardım. Bu nedir ya? Çekilecek çile değil girip tsye bu herifin anırmalarını dinleyeceğime direkt oyuna uninstall ederim daha iyi. Katlanılır mı buna ya. Adil Mert Korkusuz'umun nördleri ahah benim de öyle guild vardı kibar gm'li, paso dayak yiyorduk. bu sacrx'in red guard'a katılınca paso dayak atar olduk. kibarlıkla olmuyor, gunnery sgt hartman olmak lazım. http://media.tumblr.com/fcc99ec6d1d0de513fbb92a3011cf950/tumblr_inline_muwqiwG4Xq1qahrnk.jpg şöyle oynayacakları adam gibi bir oyun çıksa gene katılırım red guard'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar