Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

oyunu kritize etmek, yapımcıyı eleştirmek, oyunu almama konusunda insanları uyarmak/bilgilendirmek =/= alan insanları aşağılamak.

insanlar oyun kritize ediliyor diye savunmaya geçiyor. ürün üzerinden konuşuyoruz. ürün dışına çıkıp olayı şahsi hakarete getiren varsa şikayet edin direkt. hak ediyorlar çünkü.

ayrıca AoC yaptı len eso'da yapsın argümanı yanlış. "o da yaptı ama" - "bu daha kötüydü" diye savunma olmaz. adamların yaptığı yanlışsa yanlıştır. bunu savunmayın.

imperialda mountta CE satmak için marketing tool olarak kullanılan şeyler. satın alıyorsanız bile bunu savunmayın.

eğer yanlış olduğunu içten içe bildiğiniz halde sırf satın aldım diye savunuyorsanız bu gerçekten üzücü bir şey.

bingildak said:

bu mmo türünün adı : "IP ismine bakıp satın alan bir sürü enayi var, neden bunları sömürmeyelim"

ÖLDÖR SÖKRÖL ÖNLÖNYN

hiçbir şey bilmiyorum ama satın alayım.

== hakaret. Ben okurken sinirlendim, genelleme yaptığın için. Bütün bunlar bu postu attığın için oldu. O kadar çok kötüleme yapınca tabi nereye ne yazıldığının bilinmemesi doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

romslayer said:

en icten yorum marksman'den geldi. saka bir yana katiliyorum, boyle urunleri piyasa surdukleri icin batsinlar, ama batmiyorlar oyun sektoru daha kotu bir yone gidiyor.

Abi destekleyin işte The Repopulation, Star Citizens, Elite: Dangerous gibi oyunları. Yani denize bir yıldız da siz atın. Belki biri yaşar.

Gerçi Star Citizens için pek iyi şeyler hissetmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet edebilirsin onu.

herhangi birinin şahsına yazılmış bir şey değil, eğer ucu sana değdiyse kusura bakma.

benim gözümde IP adına bakıp ürün satın alan enayidir.

mmorpg piyasasının geldiği yeri bu insanlara borçlu olduğumuza inanıyorum. eğer sen bu genel düşüncenin sana ucundan dokunduğu için şahsına hakaret olduğunu düşünüyorsan, !'e aban direkt.

biri sandbox ile ilgili genel bir fikir belirtebilir ve ucu bana dokunabilir fakat bunu gidip kişisel bir hakaret veya aşağılama olarak almam. o kişinin fikridir der geçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben gercekten sunu anlamiyorum cikip bu oyunu basin falan disinda ne biliyim iste unlu skyrim youtuberlara, modderlara ne biliyim top tier GW2-WoW guildlerine falan gostermiyorlar mi haci oyun yaptik olmus mu diye?

Yani gercekten okuyorum-izliyorum oyunu, ki kotuleyen degil öven vidleri de izliyorum. Da arkadas olmamis be oyun, bir test edin allah icin koskoca Zenimax in bir tane Quality adami yok mu bu ne lan diyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

bazı şeylerin farkına varıldığında çok geç oluyor bir de projenin boyutu çok büyük olunca büyük resmin ortaya çıkması zaman alabiliyor, çıktığı zaman dönüş olmayan bir nokta olabiliyor diye düşünüyorum şahsen.

yaptıkları bazı şeyleri de gayet bunun farkındalığında yaptıklarını düşünüyorum. 25% indirimler, CE içeriği, open beta olmaması gibi.

ürüne güvenleri olsaydı production process böyle olmazdı. nerede ürünün tanıtımı, nerede footage'lar, nerede dev bloglar?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye Cumhuriyeti mensupları şöyle şöyledir nasıl bir genelleme ise ve bunun ucu ben istesem de istemesem de bana dokunuyorsa, bu oyun enayi söğüşleme oyunudur alanlar da hödölerdir demek ben bu mantıkla almamış olsam da bana dokunur elbette. Ünleme bassam nolcak Allasen. Sen bu forumdan diyelim ki banlandın bu forum daha iyi bir forum olmaz. Sen o attitude'u değiştirirsen daha iyi olur. O post olmasa ve sonra özür dilerim diyip tekrar aynı şeyi yaptığın post olmasa sıkıntı yok bana göre. Diğer tartıştığımız her şey forumun gereği.
Sosyal ağlarda paylaş

Community'i dinlemeyecekleri kadar super goruyorlar kendilerini genelde. En temel problem bu. Dinlediklerinde ise genelde is isten gecmis oluyor.

Dinleme sebepleri ise ay/yil sonu satis rakamlarinda sictiklarini gormeleri oluyor. Kibir fena birsey. Oyunun kalitesi malesef 2ci planda.

Tahminen %90 buyuk firmalarin sorunu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun şuradan kaynaklanıyor:

bana göre o cümle gayet basit bir durum değerlendirmesi. bunu herşey için söylerim. eğer bir kişi ürünü araştırmadan sırf adı için alıyorsa* benim gözümde enayidir. bunun ucu ayakkabı alana da batabilir, mouse alana da batabilir. genel itibariyle kişiye yönelik bir hakaret değildir.

ucu bir noktada bana batsa kişisel seviyeye indirgeyip gocunmam şahsen.

eğer sen gerçekten bunu hakaret olarak kabul ettiysen, özür dilerim. amaç ürünü ve genel olarak şuursuz kullanıcıyı kritize etmekti.
Sosyal ağlarda paylaş

geldim neler olmusssss..

okumadim ama olsun heyecan iyi..

beyler bayanlar, surada cogumuz oyunun iyi olmadigini biliyor zaten. bir suru sorunu oldugunuda biliyor hatta ben almama ragmen 5-6 verdim oyuna, hatta private serverinde ekimde oynamistim dedigim sey neden yapmislar ki bu oyunu oldu. burayada yazdim hatta. o zaman kotu dedim private serverde ne anladin diye kizdiydiniz :D

neden aldiniz derseniz, ben sahsen kotu bir restorantda arkadaslarimla topluca yemege gidiyorum gibi dusunuyorum.

tek basima olsaydim almazdim bu oyunu veya grubum almasaydi.

bu oyun patlarmi evet patlayabilir, f2p olurmu olabilir, b2p olurmu oda mumkun.

ama bunlarin mumkun olusu bizim bu oyunu alip oynamamizi degistirmiyor. alacaz oyniycaz yeri gelir eglencez yeri gelicek lan sicayim nerdesin olm buglandim diycez uninstall edicez onumuzdeki maclara bakacagiz.

evi ipotek edip aliyorum tabii boyle bir riskim var fiyatindan dolayi ona yapacak seyim yok. risk.

ha oyun sektoru vb utopik bakis acilarina sahip degilim o yuzden sig bir oyuncuyum denebilir.

sent from my lobster
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...