Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

oyunu oynamadım, mmo da bir daha çok extera bir durum olmaz ise oynamam ama

adamların hoşuna gitmiş, zevk almışlarsa oyun güzeldir, devamlı atlanan bir husus adı üstünde "oyun" dur bu

nasıl piştinin mekanikleri ile briçi, briçin mekanikleri ile batağı eleştirip, yermiyorsak oyunlarada öyle bakmak lazım,

oyun oynayan kişiler için "iyilik" ve "kötülük" algısı aldığın zevk ve eğlence ile ölçülebilir, gerisi tefaruatır

ve ayrı bir tartışma konusudur
Sosyal ağlarda paylaş

Level 3'e kadar oyun oynayıp beğenmemek moda ki abi. Ben 17. seviye oldum tee bilmem nerden bilmem kim amcanın sorunlarıyla uğraşıyorum hala. Bu bildiğin düz basit quest ha. gw2'nin story line'ından iyi.

Bak şimdi böyle dedim diye pislicekler bana. gw2'yi de 1000 saat oynadım hadi bakalım.

Eso'nun end-game'inin kötü olduğunu kim nasıl bilebiliyor ya? Ben 60 saat olmuş beta açılalı 40 saat oynamışım. Ben bilemiyorum nasıl olacak, sen level 3'ten nasıl anladın?

PvP haritasına girmeden "muhtemelen gw2de harita daha büyüktür ehe" diyor. Bak köy kahvesine bile gittim böyle oturduğu yerden taa köy meydanına laf atanı görmedim.

Dafuw oynadım. Bunun için mi ilk oyun için mi söylenmiş bilmiyorum. En iyi PvP oyunu falan diye. Şimdi bunun içinde o kadar dinamik değişken var ki nerden başlasam yazmaya. Oyunun her hali görülmeyip tek bir yönünden değerlendirildiği, doğru düzgün oynanmadan rahat koltuktan yorumun yazıldığı o kadar belli ki(ilk oyun içinse disregard edilsin)

Neyse ya. Alana hakaret etmeyin abi. Oyunu çarmaha gerin isterseniz. Biz güzel bulduk oynayacaz. "Yok yok bak bu senin için kötü ben senin iyiliğin için sana böyle diyorum" mantığı batsın gitsin artık. Sıkılana kadar oynayacam end-game'i görecem bana hitap etmezse edindiğim hazla yetinip bırakıcam. Bu kadar.

Ne güzel derinden derinden okuyordum forumu ne diye cevap hakkı doğacak şeyler söylüyorsun.

Pf neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi nasıl ya? Geberdim oynamaktan salak gibi başka class açamadım. Bende mi sıkıntı?

Sorcerer ile cayır cayır akıyor benim combatım? Yahu yere göğe sığdırılamayan gw2'nin zor denilen CoE dungeonını yemek yerken yapıyordum en son, oynayan bilir orayı. E bunda level bile alamazsın öyle? Hayır bir class'ı tam yaptılar diğer hepsini yarım mı bıraktılar anlamadım ya.

Tek moba ayrı, 2 tanesine ayrı 3 tanesine ayrı taktik yaptım kendimce. Zorlanınca skill değiştirmem falan gerekiyor. Bazı questlerde beyin yapmam gerekti. E bunları level 3'te anlayamazsın tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

CrescentEU said:

Level 3'e kadar oyun oynayıp beğenmemek moda ki abi. Ben 17. seviye oldum tee bilmem nerden bilmem kim amcanın sorunlarıyla uğraşıyorum hala. Bu bildiğin düz basit quest ha. gw2'nin story line'ından iyi.

temel sistemleri değerlendirmek için 20 saat oynamaya gerek yok.

Bak şimdi böyle dedim diye pislicekler bana. gw2'yi de 1000 saat oynadım hadi bakalım.

değerlendirmek için 1000 saate gerek yok. oyunun potansiyel deneyimine ulaşması 100 saat almamalı.

Eso'nun end-game'inin kötü olduğunu kim nasıl bilebiliyor ya? Ben 60 saat olmuş beta açılalı 40 saat oynamışım. Ben bilemiyorum nasıl olacak, sen level 3'ten nasıl anladın?

kimse end-game iyi yada kötü demedi. kötü sinyaller veriyor sistemlerin inşasından dolayı dendi. kimse end-game oynamadığı için kimse endgame şöyle yada böyle demedi.

PvP haritasına girmeden "muhtemelen gw2de harita daha büyüktür ehe" diyor. Bak köy kahvesine bile gittim böyle oturduğu yerden taa köy meydanına laf atanı görmedim.

rakamlarla gel - eso ile ilgili bilgi bulma konusunda şans diliyorum.

Dafuw oynadım. Bunun için mi ilk oyun için mi söylenmiş bilmiyorum. En iyi PvP oyunu falan diye. Şimdi bunun içinde o kadar dinamik değişken var ki nerden başlasam yazmaya. Oyunun her hali görülmeyip tek bir yönünden değerlendirildiği, doğru düzgün oynanmadan rahat koltuktan yorumun yazıldığı o kadar belli ki(ilk oyun içinse disregard edilsin)

pvp deneyimi, holding için söylendi. rahat koltuktan yazacam tabii neden rahatsız olayım oyun oynarken. df'u aylarca oynadım. eso'yu değerlendirmek için o kadar oynamama gerek yok çünkü kombatı zaten kötü. zamanla değişecek bir şey değil.

Neyse ya. Alana hakaret etmeyin abi. Oyunu çarmaha gerin isterseniz. Biz güzel bulduk oynayacaz. "Yok yok bak bu senin için kötü ben senin iyiliğin için sana böyle diyorum" mantığı batsın gitsin artık. Sıkılana kadar oynayacam end-game'i görecem bana hitap etmezse edindiğim hazla yetinip bırakıcam. Bu kadar.

hakaretten ziyade alay etmek gibi diyelim. kimsenin şahsına hareket edilmedi diye düşünüyorum. edende ciddi değildir, samimiyete sığınarak söylemiştir. zihniyetten bahsediliyor genel olarak oyunun desteklenmesinden vs.

Ne güzel derinden derinden okuyordum forumu ne diye cevap hakkı doğacak şeyler söylüyorsun.

Pf neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

CrescentEU said:

Abi nasıl ya? Geberdim oynamaktan salak gibi başka class açamadım. Bende mi sıkıntı?

Sorcerer ile cayır cayır akıyor benim combatım? Yahu yere göğe sığdırılamayan gw2'nin zor denilen CoE dungeonını yemek yerken yapıyordum en son, oynayan bilir orayı. E bunda level bile alamazsın öyle? Hayır bir class'ı tam yaptılar diğer hepsini yarım mı bıraktılar anlamadım ya.

Tek moba ayrı, 2 tanesine ayrı 3 tanesine ayrı taktik yaptım kendimce. Zorlanınca skill değiştirmem falan gerekiyor. Bazı questlerde beyin yapmam gerekti. E bunları level 3'te anlayamazsın tabi.

level 8ken level 8 mobu da aynı skillerle level 14 mobu da aynı skillerle kestim. çok sıkıcıydı gayet.
skiller korkunç, ne ne kadar damage veriyor belli değil. tam konsol oyunu seviyesinde istatistikler. neyin taktiğini combosunu yaptın merak ettim gerçekten.
combat zorladıysa motorun gerizekalılığından kaynaklı. konsolcular da oynayabilsin diye salak bir soft targeting var oyunda. önünde mob varsa az sağa sola dönüp arkasındaki moba skill atamıyorsun olduğun yerden vs vs anlattık yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hakaretten ziyade alay etmek gibi diyelim. kimsenin şahsına hareket edilmedi diye düşünüyorum. edende ciddi değildir, samimiyete sığınarak söylemiştir. zihniyetten bahsediliyor genel olarak oyunun desteklenmesinden vs.

Şunu yazmak normal mi? Ne biliyorsun sen başkasının niyetini? Niyet okuyucu musun sen? Adam kalkıp "oyunu alanlar kerzodur" diyor, o hakarete girmiyor, yada şakadır deniyor. Biri kalkıp "Adamın egosu beyninden büyük" yazında "ovvvvvv hakaret etti" diyor.

Lahana turşusuyla perhiz olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

CrescentEU said:

temel sistemleri değerlendirmek için 20 saat oynamaya gerek yok.

E sen temelli oyunu bokluyorsun ama? Questler birbirinin aynısı kordidorlarda da dedin? E sen oynamadın ki? 2-3 seviye oynadın content yok yaah dedin gittin. Sen hangi oyunda 3. seviyede aldın o hissiyatı sen de onu söyle? Bi oyun bu kadar az oynanıp üzerine bu kadar çok review yapılabilir mi ya? Bak parasını verip alanlara enayi demene gelemiyorum daha.

değerlendirmek için 1000 saate gerek yok. oyunun potansiyel deneyimine ulaşması 100 saat almamalı.
Örnek verdim ben oynamadan konuşuyor diyecekler diye. Basın açıklamasında tek cümleyi kesip koymak olmuş.

kimse end-game iyi yada kötü demedi. kötü sinyaller veriyor sistemlerin inşasından dolayı dendi. kimse end-game oynamadığı için kimse endgame şöyle yada böyle demedi.

End-game'de kötü süprizler bekliyor seni dedin birine? E madem desene hiç bir fikrim yok o konuda diye?

rakamlarla gel - eso ile ilgili bilgi bulma konusunda şans diliyorum.

E yani sen de gelemiyorsun rakamlarla, ben oyunu oynadım abi biri bir şey yazsada iki yorum üst üste kötülemiş olmasam diye takılmadım pc başında, bir ara istatistiksel konuşuruz. Sana verdiğim gameplay saatleri yeterli olmalı. 1000 saat gw2 oynadım bunun 700+ WvW. Eb+copyx3(1 tanesi) toplamından daha büyük harita bu kesin.

pvp deneyimi, holding için söylendi. rahat koltuktan yazacam tabii neden rahatsız olayım oyun oynarken. df'u aylarca oynadım. eso'yu değerlendirmek için o kadar oynamama gerek yok çünkü kombatı zaten kötü. zamanla değişecek bir şey değil.
Bunu df için söylediysen fikrim yok demiştim, yok dafuw için söylediysen ayrıca yine anlatırım sana neden haksız olduğunu.

Ne diyeyim. Bence sen de çok enayisin abi böyle hayatında hiç bir şeyden zevk almıyorsun, bir şeylerden zevk alan adamlardan da haz etmiyorsun onlar da senin gibi olsun istiyorsun. Şimdi sen samimiyete dayanarak birine yazıyorsun ama o bana dokunuyor. Ben de bu telden cevap verince çok saçma olmuyor mu? Oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

E sen temelli oyunu bokluyorsun ama?

"temel" i bokluyorsun daha doğru olmuş. temeli kötüyse zaten genel deneyimi kötü oluyor benim için. bir mmorpg'nin kombatı kötüyse questleri ne kadar iyi olursa olsun benim için bir değeri yok. orada yazdım "eğer önceliğiniz lore ve questler ise, kombat sizin için önemli değilse beğenirsiniz" diye.

End-game'de kötü süprizler bekliyor seni dedin birine? E madem desene hiç bir fikrim yok o konuda diye?

fikrimin olduğu noktayı yazdım, o noktadan çıkarım yaptım. "muhtemelen" diye de ekledim başına. filtrelemek bu kadar zor olmasa gerek. başına muhtemelen yazılmış bir şey kesinlik ifadesi taşımaz.

Rakamlarla ilgili...

rakamlar açıklandığı zaman bakarız. overall wvwvw map'inin daha büyük olduğunu düşünüyorum. en son haliyle.

PvP konusunda

DF'nin geneli için söyledim. hem ilk oyunu hemde ikinciyi dahil edebilirsin. hatalı olduğum noktayı belirt lütfen bende öğreneyim. hatayı belirtirken, şu oyun var - onun pvp ve holding deneyimi daha iyi diye belirtmeyi lütfen unutma. bende öğreneyim o oyunu, onu oynarım belki. EVE deme yalnız, EVE excel spreadsheet seviyesinde bir kombata sahip oyun.

Bence sen de çok enayisin abi böyle hayatında hiç bir şeyden zevk almıyorsun

hayatta hiçbir şeyden zevk alamıyor olsama dediğin doğru olabilirdi. oyunu beğenmedim diye hiçbir şeyden zevk alamıyor diye bir şey yok. kötü oyunla yetinmiyorum diye hiçbir şeyden zevk almıyor olmuyorum. enayi kullanımı neredeydi hatırlamıyorum ama kişiye yönelik olduğunu zannetmiyorum. genel itibariyle "şöyle şöyle yaparak böyle böyle yapan kişi benim gözümde şöyledir" tarzı bir şey yazmışımdır büyük ihtimal. dediğim gibi hatırlamıyorum, kişiye direkt olarak enayisin falan dediysem hata etmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

level 8ken level 8 mobu da aynı skillerle level 14 mobu da aynı skillerle kestim. çok sıkıcıydı gayet.

E abi adam gw2'yi savunuyor takip edersen. Onun diyo combatı diyo daha iyi kombat diyo. Şimdi benim seninle ayrı bir muhabbete girmem lazım onunla ayrı bu konuda

skiller korkunç, ne ne kadar damage veriyor belli değil. tam konsol oyunu seviyesinde istatistikler.
E abi bu bana da battı. Ben de sevmedim bunu. Ama damage overlay kombat kötü demek için hele oyun kötü demek için dandik bir tutma noktası. Yapılmayacak şey mi? Beta oynadın sen öyle baksana olaya.

neyin taktiğini combosunu yaptın merak ettim gerçekten.
Crystal Fragment havada moba giderken, staff auto attack 1sn'den daha kısa charge ediyorsun o da havada giderken instan cast Mage Fury basıyorsun, Mage Fury inerken auto attack missile'ın adama varmış oluyor ve adamı 20% bandına yaklaştırıyor. Bu sebeble mage fury base damage'la 1 vuracakken 20%'deki adama 6 vuruyor tek atıyor. Bak böyle yazınca garip ama oyunda deli gibi akıcı. Sorcerer dediğin cozurtur zaten. Zıpam diye 3 tane büyü yiyor karşıdaki daha nolduğunu anlamadan.

combat zorladıysa motorun gerizekalılığından kaynaklı. konsolcular da oynayabilsin diye salak bir soft targeting var oyunda. önünde mob varsa az sağa sola dönüp arkasındaki moba skill atamıyorsun olduğun yerden vs vs anlattık yani.
Abi 40 saat oynadım diyorum. Sen anlatmasan da ben anladım neyin ne olduğunu. Zorlayan ve beyin yaptıran level 9-10 mage guild quest'i son boss. Oynadıysan anlatayım oynamadıysan ben sana burda ordan takla attım son onda buna bastım desem ne?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

EVE deme yalnız, EVE excel spreadsheet seviyesinde bir kombata sahip oyun.

EVE kadar rakibini bilme akılını okuma map bilme liderlik vasfı taktik bilme, oyun bilgisi ihtiyacı pratik combat tecrübesine sahip olma vasıflarını bir arada bulunduran bir oyun daha yok abi.

Combatın tamamen skille bağlı olduğu bir oyun. Kağıt üstünde iyi olanın kazanmadığı bir oyun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...