FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Hacı abi.Amaç beni anlaman değil. Amaç takıldığım noktalara çare olman. Varsa bir derman söyleyiver.Yoksa aradan çıkıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sabah msi'ın yazdığın modeline bakıyordum bende vatan'dan. Sanırım gidip alacağım hafta sonu... daha iyi bir tavsiye yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Gidip alınca sanırsam fiyat 3,300 tl oluyor. SSD modellerini araştırıyorum, malum 2 yıl boyunca kasayı açamayacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bende 3k civarına oyun laptopu tavsiyesi isteyeceğim ama daha var biraz süre beklemedeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 FesTivaL said: Ayrıca alternatif fikirlere açığım . Yakın zamanda araştıran olmuştur ;) http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2464 al bunu zamanla eline para geçtikçe , ram eklersin, msata girişleri de var. 400 tl kara da geçersin. ilk 2 sene yeter de artar bile. Nvidia 765m den şaşma. Ayrıca özelleştirme seçeneğinden ekleme de yapabilirsin donanım olarak. Msi nın Monster adlı farklı renklisi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bu ürünü de baya bir inceledim. Sırf Linux olduğu için sıcak bakmadım. Linux hakkında hiçbir fikrim yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Windows 8 ekleyince fiyat 100 tl eksik oluyor. MSI ın ekstradan çanta ve mouse hediyesi var. Özelleştir seçeneği çok iyimiş. Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Çanta + Mouse mu ? Yoksa 60gb SSD mi ? bunu ercih etmek kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ehah Ubuntu 12.10 ile geliyormuş, sonuç olarak her zaman Windows 7 - 8 - 8.1 yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gaming laptop satip, ubuntu mu veriyolar? fiyati ucuz gosterip kandirmak icin mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Bende Msi var , Çanta yırtıldı, Mouse orta karar bir şey, yani onlara pek aldanma. Oradan neden windows 8 seçiyorsun ki ? Yok mu sağda, solda, kıyıda köşede bir windows ? sende yoksa , internette var bol bol. Hatta rotweiler denen arkadaşın 2 nci elde konusu var , alıver ondan bir tane resmi olmasını istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 aquila said: gaming laptop satip, ubuntu mu veriyolar? fiyati ucuz gosterip kandirmak icin mi acaba. Msi da aynı şeyi yapiyor maliyet düşsün diye, Freedos diye bildiğn boş Laptop satiyor. Da windows sürücüleri sitesinde var. Bu monster en azından ubuntu yükleyip gönderiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/ge70-notebook-core-i7-240-ghz-16gb-1tb-173-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler Vatan internetten alınca bu fiyata Window8 ile yolluyor. Laptoptan sıkıntın oldu mu ? Isı,fan ses vs.. ? Linux ile piyasadaki her oyun oynanabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Linuxu ne yapacaksın ki ? Yok mu dopingli windows ? Neyse sen cihazı al İlla keyim olsun diyorsan, şu arkadaşla (Rotweiler) bir konuş http://forum.paticik.com/read.php?27,6004544,page=27 sana buluversin bir windows, ben windows 7 tavsiye ederim. windows 8'e ısınamadım bir türlü. Yükle windowsunu bak keyfine. Üstte kalan para ile de git, kendine bir 120 gb msata ssd al. 60 gb alma, yetmiyor, sadece windows 30 gb civarı yer kaplar. Ben 2 adet mSata 120 gb Kingston aldım, raid 0 yaptım. Daha sonra yanına birde 8 gb ram daha taktım, gayet güzel oldu. Bu malzemeleri yurtdışından getirtiğim için bana ucuza geldi. sen 60 gb 2 adet mSata ekleyebilirsin, sana kalmış. Veya sahibinden com da bakabilirsin, geçen çok uygun fiyata 120 Gb mSata satan vardı.Ram de çok uygun fiyatlara bulunuyor. Alette ne ısınma ne fan sesi alet gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Hmmm aslında olabilir. MSI dan madem memnunsun , neden Monster tavsiye ediyorsun :D MSI'da da 2tane SSD takabiliyorsun. Slot mevcut.Monster almadığına pişman gibisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ehah şu an en uygun fiyata Monster satiyor da ondan :) Rebrand olarak bildiğin Msi bu da. Ayrıca adamların teknik servis baya iyimiş. Alternativ dedin, bende soyledim. Yoksa monsterle hiç bir alakam yok. :) Msi da 2 adet mSata , bir adet Normal HDD - SSD slot var , ikinci SSD yi ancak dvd yi çıkarıp adaptorle takıyorsun. Her ikiside aynı. Msi aldığım pişman değilim, onu nerden çıkardın ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bunu aldım... hadi bakalım hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Oo hayırlı olsun. Güzel alet.İyi günlerde kullan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 15-21 Nisan gibi MONSTER® ABRA A7 V1.1 laptopları geliyormuş. Kullanılan ekran kartı GTX860M .. Şu iki görüntüden GTX765M ekran kartından daha iyi diyebilir miyiz? GTX765M 3dmark 16700 bandında GTX860M 3dmaark 20000 bandında Yanlızca enteresan olarak 860M' yi 760M ile karşılaştırması garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Dün sipariş verdiğim laptop bugün geldi... teşekkürler hizlial.com :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Şu ikisi arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle işlemci Monster işlemci i7 ekran kartı GTX860 MSI işlemci AMD A10serisi 5750M ekran kartı HD8970 Benim gözlemlediğim MSI 'ın ; 8gb fazla ram +win8+ 128gb ssd ve YANILMIYORSAM ekran kartı daha iyi . fiyatı 2,900 Monster Win8 ile 3bin. Hangisini tercih etsem , çok kararsız kaldım.. Yardımlarınız için teşekkürller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Biraz araştırdım Monster daha iyi gibi. Fikirlerinizi bekliyorum. MSI ın işlemcisi beni düşündürüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 selam patidaşlarım. benim laptop kullanım ömrünü tamamladı. yeni bir laptop bakıyorum. Bütçe - 3k ya kadar beklentilerim - oyun oynayacağım. son nesil oyunları kasmadan çalıştırsın. özellikle total war serileri, bf, cod vs vs gibi - arada patiye girerim, youtube falan, skype vs. bunların dışında pek bi beklentim yok. önerilere açığım. tişkürler şu nası abi http://www.teknosa.com/urunler/125032682/toshiba-satellite-m50-a-11j-notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 [b]Bu daha iyi[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar