gellidus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Oyuna başlarken sizlerden gec baslamam soz konusu hatta sizden bi 1 ay geç baslama durumum olucak umarım cok fazla fark olmaz :::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ne önemi var ya, herkes aynı anda başlayacak diye bir şey mi var, hem rahat edersin yardımcı olarak bir sürü kişi olur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 öss den sonra oynayacaklar ne yapsın =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bu arada benim fikrim belki biraz sacma bulabilirsiniz ama class ları önceden ayarlasak ii olur. Mesela cok fazla mage yada melee olmasın yani dengeli olsun 3 priest olup 25 tane başka class olursa biraz zor olur party lerde bu durumu önceden konuşmamız düşüncesi içindeyim. Mesela ben priest dışında her class ta oynarım sizden bir talep gelirse bundan önce butun oyunlarda priest oynadım baydım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ben kimse seçmez diye hunter seçdim maşallah herkes hunter olmuş[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bir tutam priest, bir çorba kaşığı da druid lazım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 paladin 1-2 tane daha olursa simdilik yeter sanırım. druid ve priest dusunurse yeni katılacak arkadaslar, daha dengeli olur[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yalnız priest veya druid olan herkes illeyi holy olup herkesi healleyecek diye bişey yok başka yeteneklerede ağırlık verilebilir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 DEdiğim gibi Ne Rogue yaninda priest açcam holy olcam hemde:P PvP de gözüm yoko charla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hehehe sizin .com domain iniz yok ki bizim var. buyrun horde a dönün ark.lar sonra hordish manner bizi kesiyo oynayamıyoruz die blizz a mail atmayın lütfen www.hordishmanner.com/forum zuhuhoha içten yıkıcam sizi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: 1111, 03 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki: hehehe sizin .com domain iniz yok ki bizim var. buyrun horde a dönün ark.lar sonra hordish manner bizi kesiyo oynayamıyoruz die blizz a mail atmayın lütfen www.hordishmanner.com/forum zuhuhoha içten yıkıcam sizi :) zaten eger bu laflarla hord olacak warsa alın o denekler bizde duracagına sizde dursun ;) hiç degilse dusmanlarımızın kalite ortalaması duser.[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hehe kıskandın dimi .com domianiniz yok die :P[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ya sorma bi kıskandım ki... ozgurlukler guild iyiz biz, isim secimi icin herkesin fikrini alamadık daha. bir isim belirlense domain falan kolay is[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Siz fazla saptırmayın Eno kıskanır sonra kitler falan burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 kilitlenecek, sapmıs birsey yok ki burada. guildden bahsediyoruz... said: Cico, 03 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Siz fazla saptırmayın Eno kıskanır sonra kitler falan burayı [signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bizim .com domain var sizin yok kıskandınmı kıskanmadınmı ? Bumu Eu Alliance Guild ? Neyse karışmıyorum tepinin [Bu mesaj Cico tarafından 03 Aralık 2004 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 zaten karısmak yetkililerin işi gerektigi yerde. gergilik yaratmaya gerek yok, eger bunu uzatırsak adamlara kilitlemek icin sebep sunmus oluruz. ama soruna gelince benim şahsi cewabım: gerektigi zaman eglence de yaparım guild ile ilgili.[signature][hline]I'm blind, not dead ! biliyorum deaf, ama bu o degil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Aaa domainleri yok aaa bunlar bide guild kurmuşlar *dayaktan kaçar*[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 seviye dusmeye basladi gibime geliyor.. kendi domainli guildinizla ilgilenseniz, bu topic de amacina gore ilerlese?[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Daha şimdiden saçma sapan diyaloglar yaratıyorsunuz, oyunda artık ne olur bilemiyorum. Eno, uyarırsan sevinirim arkadaşları.. illa avatarlı birisinin lafı geçerli olacak galiba. :/[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 03 Aralık 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bu arada ben paladin diye düşünüyorum ama oyundaki lag ping durumuna göre değiştirebilirim. Şuanda KO da açı çekmekteyim buna biraz benzerse hemen rogue yada mage e dönerim. Bu arada diğer skilleride verirken guild sayfasında konusarak verirsek herkes blacksmith fln olmasın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: homoid, 03 Aralık 2004 23:49 tarihinde demiş ki: Bu arada ben paladin diye düşünüyorum ama oyundaki lag ping durumuna göre değiştirebilirim. Şuanda KO da açı çekmekteyim buna biraz benzerse hemen rogue yada mage e dönerim. Bu arada diğer skilleride verirken guild sayfasında konusarak verirsek herkes blacksmith fln olmasın yani :) senin yüzünden horde olmak gerekecek şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Benide aliyormusunuz NE priest :D holy hoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 guild'imizin saygıdeğer oyuncuları lütfen sitemize kayıt olup oylamaları yapın ve forumlarda biraz varlık gösterin. 4-5 kişi hariç en ufak yardımda bulunan yok.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Alliance guıldını daha da guclendırmek ıstersenız! Avaturkdekı forumlara bır bakın, orda boyle bır calısmamız var. Eger olursa sızlere katılmaktan onur duyarım. [Bu mesaj KahN tarafından 04 Aralık 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar