Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya da vazgectim.. degistirmiyorum class ve race imi.. aynen devam hehe. belki sonra degistiririm.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oynarsam gnome-mage olcam iyi bir template yapyim ama oyunda gozukcek zaten 60 olursam bide warlock acabilirim daha cok bilgiye ihtiyacim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gnome-mage ol bari de biri benle ayni olsun hehe..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 priest lazım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Party de paladin varsa gerek yok priest e.Hele 2 paladin oldumu hem auralar farkli olucak hemde ikimiz birden heal edicez.Zaten priest seçende shadow priest yapio pvp için.Paladinden fazla bi extrasi olmuyucak.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 guildde 1 paladin ve 1 priest var. ayrıca "absorb" büyüsü iyi işe yarıyor :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 buraya yazmamam gerekli belki ama yine de simdiden soyliyim, priest gerekiyo. paladin'in heal yapmasini beklemeyin bosuna. tek basina priest bile yetmiyo tek bi partiye bazen. cunku heal'lanacak cok kisi var. priest oyunu birakip sadece sizi healliyo bazi noktalarda ki paladinden bunu bekleyemezsiniz, adam healer degil, bariz warrior. kendisini de heallayacak belki bi kisiyi heallar ama bu kadar. size tavsiyem mumkun oldugunca fazla priest almaniz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: -coLdwind-, 29 Kasım 2004 20:40 tarihinde demiş ki: priest lazım. benimde ana karakterim buyuk ihtimalle priest daha sonrada rogue mage warlock hunter paladin ve shaman acıcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet evet priest acıcam.zaten ihtiyac varmıs.bide questleri party halinde yaparsak iyi olur yoksa zorlanıorum tek basıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Beni de alın guilde Elwein Night Elf - Hunter[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 üye olmak için guild portalından acc yaratmak yeterli oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben priest olucam ama holyden çok shadow olucam herkesi çok healleyemeyeceğim yani[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Valla ben ya human paladin yada human mage acicam daha karar veredmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben de NE hunter olucam. ama guilde üye olmaya çalışırken Abyss user name i zaten kullanımda diyor.Alan varmı harbiden user nameimi, yoksa bi aksaklıktan mı böyle yapıyor acaba?[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf ? 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf ? 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Lathander - Nightelf Hunter. 15- Strencher - Human Rogue. 16- Rmeika - Dwarf Warrior. 17- Xaenin - Nightelf Rogue 18- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 19- game947 - Nightelf Rogue. 20- Torbash - Human Paladin. 21- Blinky - Nightelf Hunter. 22- tunca - Nightelf Hunter. 23- Malibu - Nightelf Rogue. 24- Charles - Gnome Mage. 25- UnknownTR - ? ? 26- Earendil - Nightelf Hunter 27- Gliraniel - Human Warrior 28- Lilien - Nightelf Druid 29- xieon - Gnome Mage 30- Pirvan - Human Paladin 31- Smanchi - Nightelf Rouge 32- Elwein - Nightelf Hunter 33- Remus - Human ? 34- Abyss - Nightelf Hunter buna göre; * guildde race olarak 17 nightelf, 7 human, 5 dwarf ve 3 gnome var. * guildde class olarak 9 hunter, 8 rogue, 5 warrior, 5 mage, 2 paladin 1 druid ve 1 priest var. * guildde 4 kişinin class'ı belli değil. * guildde 1 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya kardeşim bende daha dün üye oldum benim adımı niye koymuyosunuz alınmadım mı yoksa?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 2 paladin, 1 druid, 1 priest var ne güzel. herkes ilk yardım öğrenecek demek ki.. :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yaw bende priestim hatta karakterimi kaydettim oraya neden listede ismim yok atıldım mı yoksa?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 telaşlanma engin =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 -coLdwind- lütfen bu topicke bakıp benim yazdıkları mı görünce bu konu hakkında bilgi ver bana[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Guild Portal Sitesi Üye Listesi: 1- Archon - Human Mage. 2- Daggerfall - Nightelf Hunter. 3- Shinzawai - Dwarf Rogue. 4- NetMaster - Nightelf Warrior. 5- Revhas - Human Warrior. 6- Rinen - Nightelf ? 7- Elufulec - Gnome Mage. 8- toprak - Human Mage. 9- Mirage - Nightelf Priest. 10- Gwyneth - Nightelf Rogue. 11- Iluvatar - Dwarf ? 12- Nistesus - Dwarf Rogue. 13- Manatox - Dwarf Hunter. 14- Lathander - Nightelf Hunter. 15- Strencher - Human Rogue. 16- Rmeika - Dwarf Warrior. 17- Xaenin - Nightelf Rogue 18- Elros Feanor - Nightelf Warrior. 19- game947 - Nightelf Rogue. 20- Torbash - Human Paladin. 21- Blinky - Nightelf Hunter. 22- tunca - Nightelf Hunter. 23- Malibu - Nightelf Rogue. 24- Charles - Gnome Mage. 25- UnknownTR - ? ? 26- Earendil - Nightelf Hunter. 27- Gliraniel - Human Warrior. 28- Lilien - Nightelf Druid. 29- xieon - Gnome Mage. 30- Pirvan - Human Paladin. 31- Smanchi - Nightelf Rogue. 32- Elwein - Nightelf Hunter. 33- Remus - Human ? 34- Abyss - Nightelf Hunter. 35- Granis - Human Paladin. 36- Engin2 - Nightelf Priest. buna göre; * guildde race olarak 18 nightelf, 8 human, 5 dwarf ve 3 gnome var. * guildde class olarak 9 hunter, 8 rogue, 5 warrior, 5 mage, 3 paladin, 2 priest ve 1 druid var. * guildde 4 kişinin class'ı belli değil. * guildde 1 kişinin race'i belli değil.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 30 Kasım 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Haydaa...Bende üye oldum benim nick de yok listede...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 granis sen karakter açmamışsın diye gördüm sitede belki o yüzden koymamışlardır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 tamam koydum. özür herkesten. gözümden kaçmış onca mesaj arasında.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Yapmistim çunku uyeligi.Dedim silindimi ne oldu :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar