Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aquila said: oha, yaninda kurekle gez abi. :)
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yekeyeke said: sen kimsin ya, yıkıl şuradan. non-eliteler yazmasın pls.
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sen koş kale al, etrafında gölet olsun, kapıyı da kimseye açma.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Popeye said: said: yok kendisi yüzünden biz türkiyenin en kalabalık online gaming communitysi ile kavgalı olduk, gerekli gereksiz arka çıktık kendisine o da bunları hatırlayacaktır. ahah cidden lan foxx icin magnusla karsi karsiya gelmistik. kediye foxxu banlamasini soylemisti kedide banlamamisti. hayvan herif snnde "magnusun annesi" diye karakter acip yok mu beni .... diye bagiriyordu brit bankta falan. oha idol olucak adammış dflvbmfdlşkmfd
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 BonePART said: ya aynı olaydır şükrü de işte o diyorum ya arnavutluk prensinin öldürülmesi neydi yane ringonun ahrı mıydı bilemiyorum dediğim gibi forum dışı olaylardan bileniyodu bayadır bize emre uo serverı vardı asıl bide şey vardı eahueauha karıları kaçırmıştuık forumdan onada öçok kızmıştı pink gitmişti felan ASHASHFUICAKCAS PINK VARDI LAN SEN AZARLAYIP DURUYODUN
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Black_Hand said: http://www.webtesin.com/wp-content/uploads/2010/11/recep-tayyip-erdogan.jpg [b]12 SENE BOYUNCA VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.[/b] diyip gitmedi ya lan... +1
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Cons said: BonePART said: ya aynı olaydır şükrü de işte o diyorum ya arnavutluk prensinin öldürülmesi neydi yane ringonun ahrı mıydı bilemiyorum dediğim gibi forum dışı olaylardan bileniyodu bayadır bize emre uo serverı vardı asıl bide şey vardı eahueauha karıları kaçırmıştuık forumdan onada öçok kızmıştı pink gitmişti felan ASHASHFUICAKCAS PINK VARDI LAN SEN AZARLAYIP DURUYODUN olm pinkciler diablesseciler diye bölünmüştük troll için hatun cidden onnar için kavga ediyoruz diyegaze gelmişti zaten ipler hatunun homoseksüel forumunu raidleyince kopmuştu zikircek.com muydu öle bişiydi herkesin birbirine ismiyle hitap ettiği yada canım tatlım bebeğim dediği bi ortamdı
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 of inanılmazdı abi o raid zevzek.com mu öyle bişeydi ahyahhahah
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi nickler iyiydi mercedes clk 200 diye nick almıstı özgün bende ford_eskort_95_model_ama_40000_kmde diye almıstım eauheuauheauha en cool dralnu idi ama bogazilcili_85 herif bildiğin ortama uymustu eauheauheauha gidip orda takılanlar olmustu lan abi forumda hatun var iş çıkar diye huaehueahuhuea
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 BonePART said: asıl dönek kel dynadır ircde kanalı kurdu biz banlanınca gitti emreye yancı olup admin oldu Adam resmen master plan kurmuş, paralel pati.
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 napıyonuz olm siz burda, adamın veda konusunda foxx filan denmiş, dağılın
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Soimyr said: Kaede said: axedice said: Yalnız burada yanlış anlaşılan bi nokta var. Mesela kankutlardan olmak değil, angutlardan olmamak. gelişine http://i.imgur.com/ga58z7X.gif hangi anime bu izleyesim geldi http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8138
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahah horace da o foruma gitmisti galiba. hatta kadin varmis dediler geldim diye mesajla mi ne giris yapmisti gulen fotosunu koyarak ahah tip superdi yalniz.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu arada açık soliyim horace su forumun en buyuk 3 kaybından biridir birebir tanımadan yorum yapılmayacak bi adam inanılmaz elenceli ve becerikli felan politika dısında her bi sey konusulcak muhabbet edilcek adam ben herşfle frp oynadım ben magic horace 2 oyucu daha dm oyun sounda bi dahaki oyuna ucunuzden 2 si gelmesin dediş eaqhueauhea
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Horace 10 numara adam ya, kızıp gitmeyeydi iyiydi.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 geçenlerde geldi yazdıydı ya 5 -6 ay önce
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 biz kuranla dalga geçtik diye gittiydi ama :(
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 allahın yobazına da şahane adam denmiş.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Çünkü şahane bi adam. Keşke allahla dalga geçenlerle dalga geçseydi de kızdı gitti işte =/ Bide horace a laf atan adamın jesters olması çok iyi lan ahahahah
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yuh, garbage a gelmiş 40 sayfa olmuş sticky olmuş saşlkdsaşk
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 JestersTear said: allahın yobazına da şahane adam denmiş. sen kimsin ki lan
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi horace kendi mi gitti banlandı mı benim hatırladıgım patladı küfretti tam hatırlamıyom mevzuyuda çok abartı özel bişi olması lazım normalde yoksa espri kaldırır bi adamdı herif 15 dakka karakter tasviri bölümünde 4 karakteri çizmişti masada felan abareyyy diye kalmıştık eauheahu
Öne çıkan mesajlar