Nefr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yapma ama ya, çok güzel anlam yüklenmişti, kalsaydı ya öyle :( edik; smiley çıktı olm, iptal etmemişim. ayıptır, ciddi olmak lazım
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://forum.paticik.com/search.php?20,search=bende,author=ged,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 15 sayfa "bende" yazmış LMAO
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 barbu said: GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol. o zaman bu da bir üstteki mesajı alıntıladığım yer olsun ciddi ciddi aradın mı. Ozaman filtreyi değiştirelim. Son 1 seneden geriye dön. son 1 senedir işler yoğun kafamı paticiğe veremiyorum
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GEd said: barbu said: GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol. o zaman bu da bir üstteki mesajı alıntıladığım yer olsun ciddi ciddi aradın mı. Ozaman filtreyi değiştirelim. Son 1 seneden geriye dön. son 1 senedir işler yoğun kafamı paticiğe veremiyorum zor degil ki. aramaya nickin ve "bende" yazdım. gözlerim kanamadan çıkabildim neyseki.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Black-ice said: tiLi said: baglac olan de den bahsediyoruz dimi yanlis olmasin sen önce soru eki olan mi'yi ayır. dimide sikinti yok ama yazdim bunu. mahkemede gorusecegiz seninle
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 barbu said: GEd said: barbu said: GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol. o zaman bu da bir üstteki mesajı alıntıladığım yer olsun ciddi ciddi aradın mı. Ozaman filtreyi değiştirelim. Son 1 seneden geriye dön. son 1 senedir işler yoğun kafamı paticiğe veremiyorum zor degil ki. aramaya nickin ve "bende" yazdım. gözlerim kanamadan çıkabildim neyseki. kendi nikini yaz bi^^
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Jaegerjaquez said: çorbasını yapcaz birazdan içen mi Ben almiyim abi bana dokunuyo agzimin tadini bozmasin
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o zaman sana suyundan yapalım rıdvan rahat sindirirsin
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 GEd said: barbu said: GEd said: barbu said: GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol. o zaman bu da bir üstteki mesajı alıntıladığım yer olsun ciddi ciddi aradın mı. Ozaman filtreyi değiştirelim. Son 1 seneden geriye dön. son 1 senedir işler yoğun kafamı paticiğe veremiyorum zor degil ki. aramaya nickin ve "bende" yazdım. gözlerim kanamadan çıkabildim neyseki. kendi nikini yaz bi^^ abi doğru benim bendeler. hani bakmadım ama belki 1 tane filan kaçtıysa kalmıştır ya da bilerek yazmışımdır. baktımlarım doğruydu hep. her bende nin ayrı yazıldığını düşünmedin di mi sdfs.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 moriarty said: o zaman sana suyundan yapalım rıdvan rahat sindirirsin Nasibinize ortak olmiyim
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sdasdas barbu said: GEd said: barbu said: GEd said: barbu said: GEd said: şaka lan şaka harbi düşündüm ama ona rağmen birleşik yazmışım, ne kafalardayım artık. Israrla geriye dönük mesajlarıma tarama yapılsın! acı çektim. her "ben de" mesajın birleşik nerdeyse lol. o zaman bu da bir üstteki mesajı alıntıladığım yer olsun ciddi ciddi aradın mı. Ozaman filtreyi değiştirelim. Son 1 seneden geriye dön. son 1 senedir işler yoğun kafamı paticiğe veremiyorum zor degil ki. aramaya nickin ve "bende" yazdım. gözlerim kanamadan çıkabildim neyseki. kendi nikini yaz bi^^ abi doğru benim bendeler. hani bakmadım ama belki 1 tane filan kaçtıysa kalmıştır ya da bilerek yazmışımdır. baktımlarım doğruydu hep. her bende nin ayrı yazıldığını düşünmedin di mi sdfs. iyide bende die arattığında sadece alıntılarda çıkıyor mesela aynı soruyu benım sana sormam lazım tek tek girip oku arattıklarını şimdi çabuk her bende de ayrı olmaz ne gereksiz tartışma lan bu! aDmin aramıza nifak tohumları saldı
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bir kat daha çıksam mı GEd. ban yer miyiz sdfs
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Theridone said: moriarty said: o zaman sana suyundan yapalım rıdvan rahat sindirirsin Nasibinize ortak olmiyim http://www.reactiongifs.com/r/stuff.gif
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 barbu said: bir kat daha çıksam mı GEd. ban yer miyiz sdfs ben sonradan uyandım spoileri bastım geriye dönük burdan devam diye itelicem esas o zaman tam ban nedeni olacak :p
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 konudan saptığınız için garbage'a atıyorum hepsi sizin yüzünüzden
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yandı gülüm post countlar ayıptır bu yaptığınız, sizin yüzünüzden ben de mağdur oldum şimdi
Öne çıkan mesajlar