khazadum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selam, Elimde sosyal.be alan adı var. Daha ne yapacağıma karar veremedim. Güzel bir alan adı olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ne kullanmalıyım? veya gel birlikte bir proje geliştirelim de kullanırız bu alan adını diyen olursa bir özel mesaj kadar uzağınızdayım. Fikirlerinizi bekliyorum. saygılar ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 komunite oluştur, insanlar üye olup birbirlerini/arkadaşlarını eklesinler. resim, fotoğraf, yazı, yorum falan paylaşsınlar. ilerde uygulamalar falan eklenir, oyun moyun da olur. organizasyonlar, etkinlikler, duyurular falan için kullanılır. reklamdan da parayı kırarsın. bi de insanların bilgilerini falan satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 projene danışmanlık istersen bir hesap numarası kadar uzağındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 senko said: projene danışmanlık istersen bir hesap numarası kadar uzağındayım. Teklif vermek bir özel mesaj kadar uzağında senko'cum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 alan adindan proje yapmak fazla zorlama be abi.. ikinci posttada adam gizli troll facebooku tanimlamis sdfsdfsd neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Hipster TLD'lerin peşinde ne yiğitler, ne projeler heba oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 khazadum said: senko said: projene danışmanlık istersen bir hesap numarası kadar uzağındayım. Teklif vermek bir özel mesaj kadar uzağında senko'cum. :D Teklif vereyim tabii de kapsam ne, süreç nerde, kafandaki bütçe ne kadar... az input vermen lazım bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Arazimi ya bu alan adına göre proje mi geliştirilir hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar