Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakal uzatma/yumusatma

AtlaraFisildayan

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

ben bisey surmuyorum, plastik cikiyo sanki yuzumden, bu ara benim de aklimda ayni sey vardi.

aynen abi ya geçenlerde keçi sakal uzatmıştım bir tane kopardım kuzenimin kızına hafifden eline batırdım gitti annesine şikayet etti beni "dayim eyime iyne batiyiyoy" diye eheh
geçenlerde de tanıdık kozmetikçi kızlar iddiya girmişler abi sakalların çok parlak boyatıyomusun kratenle(yada ona benzer bişey ) mi yıkıyon ehi ehi dediler bildiğin incelediler ..
lazer epilasyon şart artık..
Sosyal ağlarda paylaş

şu herifin çok güzel çıkmış misal.

ben uzatınca bıyıkla birleşmiyor birde yanaktan çıkmıyor militancı gibi oluyorum asdgfas

romslayer said:

benim sakal tam hizbullah militani gibi cikiyor, biyikla birlesmiyor alcak geliyorlar ama boyun orman masallah. olasi bir seriat devrimine hazir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
AtlaraFisildayan said:

Her seferinde uzatayim diyorum ama 1cm i gecince hepsi direk dikene donusuyor. Yok mu bunlariciddi ciddi yumusatacak birseyler? Hacilara mi sorsak?

Fistan ve aquila yazmayin lutfen. ya da sacma espirilerle gelmeyin, reca ediyorum.

Kisayken sert ve diken gibi oluyor. O asamayi atlatirsan yumusuyor bi nebze ve batma en aza iniyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...