Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aquila said: ben bisey surmuyorum, plastik cikiyo sanki yuzumden, bu ara benim de aklimda ayni sey vardi. aynen abi ya geçenlerde keçi sakal uzatmıştım bir tane kopardım kuzenimin kızına hafifden eline batırdım gitti annesine şikayet etti beni "dayim eyime iyne batiyiyoy" diye eheh geçenlerde de tanıdık kozmetikçi kızlar iddiya girmişler abi sakalların çok parlak boyatıyomusun kratenle(yada ona benzer bişey ) mi yıkıyon ehi ehi dediler bildiğin incelediler .. lazer epilasyon şart artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 önemli olan boyu degil islevi 1-4 cm diyen de var 12 diyen de. edit: yanlis topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sakal çok evsiz işi değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 AtlaraFisildayan said: https://www.facebook.com/pages/beardsorg/205753786095 uuuh beybii, MANLY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 çözümü var ama söylemem küstüm ohhhşş yumuşacık uzun sakallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benim sakal tam hizbullah militani gibi cikiyor, biyikla birlesmiyor alcak geliyorlar ama boyun orman masallah. olasi bir seriat devrimine hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şu herifin çok güzel çıkmış misal. ben uzatınca bıyıkla birleşmiyor birde yanaktan çıkmıyor militancı gibi oluyorum asdgfas romslayer said: benim sakal tam hizbullah militani gibi cikiyor, biyikla birlesmiyor alcak geliyorlar ama boyun orman masallah. olasi bir seriat devrimine hazir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 vernerleyin yumuşacık olsun vernelleyin mis gibi koksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 OLM BENIM NEDEN SAKALIM CIKMIYO YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sakalı olan birine sürtün çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gel sürtünek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 unide arasina kopya saklayacak kadar uzundu sakalim simdi sade bıyıkla idare ediyorum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://s29.postimg.org/urpkp3q13/hunty.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Şu şekli nasıl yakalayabiliriz acaba. Kaç ayda uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 lan olm sakalımın 1-2 aylık halinin örnek fotosunu koymak için pis sakal yazdım pati'den bone'un fotosu çıkıyor gugıl imagesde sdfkjksl sakal uzatamadan ölecem ben ya. bi 6 ay dayanabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Topiğe sakal nasıl sıkılaşır, tersine çıkan sakal nasıl düzelir gibi engin bilgiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Hep muhtesem yuzyildan bu akimlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 AtlaraFisildayan said: Her seferinde uzatayim diyorum ama 1cm i gecince hepsi direk dikene donusuyor. Yok mu bunlariciddi ciddi yumusatacak birseyler? Hacilara mi sorsak? Fistan ve aquila yazmayin lutfen. ya da sacma espirilerle gelmeyin, reca ediyorum. Kisayken sert ve diken gibi oluyor. O asamayi atlatirsan yumusuyor bi nebze ve batma en aza iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Amazonda sakal serumu/tonigi satiyolar kasintiyi onleyici yumusatici Tabi ki turkiyeye getiremiyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TSCMVLC/ref=pd_aw_sim_121_48?refRID=14Y5CR1362MAGEY269RC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 nope geçmez o kontrole girerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar