karatan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Elimde bir sürü vesikalık foto var ve bunları 8'li gruplar halinde altına açıklama yazarak word dosyasına kaydetmem gerekiyor. Resimleri tek tek ekledikten sonra bir de sayfa içinde düzenlemek işkence. O nedenle kafadan şunları düzenleyecek lite bir program arıyorum var mı kullandığınız bildiğiniz bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 photoshopda action yap sonra seç hepsini baş actiona olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 acdsee nin batch i var güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 maskeli beşler ırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bunu kullanıyorum,baya ufak boyutu,arayüzü falan eski,ama windows 8 x64 de bile sorunsuz çalışıyor: http://download.cnet.com/Fast-Image-Resizer/3000-12511_4-10655681.html Birde bu var.Bunu da kullanmıştım windows 7 de.Resize işlerini sorunsuz hallediyor bu da: http://sourceforge.net/projects/phototoysclone/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bash script ile yapıyorum ben bunu, Powershell ile de bir yolu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 irfanview. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben Pixresizer kullanıyorum öyle toplu işlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mir (multiple image resizer) belki işini görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 irfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 niye irfan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 irfanın algoritma secenekleri ne? bicubic calısıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şu var batch image diyosun ordan halloluyor istediğin kalsöre isediğin boyutta gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aboo millet action script nedir bilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz gerçekten. Yalnız içlerinde en işime yarayanı Fast Image Resizer oldu. Tam aradığım gibi bir şeymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yok yok sen bi google yap ne işe yaradığını göre action scriptin photosopda makro yapıyorsun resmen daha ne olsun en iyi fikir benim fikirim yedirmem asdkljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 irfanview ile yaparsın cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar