sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ekşisözlük'e baktım 3-5 yorum var, genelde güzel ama hem az hem eski yorumlar genelde. çoğu ürünün fiyatı, geri kalan bütün teknoloji marketlerine göre (vatan, mediamarkt, teknosa, hepsiburada vs) baya daha ucuz. nasıl olabiliyor bu? mesela LG G2 düşünüyorum 32 gb, her yerde 1700 lira, adamlarda 1500. veya note3 bakıyorum, her yerde 2100, adamlarda 1880. "LG türkiye garantilidir" ve "Samsung türkiye garantilidir" yazıyor bir de. var mıdır alışveriş eden buradan veya bilen falan? her şeyi geçtim, nasıl böyle ucuz olabiliyor?? http://www.teknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100841 http://www.teknolojix.com/samsung-galaxy-note-3-n9000-siyah-cep-telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Satış elemanları çok amatör. Satış sonrası hizmet felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ben galaxy s3 almıştım ilk çıktığında hiç sorun yaşamadan 2 günde yolladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sönmez holdingin değil mi orası? aman uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aşırı ucuz duruyor lan vardır bi yamuğu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 şikayetvar'a girdim ilk şikayet: Önceki gün itibarı ile LG G2 telefonunu bu siteden sipariş ettim. Sitede bu telefon "Lg Türkiye" garanti kapsamında diyordu ve buna güvenip aldım. Bir gün içinde telefon geldi ki "Brightstar" garantisi var "Lg Türkiye" değil. Lg Türkiye yi aradım, sadece "Başarı" garantisi bizim kapsamimzda diyorlar. Teknolojix.com yetkilileri ya sitede ki "Lg Türkiye" yazısını kaldırsın yada gerçekten Lg Türkiye garantili telefon yollasın, saf yerine koymayın insanı.. oha lan bi de şu var hdasufhuadsh Bir süre önce Teknolojix.com adlı siteden bir mutfak ocağı aldım. Ürün açıklamasında "setüstü ocak" yazıyordu fakat ürün gelince ankastre bir ocak olduğunu gördüm. Mutfağımda bunun montajını yapabileceğim bir ortam olmadığı için firmayla değişim için bağlantı kurdum fakat böyle bir hakkım olmadığını söyleyecek kadar pervasızca davrandıklarını görünce iadeden vazgeçtim. Böyle insanlarla uğraşmaktansa ocağı kullanmam ya da birisine hediye ederim diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 5 tane sapphire r9 280x aldım buradan dual-x hic sıkıntısız geldi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 stokta olmayan ürünü sitede yayınlayan yerlerin anasına avradına küfredesim geliyo. yoksa stokta gösterme orda anasını satayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bombilo said: 5 tane sapphire r9 280x aldım buradan dual-x hic sıkıntısız geldi valla. allah bilir garantileri nerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 pardon ya ben teknobiyotikle karıstırmısım :) burayı kullanmadım hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 siteye baktım bi poh yok pc donanımı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 söznmez holdingten uzak duruuuuuun çok ağlarsınız sonra bursanın en adi iş adamıdır bu demedi demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 eski şirketimde sönmez holding'le çok iş yapıyorduk. toptancı kanal müdürünü ve sahibini falan tanıyorum bursa'da yerleri. valla temiz adamlardır fakat son kullanıcı sitelerini bilemem. ucuz olmaları sahtekar oldukları anlamına gelmiyor, bence bi sorun çıkmaz. bi de bu heriflerin uzmanlık alanı TV'dir. onu da diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar