Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknolojix ??

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ekşisözlük'e baktım 3-5 yorum var, genelde güzel ama hem az hem eski yorumlar genelde.

çoğu ürünün fiyatı, geri kalan bütün teknoloji marketlerine göre (vatan, mediamarkt, teknosa, hepsiburada vs) baya daha ucuz. nasıl olabiliyor bu?

mesela LG G2 düşünüyorum 32 gb, her yerde 1700 lira, adamlarda 1500. veya note3 bakıyorum, her yerde 2100, adamlarda 1880. "LG türkiye garantilidir" ve "Samsung türkiye garantilidir" yazıyor bir de.

var mıdır alışveriş eden buradan veya bilen falan?

her şeyi geçtim, nasıl böyle ucuz olabiliyor??

http://www.teknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100841
http://www.teknolojix.com/samsung-galaxy-note-3-n9000-siyah-cep-telefonu
Sosyal ağlarda paylaş

şikayetvar'a girdim ilk şikayet:

Önceki gün itibarı ile LG G2 telefonunu bu siteden sipariş ettim. Sitede bu telefon "Lg Türkiye" garanti kapsamında diyordu ve buna güvenip aldım. Bir gün içinde telefon geldi ki "Brightstar" garantisi var "Lg Türkiye" değil.
Lg Türkiye yi aradım, sadece "Başarı" garantisi bizim kapsamimzda diyorlar. Teknolojix.com yetkilileri ya sitede ki "Lg Türkiye" yazısını kaldırsın yada gerçekten Lg Türkiye garantili telefon yollasın, saf yerine koymayın insanı..

oha lan bi de şu var hdasufhuadsh

Bir süre önce Teknolojix.com adlı siteden bir mutfak ocağı aldım. Ürün açıklamasında "setüstü ocak" yazıyordu fakat ürün gelince ankastre bir ocak olduğunu gördüm. Mutfağımda bunun montajını yapabileceğim bir ortam olmadığı için firmayla değişim için bağlantı kurdum fakat böyle bir hakkım olmadığını söyleyecek kadar pervasızca davrandıklarını görünce iadeden vazgeçtim.
Böyle insanlarla uğraşmaktansa ocağı kullanmam ya da birisine hediye ederim diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

eski şirketimde sönmez holding'le çok iş yapıyorduk. toptancı kanal müdürünü ve sahibini falan tanıyorum bursa'da yerleri. valla temiz adamlardır fakat son kullanıcı sitelerini bilemem. ucuz olmaları sahtekar oldukları anlamına gelmiyor, bence bi sorun çıkmaz. bi de bu heriflerin uzmanlık alanı TV'dir. onu da diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...