Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 https://www.wizardwars.com/ steam kütüphanesinde warband olanlara alpha versiyonu eklenmiş. üst üste 3 el oynadım ve fena değil. yapı itibariyle diğer dotalardan farklı bir tarzı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yıllardır cıkmıs en zevklı co op youn falan zaten iyi yapmsılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 moba sevmem ama bunu deniyecem. magicka güzeldi fakat karambol nedeniyle keyif alamamıştık pek. moba olarak daha iyi olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 moba mı bu anlamadım ki trailerda pek moba gibi görünmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 maç bulamıyor, tuto da kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ff olması bir yandan çok iyi bir yandan çok kötü ya. sonuçta randomlarla oynarsan, inanılmaz griefing olacaktır. ne şekilde engelleyecekler bunu? çünkü göründüğü kadarıyla oyunun dengeleri çok hızlı değişebiliyor. takımda 2 tane retarded kendi arasında griefing e başlasa oyunu 5 dk'da kaybedebilirsin. hani eğlenceli görünüyor ama competitivelik noktasında pek promising değil gibi. özellikle random mm üzerinden. ps: moba'dan ziyade oyun "magicka pvp" olmuş. herhangi bir mob gelişi gidişi, character gelişimi, itemization falan yok gibi. mm ekleyip zaten var olan magicka pvp'i başka -daha iyi- motorla ürün haline getirmişler. modlar ne olacak merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oyun fena değil ama şimdiden lvl50 olanlar var, nasıl olmuşlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Oyun koyduğum hiçbir ismi beğenmedi. Oynamıyorum emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 hıc bakmadımdı bıle ama sımdı sız dıyınce ılgımı cektı. nesi farklı ki diyene kadar indireyim 150mb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 150 mb ne guzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 güzel ya hem hızlı hem aksiyonu bol. beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 griefing nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 maçlar maksimum 3-4 dakika sürüyor sen onu yapmadın, bunu yanlış yaptın diye ağlayacak vakit yok. ağlamak için durmaya da vakit yok oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aha guzelmıs oyun len ahahah yalnız alpha dıo, alphaya gore baya olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bingildak said: griefing nasıl valla bana denk gelmedı 4-5 maç yaptım. kazara tabi FF açık oldugundan kendı takımınada sallıyabiliosun ama heal bile dönüo. ya bide grief etmek için bi sebep yok ortada, zaten sallayabiliosun füzeler oraya buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 valla hatta güzel co-op donuyor revıve etmeler, yangını sondurmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 oynadıkça bağlıyor sanki. oyun hemen geliyor, yaratıcılık ta var oyunda. hoş yani hiç beklemiyordum böyle bir oyun, haberim bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yalnız orjinal magicka daki büyü şeyleri biraz daha iyiydi sanki. bide şu azrail çıkartma aoe çakma yerine dispel, yağmur yağdırma gibi daha taktiksel büyüler olsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 düello sistemi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ya free hesaba giriş yapmaya çalışıyorum reklam açılıo. PAralı olana tıklıyorum yine reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Buddha said: tam olarak bunu anlayamadım, o sebepten yardımcı olamıyorum. ben zamanında warband satın aldığımdan dolayı hesabıma ücretsiz bir biçimde alpha versiyonunu eklemişler ve bir reklam göremiyorum. reklam nereden engel oluyor onu anlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ya sitede sign up(üyelik değil üye olduktan sonraki) varya free bide paralılar hangisine tıklasam saçma sapan bir site açılıyor. Virüs yemiş olsam diğer sitelerde de böle olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eğer alpha eklememişler ise hesabına şu anda satın alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dreagloth said: maç bulamıyor, tuto da kaldı öyle. ya senin çoluğun çocuğun yok mu arkadaş? portakal soyup televizyon izlesene be adam. her yeni oyunun altında görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bizde boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar