Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magicka: Wizard Wars

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.wizardwars.com/

steam kütüphanesinde warband olanlara alpha versiyonu eklenmiş. üst üste 3 el oynadım ve fena değil. yapı itibariyle diğer dotalardan farklı bir tarzı var.
Mesaj tarihi:
moba sevmem ama bunu deniyecem. magicka güzeldi fakat karambol nedeniyle keyif alamamıştık pek. moba olarak daha iyi olmuş sanki.
Mesaj tarihi:
ff olması bir yandan çok iyi bir yandan çok kötü ya.

sonuçta randomlarla oynarsan, inanılmaz griefing olacaktır.

ne şekilde engelleyecekler bunu? çünkü göründüğü kadarıyla oyunun dengeleri çok hızlı değişebiliyor. takımda 2 tane retarded kendi arasında griefing e başlasa oyunu 5 dk'da kaybedebilirsin.

hani eğlenceli görünüyor ama competitivelik noktasında pek promising değil gibi. özellikle random mm üzerinden.

ps: moba'dan ziyade oyun "magicka pvp" olmuş. herhangi bir mob gelişi gidişi, character gelişimi, itemization falan yok gibi. mm ekleyip zaten var olan magicka pvp'i başka -daha iyi- motorla ürün haline getirmişler. modlar ne olacak merak ettim.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

griefing nasıl

valla bana denk gelmedı 4-5 maç yaptım.
kazara tabi FF açık oldugundan kendı takımınada sallıyabiliosun ama
heal bile dönüo.

ya bide grief etmek için bi sebep yok ortada, zaten sallayabiliosun füzeler oraya buraya.
Mesaj tarihi:
yalnız orjinal magicka daki büyü şeyleri biraz daha iyiydi sanki.
bide şu azrail çıkartma aoe çakma yerine dispel, yağmur yağdırma gibi daha taktiksel büyüler olsaymış keşke
Mesaj tarihi:
Buddha said:

tam olarak bunu anlayamadım, o sebepten yardımcı olamıyorum. ben zamanında warband satın aldığımdan dolayı hesabıma ücretsiz bir biçimde alpha versiyonunu eklemişler ve bir reklam göremiyorum. reklam nereden engel oluyor onu anlatır mısın?
Mesaj tarihi:
Ya sitede sign up(üyelik değil üye olduktan sonraki) varya free bide paralılar hangisine tıklasam saçma sapan bir site açılıyor. Virüs yemiş olsam diğer sitelerde de böle olması gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...